06 / 05 / 2024

afyon Emirdağ metruk bina yıkımları 

afyon Emirdağ metruk bina yıkımları 

Afyon Emirdağ Belediyesi ilçede bulunan metruk binaların yıkımını gerçekleştirdi. 

TOKİ Afyon 174 konut ihalesi bugün!

Afyon İli, Emirdağ İlçesi Hürriyet Mah. 174 Konut, İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ'den Afyon Emirdağ'a 174 yeni konut! İhalesi yarın!

Afyon İli, Emirdağ İlçesi Hürriyet Mah. 174 Konut, İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Afyon Emirdağ'da metruk binalar yıkılıyor! 

Afyon Emirdağ Belediyesi ilçede bulunan metruk binaların yıkımını gerçekleştirdi. 

TOKİ'den Afyon'a 174 yeni konut!

Afyon İli, Emirdağ İlçesi Hürriyet Mah. 174 Konut, İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi (E- İhale) ihalesi 12 Şubat 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Afyon Emirdağ 2. Etap 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ Afyon Emirdağ 2. Etap 2020 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. TOKİ Afyon Emirdağ 2. Etap 2020 fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Afyon Emirdağ 2. Etap 2020 detayları...

Türk Kızılayı Afyon Emirdağ'da inşaat yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Afyon İli, Emirdağ İlçesi, İnkılap Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İhale 25 Nisan'da yapılacak..

TOKİ Afyon Emirdağ son başvuru günü!

13 bin 627 TL peşinatla konut sahibi olunabilen Afyon Emirdağ TOKİ Konutları'nda 1 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Afyon Emirdağ son başvuru günü 30 Eylül 2015 olarak belirlendi.

Afyon Emirdağ TOKİ başvuruları bugün başladı!

Afyon Emirdağ TOKİ Konutları'nda 3 oda 1 salon konut tipine yer veriliyor. Afyon Emirdağ TOKİ başvuruları bugün başladı. Projede başvurular 30 Eylül'e kadar kabul edilecek.

TOKİ Afyon Emirdağ fiyatları!

TOKİ Afyon Emirdağ Evleri'nde yer alan toplam 1 adet konut satışa sunuluyor.TOKİ Afyon Emirdağ fiyatları 136 bin 274 TL olarak belirlendi.

Afyon Emirdağ TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Aylık taksit ödemelerin 681 TL'den başladığı Afyon Emirdağ TOKİ Evleri'nde 1 adet konut satışa sunuluyor. Afyon Emirdağ TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Afyon Emirdağ satış duyurusu!

TOKİ Afyon Emirdağ Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine satılıyor. TOKİ Afyon Emirdağ satış duyurusu haberimizin içinde yer alıyor.

Afyon Emirdağ TOKİ başvuruları ne zaman?

3 oda 1 salon daire seçeneğinden meydana gelen TOKİ Afyon Emirdağ Evleri'nde 1 adet konut satışa sunuluyor. Peki Afyon Emirdağ TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Afyon Emirdağ başvuruları!

TOKİ Afyon Emirdağ Evleri'de yer alan toplam 1 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Afyon EmirdağTOKİ Afyon Emirdağ başvuruları 20 Ağustos 2015 tarihinden itibaren başlayacak.

afyon Emirdağ metruk bina yıkımları  Haberi

afyon Emirdağ metruk bina yıkımları 


Emirdağ Belediyesi ilçede yer alan emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor. Afyon Emirdağ Belediyesi'nde yer alan habere göre; Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Mahallelerimizde vatandaşlarımızın emniyeti açısından tehdit oluşturan ve kent estetiğini bozan metruk binaları gerekli mercilerden izin aldıktan sonra yıkımını gerçekleştiriyoruz” dedi.


Emirdağ’ı geleceğe taşıyan projeleri hayata geçirmeye başlayan Emirdağ Belediyesi, ilçe genelinde kullanılmayan metruk binaları ortadan kaldırıyor. Ekipler tarafından, ilçe sınırları içerisinde ikamet edilmeyen, yapı bütünlüğü bozulmuş olan ve her an yıkılma tehlikesi yaratan metruk binalar kontrollü bir şekilde yıkılıyor. İlçe genelinde Kaymakamlık tarafından tespit edilen binalar ile muhtarlardan ve vatandaşlardan gelen şikâyetler değerlendirilerek oluşturulan program çerçevesinde belirlenen metruk binalar, sahiplerinin izni doğrultusunda Emirdağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince yıkılmaya...