09 / 05 / 2024

afm sinema salonları

afm sinema salonları

AFM'nin Kasım ayı içinde faaliyet geçmesini planladığı sinemanın açılışı ile sinema sayısı 21, salon sayısı 168 ve koltuk kapasitesi 27.381 olacak

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Rexx Sineması’nda yıkım başladı!

Kadıköy’ün en sevilen sinema salonları arasında yer alan Rexx Sineması’nda yıkım çalışmaları başladı. Metal saclarla çevrili olan sinema binasını görenler sosyal medyada üzüntülerini paylaştı.

Sinema salonlarının kira sorununa Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan çözüm!

Pandemi süresi boyunca zor zamanlar geçiren ve kira konusunda AVM ile mülk sahipleriyle sıkıntılı süreç yaşayan sinema salon işletmecilerine Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan sevindiren haber geldi. 

Stadyum ve spor salonlarından kira alınmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 81 il müdürlüğüne stadyum ve spor salonlarından kira alınmamasına ilişkin genelge gönderdi…

Dükkanlarını kapatan işletmeciler kira desteği bekliyor!

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge ile tiyatro, sinema, konser salonları, düğün salonları, internet kafeler, nargile kafeler, çay bahçeleri, hamam, sauna ve spor merkezleri gibi tüm işletmeler koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatıldı...

Sanya Emlak Turizm Otomotiv Gıda Güzellik Salonları Kargo Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanya Emlak Turizm Otomotiv Gıda Güzellik Salonları Kargo Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Najmeddin M. Wafa tarafından kuruldu. 

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları kiraya verilecek!    

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Artık evlerin salonları 'L' şeklinde!

Kentsel dönüşüme giren evlerin birçoğunun salonları “L” şeklinde. Mekanın bir köşesi muhakkak küçük bir balkon ile birleştirilmiş. Mekanın büyüklüğü zorla tek bir yaşam şekline itiyor.

Çorum'un yeni spor salonları açılış için gün sayıyor!

İnşaatı tamamlanan ve açılışı için gün sayılan Çorum Belediyesi spor salonlarında sona gelindi.

Manisa Salihli'de yıkılan pazar yerinde kültür merkezi yükselecek!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yıkılan 34 yıllık pazar yerinin olduğu alanda içerisinde yeraltı otoparkı, toplantı, konferans, seminer, sinema, nikah ve düğün salonları ve alışveriş merkezinin olacağı kültür merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

İngiliz devi Suudi Arabistan’daki sinema salonu projesini durdurdu!

Dünyanın en büyük sinema zinciri olarak gösterilen İngiliz Vue, Suudi Arabistan’daki 30 sinema salonundan oluşan projesini durdurduğunu açıkladı.

Suudi Arabistan'da 3 yılda 30 sinema salonu inşa edilecek!

Suudi Arabistan Enformasyon Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Suudi Arabistan'da sinema salonları inşa edecek bir şirkete daha ruhsat verildi.

afm sinema salonları Haberi

afm sinema salonları

AFM Uluslararası Film Prodüksiyon Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi:


Şirketimiz ("AFM"), Deha Alışveriş Merkezleri Sanayi Ticaret A.Ş.("Deha") ve ana ortağımız Mars Sinema Turizm ve Sportif Tesisler İşletmeciliği A.Ş. ("Mars") arasında, Deha ve Mars arasında 01.04.2011 tarihinde Konya İli, Selçuklu ilçesi, Kent Plaza Alışveriş Merkezi içerisinde yer alacak 11 salon 1.467 koltuk kapasiteli sinema salonlarının "Cinemaximum" markası ile faaliyet göstermesine ilişkin olarak imzalanan Kira Sözleşmesi'nin AFM'ye devrine ilişkin olarak "Kira Sözleşmesinin Devri Protokolü" imzalanmasına karar verilmiştir. Kasım ayı içerisinde faaliyete geçmesi planlanan sinemanın açılışı sonrasında Şirketimiz' in faaliyette bulunduğu sinema sayısı 21, salon sayısı 168 ve koltuk kapasitesi 27.381...