22 / 05 / 2024

A.Engin Ergüden

A.Engin Ergüden

Ataç İnşaat, Metin Yüksel ve A. Engin Ergüden'in bağımsız yönetim kurulu üye adaylıklarını açıkladı

Milli Emlak'tan hem Mayıs hem de Haziran 2024 fırsatı! 45 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale ve Muğla'da yer alan arazileri satışa çıkardı. KDV'den muaf arazilerin fiyatları 45 bin TL'den başlıyor.

Citroen açıkladı! Citroen'den mayıs ayına özel 0 faizli araç kampanyası...

Mayıs ayının gelmesi ile birlikte otomobil markaları arasında da rekabet hızlandı. Buna göre, Toyota'nın dün açıklanan fiyat indirimi ve faiz düşürme kampanyasından sonra Citroen mayıs ayı kampanyasını duyurdu. 

Milli Emlak'tan İstanbul ve bir şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul ve Konya'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsaların satış ihaleleri 26 Nisan ve 29 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Toprak yatırımı için önümüzdeki 2 ay fırsat dönemi

Altın ve dolar yükselirken yatırımcının son dönemde kafasını karıştıran sorulardan biri gayrimenkul yatırımı. Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımında fırsat dönemi olduğunu söyleyerek nedenini açıkladı. Ergün toprağa yatırım yapanların altına göre iki kat kazanç sağladığını belirtti. 

O fay hem Tekirdağ'ı hem Edirne'yi tehdit ediyor! Uzmanlar tek tek açıkladı: 7'den büyük deprem...

Tekirdağ (Gaziköy) ile Saros Körfezi arasında uzandığı belirlenen ve en son 1912'de aktive olan Ganos Fayı, Trakya için riske neden oluyor. Deprem uzmanları bir bir görüşlerini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Erdemir 2023 yılı için temettü teklifini açıkladı! 

Erdemir Yönetim Kurulu, 2023 yılı için temettü teklifini açıkladı. Erdemir’den yapılan açıklamada 2023 yılı için net 0,45 Türk Lirası temettü ödeme teklifi sunulmasına karar verildiği belirtildi.

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Manisa'da yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış ihalesi Şubat ayı içerisinde yapılacak.

Renault Şubat fırsatını açıkladı: ÖTV'den muaf Megane Sedan sahibi olabilirsiniz!

Renault Megane Sedan'da Şubat fırsatı açıklandı. Sıfır araç sahibi olmak isteyenlere büyük indirim sunan Renault, fiyat listelerini de duyurdu. Peki Megane Sedan'ın 2024 Şubat fiyatı ne kadar? İşte 9 Şubat 2024 fiyat listesi...

Çin'de yeni konut fiyatları 3 yılın ardından en hızlı yükselişi yaşadı!

Çin'de Ocak ayında yeni konut fiyatları,  hükümet destek tedbirlerinin etkisiyle Ağustos 2021'den bu yana en hızlı aylık yükselişini yaşadı. Peki Çin'de konut piyasasını neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Türkiye Müteahhitler Birliği açıkladı! ÖTV’den kaynaklanan fiyat farklılıkları çözüldü...

Müteahhitlerin akaryakıt girdisi bulunan hizmet alımı ve yapım işi sözleşmelerinde ÖTV’den kaynaklı fiyat farkı hesabı çözüldüğü kaydedildi. İşte haberin detayları...

Prim borcu olanları ilgilendiriyor! Resmen açıklandı! GSS'den o tarihe kadar yararlanılabileceksiniz!

Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamındaki vatandaşlar, prim borçları olsa dahi Sağlık Bakanlığına bağlı sağlık tesisleri ile devlet üniversitesi hastanelerindeki hizmetlerinden yararlanmaya devam edecek. Söz konusu karar Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

İkinci el otomobilde beklenti 6.8 milyon!

MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç ikinci el otomobil pazarı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Ekim'den sonra Kasım ayında da daralma sürdü; 2.el otomobil pazarının 6.8 milyon bandında olacağını öngörüyoruz” dedi.

İŞKUR açıkladı! KPSS'den 55, 60, 65, 70 puanla memur alımı yapılacak...

İŞKUR tarafından yayımlanan son ilan kapsamında göre KPSS puanı 55, 60, 65 ve 70 puanla düz memur alımı başvuruları başladığı açıklandı. Yapılan açıklamada başvuruda bulunmak isteyen adaylar için ehliyeti olan kadın ve erkeklerin başvurabileceği belirtildi. İşte şartlar ve haberin detayları...

A.Engin Ergüden Haberi

A.Engin Ergüden

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş.'den yapılan açıklama şöyle;


"Şirketimiz Yönetim Kurulu, SPK Kurumsal Yönetim Tebliği  gereğince, Metin YÜKSEL ve A. Engin ERGÜDEN 'in Bağımsız Yönetim Kurulu Üye adayları olarak   Şirketimizin Olağan genel kurul toplantısında onaya sunulmasına karar vermiştir.


Bağımsız yönetim Kurulu Üye adaylarının  özgeçmiş bilgileri,  Şirketimiz www.atac.com.tr  internet adresinde, Genel Kurul Dökümanları içeriğinde  sunulmaktadır."


Emre Kulcanay /...