07 / 05 / 2024

afyon mermeri nerelerde kullanılıyor

afyon mermeri nerelerde kullanılıyor

Ege Bölgesi’nde çıkarılan 25 mermer çeşidi artık dünyadaki bir çok prestijli yapıyı süslüyor. Eddie Murphy, Sting, Jennifer Lopez gibi ünlüler de Ege mermerini tercih edenler arasında.

İnşaat firmalarının tercihi: Afyon beyaz mermeri!

Efesus Stone, doğal taşları işleyerek farklı projelere değer katıyor. En kaliteli mermerlerinden biri olan Afyon beyaz mermeri, inşaat firmaları tarafından tercih ediliyor.

Türk mermeri Çin'de de kullanılıyor!

Dünyaca ünlü "Afyon mermeri", başta Çin ve Hindistan, ABD, Irak, Fransa, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan olmak üzere 120 ülkeye ihraç ediliyor.

Afyon Gömü Tarımköy TOKİ Evleri başvuru!

Afyon Gömü Tarımköy TOKİ Evleri başvuru dönemi bugün başlıyor. Aylık 407,41 TL taksitle konut sahibi olunabilen projede 3 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler açık satışa sunuluyor.

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy başvuruları bugün başlayacak!

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy başvuruları bugün başlayacak. Ödeme planı kapsamında 216 ay vade imkanı sunan projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul edilecek.

Afyon Gömü Tarımköy TOKİ başvuruları!

Afyon Gömü Tarımköy TOKİ başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Daire fiyatları 100 bin TL olarak belirlenen projede 216 aya varan vade imkanı sunuluyor.

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy son başvuru günü!

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy'de 111,27 metrekarelik 3+1 daireler açık satışa sunuluyor. Projede 407,41 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Afyon Gömü Tarımköy son başvuru günü...

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy'de 24 adet konut satıyor!

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy'de 24 adet konut satıyor. Başvuru dönemi 11 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan projede yer alan dairelerin fiyatı 100 bin TL olarak belirlendi.

Afyon Çimento finansal raporlarını açıkladı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş., 3 aylık finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait finansal tablolar...

Afyon Çimento faaliyet raporunu açıkladı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş., 3 aylık faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait faaliyet raporu...

Suudi Arabistan Merkez Bankası Türk mermeri ile kaplandı!

Sektörde 30 yıllık tecrübesiyle iç piyasaya ve dünya ülkelerine ihraç yapan Ermaş, Suudi Arabistan'ın Riyad şehrinde kurulan Merkez Bankası'nm (Central Bank of Riyad) yaklaşık 40 bin metre karelik alanım tamamıyla 'Türk mermeri' ile kapladı.

Hızlı Tren'in Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin inşaatı başlıyor!

2012 yılında başlanan İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi'nde, 167 kilometrelik Polatlı-Afyonkarahisar bölümünün ardından bu yıl Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin altyapı inşaatına başlanacak..

TDMMB Afyon Şehrengizi toplantısı yarın AKÜ’de yapılacak!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği’nin 100 yıl sonra kıta aşan projelerle “Afyon Şehrengizi” adında bir toplantı yapacak. Akif Özkaldı, “Toplantımız, ‘100 Yıl Sonra Kıta Aşan Projelerle Afyon Şehrengizi’ adı ile yapılacağını belirtti.

Afyon Jad Center daireler 210 bin TL'den başlıyor!

Afyon Jad Center daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 155 metrekare alandan oluşan daireler akıllı sistemle donatıldı. Projede 2. etap çalışmaları başladı. Afyon Jad Center daireler 210 bin TL'den başlıyor.

afyon mermeri nerelerde kullanılıyor Haberi

afyon mermeri nerelerde kullanılıyor

Ege Bölgesi’nde çıkarılan 25 mermer çeşidi artık dünyadaki bir çok prestijli yapıyı süslüyor. Eddie Murphy, Sting, Jennifer Lopez gibi ünlüler de Ege mermerini tercih edenler arasında.


Ege Bölgesi’nin renk ve desen açısından zengin mermer çeşitleri, dünyanın prestijli, tanınmış mimari projelerinde tercih ediliyor. 


Denizli, Afyonkarahisar, Muğla, Burdur, Uşak, Balıkesir ve İzmir’den çıkarılan farklı renk ve desendeki 25 mermer çeşidi ile isim yapan Ege mermerinin kullanıldığı projeler arasında ABD’nin en önemli havalimanlarından New York’taki JFK Havaalanı da var. UFK’nın 1 Nolu terminali girişindeki 6 bin 780 metrekarelik bölümde Burdur bej mermeri kullanıldı. Proje için kullanılan 220 bin dolar değerindeki mermerin üzerinden yılda 50 milyon yolcu geçiyor. Yine Vatikan’ın en önemli kiliselerinden biri olan Saint Pierre Kilisesi’nin girişindeki sütun ve kaplamalarda Afyon İscehisar mermerleri...