20 / 05 / 2024

afyon çimentonun sahibi

afyon çimentonun sahibi

Afyon Çimento Sanayi Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ara dönem finansal bilgilerine ilişkin sınırlı denetim raporunu yayınladı.İşte Afyon Çimento'nun finansal bilgilerine ait raporu...

TOKİ Afyon Sandıklı projesi satışa çıktı!

Düşük taksit ve peşinatlarla konut sahibi olma imkanı sunan Toplu Konut idaresi Başkanlığının Afyon Sandıklı projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Afyon Merkez'de 578 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ, Afyon Merkez'de 578 yeni konut inşa edecek...

TOKİ Afyon Dinar 4. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Dinar 4. Etap projesindeki konutların kura çekimi bugün yapılacak.

Afyon Zafer Mahallesi TOKİ kuralı satışları!

Afyon Zafer Mahallesi TOKİ kuralı satışları 27 Ocak Çarşamba günü gerçekleşecek. 9 bin 700 TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede 180 ay veya 240 ay vade fırsatı sunuluyor.

Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ emekli kura!

Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ emekli kura satışları kapsamında başvurular tamamlandı. 2 oda 1 salon konutların bulunduğu projede 9 bin 700 TL'lik peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Afyon TOKİ Zafer Mahallesi kura başvuru listesi!

Afyon TOKİ Zafer Mahallesi kura başvuru listesi yayınlandı. Ödeme seçenekleri arasında 240 aya varan vade uygulanan projede 283 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi kurası ne zaman?

283 TL taksitle daire sahibi olunabilen TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi'nde emekliler için 300 adet konut satışa sunuluyor. Peki TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi kurası ne zaman çekilecek?

Eminevim'den Erzurum'a AVM, Afyon'a termal otel yatırımı!

Elbirliği Sistemi ile 30 bin kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, bir yandan da konut projeleri geliştiriyor. Şirket Kurtköy ve Beylikdüzü'nde iki projesine devam ederken, Erzurum'da AVM, Afyon'da ise termal otel yatırımı yapacak

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi başvuruları için yarın son gün. Kura çekilişi 27 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek olan projede 283 TL'lik taksitle daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Afyon Merkez'de 283 TL taksitle!

TOKİ Afyon Merkez'de 283 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Başvuruların 30 Aralık 2015 tarihinde sona ereceği projede 180 ay veya 240 ay vade avantajı sağlanıyor.

Emekli TOKİ Afyon Merkez başvuru işlemleri!

Emekli TOKİ Afyon Merkez başvuru işlemleri yarın başlıyor. 240 ay vade imkanı ile daire sahibi olunabilen projede 300 adet konut satışa çıkarılıyor.

Afyon Merkez TOKİ Emekli Evleri başvuru ücreti!

Afyon Merkez TOKİ Emekli Evleri başvuru ücreti 500 TL olarak belirlendi. Kura çekilişi 27 Ocak 2016 tarihinde yapılacak olan projede 240 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Afyon Dinar Evleri kura satışları!

TOKİ Afyon Dinar Evleri kura satışları kapsamında hak sahipleri 31 Ağustos Pazartesi günü belirlenecek. Projede 553 TL'lik taksitlerle konut sahibi olunabilecek.

afyon çimentonun sahibi Haberi

afyon çimentonun sahibi

Afyon Çimento Sanayi finansal durum tablosunu ve aynı tarihte sona eren altı aylık dönemine ait özet kar veya zarar ve diğer kapsamlı gelir tablosunu, özkaynak değişim tablosunun ve nakit akış tablosu yayınlamıştır.


Afyon Çimento Sanayi Açıklama:


Ara Dönem Finansal Bilgilere İlişkin Sınırlı Denetim Raporu 


Afyon Çimento Sanayi Türk A.Ş. Yönetim Kurulu'na


Giriş 


Afyon Çimento Sanayi Türk A.Ş'nin ("Şirket") 30 Haziran 2015 tarihli ilişikteki özet finansal durum tablosunun ve aynı tarihte sona eren altı aylık dönemine ait özet kar veya zarar ve diğer kapsamlı gelir tablosunun, özkaynak değişim tablosunun ve nakit akış tablosu ile önemli muhasebe politikalarının özetinin ve açıklayıcı dipnotlarının sınırlı denetimini yürütmüş bulunuyoruz. Şirket yönetimi, söz konusu ara dönem finansal bilgilerin Türkiye Muhasebe Standardı 34 , Ara Dönem Finansal Raporlama Standardı'na ("TMS 34")...