02 / 05 / 2024

Afyon Dinar konut fiyatları artıyor

Afyon Dinar konut fiyatları artıyor

Son yıllarda yapılan yatırımlarla beraber çehresi değişen Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde konut fiyatları artmaya devam ediyor. Alt gelir gurubunun almasının imkansız hale geldiği ilçede orta gelirli ailelerde konut edinme sıkıntısıyla karşı karşıya.

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor!

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor... Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor... İşte TOKİ Afyon 2023 projesi detayları...

TOKİ Afyon projesiyle 158 yeni konut geliyor! Bu tarihe dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyon Çobanlar projesinde yer alan 158 konut için beklenen tarih açıklandı. İşte TOKİ Afyon projesiyle ilgili detaylar...

TOKİ Afyon projeleri için düğmeye bastı! 2 yeni projede 216 yeni konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Evciler'de 126 yeni konut inşa edecek.

7 soruda TOKİ Afyonkarahisar Sosyal Konut Projesi 2022! Afyon ucuz konut projesinde hangi ilçede kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla beklenen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını duyurdu! Cumhurbaşkanı, TOKİ ucuz konut projesinin ayrıntılarını vatandaşlara duyurdu. Peki, TOKİ 2022 Afyonkarahisar'da kaç konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

TOKİ Afyon projesi için düğmeye bastı! O ilçeye 100'e yakın ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyon projesi için düğmeye bastı. İşte söz konusu proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Afyon Merkez 578 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Afyon Merkez 649 konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Afyon Merkez projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Afyon Merkez'de 578 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ, Afyon Merkez'de 578 yeni konut inşa edecek...

TOKİ Afyon Merkez 649 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi'nde 649 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Afyon'a 578 konut!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyon projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Afyon 126 konut ihalesi yarın!

Afyon İli Evciler İlçesi Merkez 126 Konut 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları ile Gökçek Köyü 90 Konut 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşleri (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Afyon'a 126 yeni konut!

Afyon İli Evciler İlçesi Merkez 126 Konut 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları ile Gökçek Köyü 90 Konut 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşleri (E- İhale) ihalesi 3 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Afyon İscehisar 213 konut ihalesi 7 Nisan'da!

Afyon İli, İscehisar İlçesi 2.Etap 213 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 7 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Afyon Dinar konut fiyatları artıyor Haberi

Afyon Dinar konut fiyatları artıyor

Dinar'da konut ve arsa piyasası yükselmeye devam ediyor. Alt gelir gurubunun almasının imkansız hale geldiği ilçede orta gelirli ailelerde konut edinme sıkıntısıyla karşı karşıya. 


Konut piyasasının bundan ortalama 5 ya da 6 yıl önce normal fiyatlarda iken vatandaşlar konut kredisi ile ev alma şansına sahipti. Şu an ise evlerin fıyatlanması vatandaşları çaresiz kaldı. Yine vatandaşlar ile yapılan görüşmeler sonucunda ortaya çıkan tabloda, yeni evlerin 180 bin TL ile 200 bin TL arasında olduğu iddia ediliyor. 


ÇEVRE İLÇELERE GÖRE UÇUK FİYATLAR 


Dinar'daki ev fiyatlarının çevre il ve ilçelere göre çok fazla olduğu bilgisi edinildi. Vatandaşlar ısrarla Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçeye yapılması planlanan konutları dört gözle bekliyor. Vatandaşlar şunları söylediler, "İlçede iki maaş alarak geçimini sağlayan insanlarımız var. Bu insanların bile...