04 / 05 / 2024

afken gyo aş

afken gyo aş

Akfen GYO, faaliyet raporunu ‘şehir rehberi’ konseptiyle hazırladı.Ön bölümünde şirketin yatırımlarının bulunduğu 3 ülkedeki 14 şehir, ayrıntılı ele alınırken bu şehirlerle ilgili tavsiyeler tasarıma uygun şekilde sıralanıyor.

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul'da yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı! 

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul projesini de dolaylı yoldan etkileyen dava ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Pasifik GYO'dan yapılan o açıklama...

Paye Sakarya projesinin arsa değeri 462 milyon TL! Halk GYO açıkladı!

Halk GYO Paye Sakarya projesinin hayata geçirildiği Sakarya Adapazarı'ndaki Tepekum Mahallesi 4932 ada 1 parselin değerini açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Akfen GYO'nun kira geliri ilk 8 ayda 100 milyon TL'yi aştı!

Akfen GYO Ağustos 2021'de 23.8 milyon TL kira geliri elde etti. Böylece şirketin 2021'in ilk 8 ayında elde ettiği kira geliri 100 milyon TL'yi aştı.

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

Kiler GYO, Emlak Konut GYO'nun Ayazağa ihalesine katıldı!

Kiler GYO A.Ş. ile Biskon Yapı A.Ş.'den oluşan ortak girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesine katıldı. 

Akfen GYO Ağustos 2020 aylık yatırımcı raporu!

Akfen GYO Ağustos 2020 aylık yatırımcı raporu yayınlandı. Söz konusu düzeltmeler raporda rakamsal bir değişiklik yaratmıyor.

Akfen GYO Ağustos 2019 yatırımcı raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ağustos 2019 yatırımcı raporunu yayınladı. İşte Akfen GYO Ağustos 2019 yatırımcı raporu...

Akfen GYO Ağustos 2017 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen GYO "Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Ağustos 2017 verilerini yayınladı. İşte ilgili yatırımcı raporu.

Akiş GYO'dan Beykoz’a 150 milyon TL’lik proje!

Akiş GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Gökşin Durusoy, 2018 yılında Beykoz'da 40 bin metrekare alan üzerinde 150 milyon TL’lik yatırımla konut ve ticari alanların bulunduğu projeye başlayacaklarını söyledi.

Akiş GYO ile Saf GYO birleşimi uzman kuruluş raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Saf GYO A.Ş ile birleşmesine ilişkin Uzman Kuruluş Raporu yayınlandı.

Akfen GYO Ağustos 2016 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen, Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Akfen "Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Apustos 2016 verilerini yayınladı. İşte ilgili yatırımcı raporu.

İdealist GYO'nun şirket payı arttı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ağustos 2016 tarih ve 2016/12 sayılı kararına istinaden 1,25 TL fiyat ile 8 bin adet alış işlemi gerçekleştirildi. Bu işlemle birlikte şirketin İdealist GYO A.Ş.'deki payı bugün tarihi itibariyle yüzde 0,83 oldu.

İdealist GYO şirketteki payını yüzde 0,04 artırdı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1,24 TL – 1,25 TL fiyat aralığından 4.000 adet alış işlemi gerçekleştirdi. Bu işlemle birlikte şirketin İdealist GYO A.Ş.'deki payı dün itibariyle yüzde 0,71'den yüzde 0,75'e yükseltti.

afken gyo aş Haberi

afken gyo aş

Şehir otelciliği alanındaki gayrimenkul yatırım ortaklığı Akfen GYO, faaliyet raporunu bu sene ‘şehir rehberi’ konseptiyle hazırladı. İki bölümden oluşan faaliyet raporunun ön bölümünde şirketin yatırımlarının bulunduğu 3 ülkedeki 14 şehir, ayrıntılı ele alınıyor ve bu şehirlerle ilgili tavsiyeler tasarıma uygun şekilde sıralanıyor.


Zaman...