02 / 05 / 2024

Afyon Çimento toplantı

Afyon Çimento toplantı

Afyon Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ünye Çimento 2013 yılı genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Afyon'daki kentsel dönüşüme eleştiri!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Afyon'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirdi. 

Tevfik Bilgin, Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Nuh Çimento'nun dün gerçekleşen toplantısında  Yönetim Kurulu Başkanı olarak Tevfik Bilgin'in seçilmelerine karar verdi.

Tamer Saka Akçansa Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Akçansa Çimento'nun 25 Mart tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Sn. Tamer Saka, Başkan Yardımcılığına Sn.Hayrullah Hakan Gürdal görevlendirildi...

Sabancı Holding Çimento Grubu Cement Day'de buluştu!

Sabancı Holding Çimento Grubu, Akçansa ve Çimsa ile temsil ettikleri çimento sektöründe bulunan vizyon ve misyonunu iş ortaklarıyla paylaşmak için bu yıl ilk kez “Cement Day” isimli bir toplantıda bir araya geldi.

Dr. Tamer Saka, TOBB Türkiye Çimento ve Çimento Ürünleri Başkanı oldu!

Dr. Tamer Saka, 26 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşen TOBB Türkiye Çimento ve Çimento Ürünleri Meclis toplantısında Başkan olarak seçildi.

Çimento Sektörü İş Hukuku Buluşmaları'nın ilki gerçekleşti!

ÇEİS, “Çimento Sektörü - İş Hukuku Buluşmaları” toplantısının ilki sektörün ve sektör paydaşlarının katıldığı törenle gerçekleşti.

Ankara'da çimento bilgilendirme toplantısı düzenlendi!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB), şeffaf yönetim anlayışına uygun olarak kamu görevlileri için “Kamu Kurumları için Çimento Sektörü Brifingi ve Saha Ziyareti” adıyla Limak Anka Çimento Fabrikası’na bir ziyaret düzenledi.

Türk çimento sektörü 2018 yılında 614 milyon dolarlık ihracata ulaştı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB), Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ev sahipliğinde gerçekleştirilen basın toplantısında, Çimento Sektörü 2018 yılı değerlendirmeleri ve 2019 yılı beklentilerinin yanı sıra sektör önceliklerini paylaştı. 

Elazığ'daki çimento fabrikası taşınacak!

Elazığ Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Çimentaş yetkililerine teklif sunulduğu ve çimento fabrikasının yerinde taşınacağı belirtildi.

Afyon Çimento hisseleri, arsa satış beklentisiyle yükselişte!

Afyon Çimento hisseleri arsa satış beklentisi ile yükselişte. Şirket hisseleri 6.55 TL'den 9.16 TL'ye kadar hızla yükseldi. Bu seviyeden cuma günü 6.90 TL'ye kadar geri çekilen hisse de bugün yine ataklar görülüyor.

Afyon'daki eski çimento fabrikasına yeni proje yapılacak!

AFYONKARAHİSAR'DA çimento fabrikasının bulunduğu alanda imar plan değişikliğine gidildi.Başkan Çoban 25-20 ve 15 metre olacak şekilde yolları tasarlanan bölgede 10 kata kadar yapı yapılabileceğini bildirdi.

Afyon Çimento Fabrikası'nın imar planında değişikliğe gidildi!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Çimento Fabrikası'nın bulunduğu alanda imar plan değişikliğine gidildiğini söyledi. Başkan Çoban, "Alanda imar yapılanması titizlikle gerçekleştirilecek. Bölge yeni bir Karaman Mahallesi olmayacak" dedi.

Afyon Çimento toplantı Haberi

Afyon Çimento toplantı

Afyon Çimento 2013 yılı olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı. 


Alınan Kararlar;


Şirketimizin 26 Mart 2014 günü saat 14:00'de Sabancı Center Kule:2 4.Levent - İSTANBUL adresinde yapılan 2013 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında, özet olarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. 

1-Oy toplama memurluğuna Baran ÇELİK' in, tutanak yazmanlığına Memduh GÜLLÜ' nün seçilmelerine karar verildi ve Toplantı Başkanlığı oluşturuldu. 

2-Yönetim Kurulu faaliyet raporu okundu ve müzakere edildi. 

3-Denetçi raporları okundu ve müzakere edildi. 

4-Yıl içinde yapılan bağışlar hakkında genel kurula bilgi verildi ve onaylandı.

5-2014 Yılına ilişkin olarak Şirket'in yapacağı bağışların sınırının Şirket net karının % 5'i (yüzde beşi) olarak belirlenmesine karar verildi.

6-2013 Yılına ait finansal tablolar okundu, müzakere edildi ve tasdik edildi.

7-Yönetim Kurulu üyeleri 2013 yılı faaliyetlerinden dolayı ibra edildiler. 

8-Kar dağıtım politikası onaylandı.

9-Geçmiş yıl zararlarından dolayı kar dağıtımı...