05 / 07 / 2024

afyon çimento güney bağımsız denetim şirketi anlaşması

afyon çimento güney bağımsız denetim şirketi anlaşması

Afyon Çimento, 2014 yılı faaliyet dönemindeki finansal raporların ve faaliyet raporunun denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamında diğer faaliyetleri yürütmek üzere Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı...

Afyon Çimento hisseleri, arsa satış beklentisiyle yükselişte!

Afyon Çimento hisseleri arsa satış beklentisi ile yükselişte. Şirket hisseleri 6.55 TL'den 9.16 TL'ye kadar hızla yükseldi. Bu seviyeden cuma günü 6.90 TL'ye kadar geri çekilen hisse de bugün yine ataklar görülüyor.

Afyon Çimento'nun Güvenevler'deki fabrikasının imar planı değişti!

Afyon Çimento Sanayi'nin Güvenevler'de yer alan ve faaliyetine son verdiği fabrikasının imar planı konut ve ticari imara dönüştürüldü.

Afyon Çimento'nun hisse fiyatları 2 haftada 5,5 kat arttı!

Borsa İstanbul'da işlem gören Afyon Çimento hisse senetlerinin fiyatı 2 haftada 5,5 kat arttı. Afyon Çimento'nun toplam piyasa değeri 3 milyar lirayı aşarak Borsa İstanbul'un birçok devini geride bıraktı.

Afyon Çimento şirket yetkililerini yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento Sanayi A.Ş. yönetimde söz sahibi olan şirket yetkililerini yayınladı.

Afyon Çimento kayıtlı sermaye sistemine giriş başvurusu onayını yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento Sanayi kayıtlı sermaye sistemine giriş başvurusu onayını yayınladı.

Erdal Güleç Afyon Çimento kurumsal yönetim komitesine atandı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yaızlı açıklamaya göre Erdal Güleç Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. kurumsal yönetim komitesine atandı.

Afyon Çimento kurumsal yönetim komitesine atama yapıldı!

Afyon Çimento kurumsal yönetim komitesine atama yapıldı. Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento kurumsal yönetim komitesine atama yapıldı.

Afyon Çimento yatırımcı ilişkileri bölümü yöneticilerini yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırımcı ilişkileri bölümü yöneticilerini yayınladı.

Afyon Çimento fiyat ve miktar hareketlerini yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento fiyat ve miktar hareketlerini yayınladı.İşte Afyon Çimento fiyat ve miktar hareketleri...

Afyon Çimento şirket fiyat hareketlerini yayınladı!

Afyon Çimento şirket fiyat hareketlerini yayınladı. Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento şirket fiyat hareketlerini yayınladı.

Afyon Çimento sermaye artırımını yayınladı!

Afyon Çimento sermaye artırımını yayınladı. Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento sermaye artırımını yayınladı.

İBB'ye Güney Kore'nin liman kenti Busan'dan ziyaret!

İstanbul’un Kore Cumhuriyeti’ndeki (Güney Kore) kardeş şehirlerinden Busan’ın Belediye Meclisi Denizcilik, Şehircilik ve İtfaiye Komitesi Heyeti, İBB Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek’i ziyaret etti.

Güney Ege'de fırtına uyarısı yapıldı!

Güney Ege'de fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Güney Ege'de batı ve güneybatı yönlerinden esmekte olan rüzgar, yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetini artıracak.

afyon çimento güney bağımsız denetim şirketi anlaşması Haberi

afyon çimento güney bağımsız denetim şirketi anlaşması


Afyon çimento tarafından yapılan açıklama şöyle:


28 Şubat 2014 tarih ve 84 Nolu Yönetim Kurulu toplantısında, Denetimden Sorumlu Komitenin tavsiyesi dikkate alınarak; 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca belirlenen esaslara uygun olarak, Şirketimizin 2014 yılı faaliyet dönemindeki finansal raporların ve faaliyet raporunun denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamında diğer faaliyetleri yürütmek üzere, İstanbul'da yerleşik Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. firmasına yaptırılması hususunun, 2014 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısında önerilmesine karar...