30 / 04 / 2024

Afiyet Et

Afiyet Et

Afiyet Et 5. Mağazasının açılışında vatandaşa yine tavuk dağıtıyor. 30 yıldır gıda sektöründe faaliyet gösteren Afiyet Et yaklaşık 150 aileye de isdihtam imkanı sağlıyor.

Afiyet Et 5'nci mağazasını Ümaniye'de açtı!

Afiyet Et 5. Mağazasının açılışında vatandaşa yine tavuk dağıtıyor. 30 yıldır gıda sektöründe faaliyet gösteren Afiyet Et yaklaşık 150 aileye de isdihtam imkanı sağlıyor.

Yalıhüyük'e jeolojik etüt ve imar planı!

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, yaptığı imar konuşmasında, jeolojik etüt çalışması ve de İlçe İmar Planı'nın tadilat projesi için İller Bankası ile protokol imzaladıklarını söyledi.

TOKİ yetkileri Buluncak'ta zemin etüdü yaptı!

Giresun AK Parti Milletvekili Adem Tatlı ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar'ın TOKİ yetkilileriyle görüşmesinin ardından TOKİ'den bir heyet Bulancak İlçesine gelerek zemin etüdü yaptı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na eTürkiye Ödülü!

TÜSİAD ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından bu yıl 12’incisi düzenlenen eTürkiye (eTR) Ödülleri kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ödül verildi..

Kazlıçeşme ve Ataköy'ü muaf tutan Silüet İmar Planı askıda!

İstanbul silüeti tartışmasını başlatan OnaltıDokuz'un konumlandırıldığı Kazlıçeşme ile sahilindeki inşaatların mühürlendiği Ataköy'ü hariç tutan Silüet Koruma 1/5000 ölçekli İmar Planı askıya çıkarıldı. Emlakkulisi.com, planı Kasım ayında duyurmuştu...

Zemin etüdü raporları masa başında incelenmez!

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Jeoloji Mühendisi Bilge Nur Şümşet, Tekirdağ Çerkezköy' ün zemini ile ilgili sorunların yetkililer tarafından göz ardı edildiğini söyledi.

Behçet Uz Hastanesi yenileniyor!

Türkiye'nin en büyük çocuk hastanesi olan Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi, yeni yıla modern yüzüyle "merhaba" demeye hazırlanıyor. Önceden otopark olarak kullanılan alan çocuk oyun parkına çevrildi.

Neşet Çağlayan: 2015 projeleri konuşacağımız bir yıl olacak!

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, meclis üyeleri ile birlikte ilçe genelinde devam eden birçok proje ile planlanan çalışmalar ve bu çalışmaların yapılacağı alanları gezerek incelemelerde bulundu...

Harmankaya Tabiat Parkı Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu Onaylandı!

Yalova Termal ilçesi sınırları içerisinde yer alan Harmankaya Tabiat Parkı İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Yalova İl Müdürlüğü tarafından onaylandı. Müdürlük duyurusunu bugün yaptı.

Kocaeli'nde zemin etüdü yaparken boru hattını deldiler!

Kocaeli'nde özel bir firma tarafından yapılan zemin etüdü sırasında bir akaryakıt firmasına ait boru hattı delindi. yapılan çalışma sırasında iş makineleri, bir akaryakıt firmasına ait boru hattına zarar verdi.

Çayırova’da Deprem Zemin Etüdü çalışması yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin ve Deprem İnceleme Müdürlüğü Çayırova’da zemin çalışması yapacak. Bu kapsamda Çayırova genelinde zemin etüdü yapılan alanların raporu çıkarılacak.

Yalova Akköy Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı!

Yalova Termal İlçesi, Akköy köyü G22D14B2B nolu halihazır pafta 276 - 277 nolu parsellere ait 1/1000 ölçekli İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı....

Neşet Tarhan kimdir?

Mersin Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan kimdir? Neşet Tarhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Neşet Tarhan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Neşet Tarhan..

Afiyet Et Haberi

Afiyet Et

Afiyet Et 5. Mağazasının açılışında vatandaşa yine tavuk dağıtıyor. 05 Eylül 2015 Cumartesi günü Ümraniye - Tepeüstü’nde açılacak olan Kasap-Izgara konseptiyle gıda sektörüne yeni bir anlayış kazandıran Afiyet, ayrıca açılışta 50 tl. ve üzeri alışveriş yapan binlerce müşterisine bir bütün tavuk hediye ediyor.


30 yıldır gıda sektöründe faaliyet gösteren Afiyet Et yaklaşık 150 aileye de isdihtam imkanı sağlıyor. 


Afiyet’de Kasap fiyatına aldığınız et ürünlerini küçük bir pişirme bedeliyle ziyafete dönüştürebiliyorsunuz, hem de 150 çeşit ürün arasından tercih yapma imkanına da sahipsiniz. 


Izgarada kendi ayarındaki Restoranlar yaklaşık 2-3 kat arasında fazla fiyat ile müşteriye hesap ödetirken kasap-ızgara konsepti tüketiciyi bir çok yönden koruyor ve rahatlatıyor.


Tüketiciyi memnun eden tarafları şöyle;

150 çeşit arasından tercih yapabiliyorsunuz 

Ürünün tazeliğini henüz kasap tezgahında görüyor ve ona göre alıyorsunuz

Kendiniz mangal...