21 / 05 / 2024

Afganistan\'da başkonsolosluk binası yapım işi ihale edilecek

Afganistan\'da başkonsolosluk binası yapım işi ihale edilecek

Afganistan'da Almanya'nın başkonsolosluk binasının yapım işi için ihale gerçekleştirilecek...

Türkiye Japonya'da başkonsolosluk açacak!

Japonya'nın Osaka kentinde açılması planlanan başkonsolosluk kararı iptal edildi. Bunun yerine Nagoya Başkonsolosluğunun açılması kararlaştırıldı.

Hatay MİT Daire Başkanlığı Binası'nın alanı imara açıldı!

Antakya’da bulunan Hatay MİT Daire Başkanlığı Binası’nın alanı Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri sonucunda Bakanlar Kurulu kararıyla imara açıldı. 

Suudi Arabistan, IKBY Erbil'de konsolosluk binası açacak!

Suudi Arabistan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Erbil kentinde konsolosluk binası açacak. Suudi Arabistan Bağdat Büyükelçisi Semir Sebhan durumu takip etmek için Erbil'e geldiğini belirtti.

İzmir'deki Almanya Başkonsolosluk binası satışa çıktı!

Satışa çıkarılan Almanya'nın İzmir'deki tarihi başkonsolosluk binası için teklif süresi 31 Ocak'ta sona erecek. 2007 yılında Balçova'ya taşınmasının ardından kullanılmayan bina ihale yoluyla satılacak.

İzmir'deki Almanya Başkonsolosluk binası satışa çıkıyor!

İhaleyle satılacak Kordon'daki tarihi yapı için asgari teklif bedeli 3,2 milyon avro olacak Almanya'nın İzmir'deki tarihi başkonsolosluk binası için satış kararı alındı.

Balance Güneşli projesinde A+ ofis yaşamı 2016'da başlıyor!

Gayrimenkulün 'prestij yolu' olarak adlandırılan ve yapılan yatırımlar ile değerini her geçen gün artıran Basın Ekspres yolunda yükselen Balance Güneşli'de teslimler Mart 2016'da başlayacak...

Tüplü ulaşım projesi Hyperloop'un inşası 2016'da başlıyor!

Teknoloji milyarderi Elon Musk'ın tüplü ulaşım projesi Hyperloop'un inşası 2016'da başlıyor. Hyperloop saatte 900 kilometre hızla ulaşım vadediyor.

TİKA Afganistan'da 83 okul inşa etti!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Afganistan'da faaliyete başladığı 2005 yılından bu yana yaklaşık 800 projesi sayesinde 200 bin öğrenciyi okulla tanıştırırken, 83 okul inşa etti.

Yassıada'da başlatılan otel inşaatı yasadışı mı?

Yassıada'daki otel inşaatı adadaki arkeolojik kalıntılara zarar verdiğini belirten Adalar Savunması tarafından yapılan açıklamada, "Davalar ve hukuki süreç devam etmesine rağmen içine Yassıada ve Sivriada'da başlatılan inşaat süreci yasadışıdır" denildi.

Keykubadiye Sarayı'nda kazı çalışması 27 Temmuz'da başlayacak!

6 bin yıllık geçmişi bulunan, köklü bir tarihi ve kültürel mirasa sahip Kayseri'de Selçuklu dönemine ait Keykubadiye Sarayı kalıntılarında kazı çalışmaları, 27 Temmuz'da başlıyor.

Metrobüs yolunu yenileme çalışmaları 26 Temmuz'da başlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, seyir konforunun artırılması ve daha rahat sürüş sağlanması için metrobüs asfaltını değiştiriyor. Dört aşamada gerçekleşecek yenileme çalışmaları 26 Temmuz Pazar gecesi saat 23.59'da başlayacak

Kastamonu Bakırcılar Çarşısı Uygulama projesi 2016'da başlayacak!

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, kentsel tasarım projesi uygulayacakları Bakırcılar Çarşısı'ndaki proje çalışmasının bu yıl sonunda biteceğini ve uygulama projesine 2016'da başlanacağını açıkladı.

Kastamonu Bakırcılar Çarşısı uygulama projesine 2016'da başlanacak!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, kentsel tasarım projesi uygulayacakları Bakırcılar Çarşısı'ndaki proje çalışmasının bu yıl sonunda biteceğini ve uygulama projesine 2016'da başlanacağını açıkladı.

Afganistan\'da başkonsolosluk binası yapım işi ihale edilecek Haberi

Afganistan\'da başkonsolosluk binası yapım işi ihale edilecek

Almanya'nın Afgaistan Kabul'deki başkonsolosluk binasının yapım işi ihale edilecek.


12 bin 900 metrekare alana özel ya da karmaşık bina inşaat ve hafriyat işi ihalesi gerçekleştirilecek.


Yapım işi Nisan 2013'ten Ekim 2014'e kadar olan süreçte bitirilecek.


İhaleye son başvurular 29 Ekim 2012 günü yapılacak. 


Detaylı bilgi için Avrupa birliği resmi sayfası ziyaret...