23 / 07 / 2024

Affan Yatman biyografi

Affan Yatman biyografi

Mimar Affan Yatman kimdir? Mimar Affan Yatman, yaşamı boyunca hangi projelere imza attı? Mimar Affan Yatman, hangi mimarlık firmaları ile çalıştı? İşte Mimar Affan Yatman'ın biyografisi...

Abm Lojistik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abm Lojistik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Affan Özbek tarafından kuruldu.

Wau İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wau İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abad Ur Rehman Bhutta, Affan Shafqat Bhutta ve Usman Alı Bhutta ortaklığında kuruldu.

Affan Holding konkordato istedi!

Turizm, inşaat ve havacılık sektörlerinde faaliyet gösteren Affan Yatırım Holding konkordato istedi. Mahkeme, 85 milyon lira borcu bulunan grubun 10 şirketi ile sahiplerini hacizlere karşı korumaya aldı.

Madex Lojistik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Madex Lojistik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Affan Özbek tarafından kuruldu. 

Acm Havayolları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acm Havayolları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Affan Yatırım Holding tarafından kuruldu. 

Jqattro Divani Emlak Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jqattro Divani Emlak Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Jalal Daghestanı, Heba Daghestanı ve Hanaa Abou Affan ortaklığında kuruldu.

Bülent Ecevit'in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Yeni bir biyografi, tam on yıl evvel 5 Kasım’da kaybettiğimiz siyasi lideri, zaferleri ve yenilgileriyle tartışmaya açıyor. Ayrıca küllenmekte olan bir konuyu da hatırlatıyor: Ecevit’in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Ahmet Küçükbay kimdir?

Bayraklı'da İzmir'in en yüksek binasını inşa etmeyi planlayan kişi olarak tanınan Küçükbay Grup'un CEO'su Ahmet Küçükbay kimdir? Ahmet Küçükbay bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ahmet Küçükbay biyografi...

Zonguldak'ta 3. kattan düşen inşaat işçisi yaralandı!

Kirmanlı Mahallesi Murtaza Caddesi Zirve Sokak'ta yapımı devam eden 4 katlı binanın 3. katında çalışırken iskelede dengesini kaybeden Ayhan Yatman, yere düştü. 42 yaşındaki Ayhan Yatman ağır yaralandı.

Kasım Fikret Dayıoğlu kimdir?

Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu kimdir? Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kasım Fikret Dayıoğlu ne zamandan beri görev alıyor? İşte Kasım Fikret Dayıoğlu'nun biyografi...

Affan Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Affan Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Mecidiyeköy Şubesi, Azer Nasirov tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 28 Şubat'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Elbir İşhanı'nda kuruldu.

Nesrin Yatman kimdir?

Mimar Nesrin Yatman kimdir? Mimar Nesrin Yatman bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Nesrin Yatman, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Nesrin Yatman...

Affan Yatman kimdir?

Mimar Affan Yatman kimdir? Mimar Affan Yatman, yaşamı boyunca hangi projelere imza attı? Mimar Affan Yatman, hangi mimarlık firmaları ile çalıştı? İşte Mimar Affan Yatman'ın biyografisi...

Affan Yatman biyografi Haberi

Affan Yatman biyografi

Affan Yatman kimdir?

Affan Yatman, Affan Yatman - Nesrin Yatman Mimarlar Ltd. Şirketi'nin kurucusudur. Gerek retorasyon gerekse mimari projelerin tasarlanması, yönetilmesi ve diğer disiplinler arası koordinasyon ile şantiye uygulamalarının denetiminden sorumludur. 


Türkiye'de, Rusya ve Tataristan'da rölöve, restitüsyon ve restorasyon projeleri ve bunların uygulama denetimlerinin yanısıra, konutlar, spor yapıları, idari binalar ve hastaneler gibi yapıların mimari proje tasarim yönetiminde görev almıştır. Mimari proje yarışmalarında 7 birinci ödül olmak üzere 25'in üzerinde ödül ve mansiyon kazanmış, ayrıca mimari proje yarışmalarında asli juri üyesi olarak görev yapmıştır. ODTÜ'de araştırma asistanlığı (1974), Ankara DMMA (1977), Edirne DMMA (1977-1982) ve Bilkent Üniversitesi'nde (1989 - 1991) öğretim görevlisi olarak çalışmıştır.


25 Temmuz 2008 tarihinde vefat etmiştir.


Mimar Affan Yatman projeleri..

Kızılay Genel Merkez Binası (2003)

T.C. Büyükelçilik Binası Yarışma Projesi (2001)

Tunus...