03 / 05 / 2024

afyon stadyum inşaatı son durum

afyon stadyum inşaatı son durum

Afyonkarahisar'da son dönemde yakalanan uyum ve sinerji, dev projelerle somut hale geldi. Turizm ve altyapı yatırımlarının hız kazandığı kent, Ege'nin yeni gözdesi olma yolunda ilerliyor...

Afyon Müzesi inşaatı 10 yıldır tamamlanamadı! Yeni bir ihale daha yapıldı!

2011 yılında temeli atılan ve ancak 10 yıldır bitirilemeyen Afyon Müzesi için yeni ihale yapıldı. İhaleyi 50 milyon 555 bin TL bedelle daha önceden inşaatı yarım bırakan Kançul İnşaat firması aldı.

Tekirdağ'da inşaatına başlanan şehir stadyumu mecliste!

Tekirdağ ilinde inşaatına başlanan buz pisti ve şehre stadyum yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnşaat firmalarının tercihi: Afyon beyaz mermeri!

Efesus Stone, doğal taşları işleyerek farklı projelere değer katıyor. En kaliteli mermerlerinden biri olan Afyon beyaz mermeri, inşaat firmaları tarafından tercih ediliyor.

Türk inşaat firmaları Avrupa’da spor kompleksi inşa ediyor!

Türk inşaat firmaları Avrupa’daki spor kompleksi yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Kayı İnşaat Litvanya’da iki stadyum projesi inşa edecek.

Türk Kızılayı Afyon Emirdağ'da inşaat yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Afyon İli, Emirdağ İlçesi, İnkılap Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İhale 25 Nisan'da yapılacak..

Crosthwaites ailesi Chelsea'nin stadyum inşaatını durdurdu!

Maliyeti 1 milyar Paund'u bulması beklenen Chelsea'nin yeni stadyum inşaatı durduruldu. 

Brezilya'daki 6 stadyum inşaatı için usulsüzlük iddiası!

Brezilya'da inşa edilen 6 stadyumda usulsüzlük yapıldığını iddia edildi. İnşaat şirketi Odebrecht'in yöneticileri, inşaatlarda usulsüzlükler yapıldığını söyledi.

Öndüç İnşaat'tan 400 konutluk proje!

Ahmet Ondüç Afyon'un inşaat sektöründe Türkiye'nin diğer illerinden önde olduğunu ifade etti. Öndüç İnşaat 400 konutluk proje hazırlığından oluğunu belirtti.

Afyon Dazkırı'da 7.6 milyon TL'ye inşaat yaptırılacak!

Dazkırı Belediye Başkanlığı, Afyon Dazkırı ilçesi, Esentepe Mahallesi, Şehit Astsubay Tuncay Doğan Caddesinde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 6 Ocak'ta yapılacak işin toplam bedeli 7 milyon 681 bin 45 TL olarak belirlendi.

Afyon Sandıklı'daki gölet inşaatında son durum!

SANDIKLI Kaymakamı Faik Arıcan, Yunus Emre Mahallesi'ne yapımı devam eden gölet inşaatında incelemelerde bulundu.

Afyon Dazkırı'da 7.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat!

Dazkırı Belediye Başkanlığı, Afyon İli, Dazkırı İlçesi'nde kat karşılığı konut inşaatı yaptıracaktır. İşin bedeli 7 milyon 681 bin TL olarak belirlendi.

Mustafa Solak, AKÜ Hastanesi'nin inşaatını inceledi!

AFYON Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, yapımı devam eden onkoloji ve hematoloji hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

TOKİ Giresun 20 bin kişilik stadyum projesinin inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Giresun 20 bin kişilik stadyum projesi ve bin seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzu inşaatı ihalesi bugün saat 15:00'ta gerçekleşecek.

afyon stadyum inşaatı son durum Haberi

afyon stadyum inşaatı son durum


AFYONKARAHİSAR Belediyesi, kentin geleceğini şekillendirmede öncü rol üstlenmeye karar vermiş gözüküyor. Şehrin kaderinin hızla değişmesinde en etkili unsur, uzun yıllar sonra ilk kez yakalanan uyum ve sinerji... Gerek kamu kuruluşları üst yöneticileri gerekse ticaret ve sanayi kesimi ile sivil toplum kuruluşları, belediyeyle mükemmel bir uyum içinde hareket ediyor. Belediye de yaptığı faaliyetler ve ortaya koyduğu vizyonla bütün toplum kesimlerini kucaklayıcı; sanayi, ticaret ve turizmin önünü açan hizmetler üretiyor. 

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, hizmet önceliklerini ve misyonunu şehrin potansiyelini harekete geçirmek üzere tasarladı. Özellikle turizm yatırımcısına her türlü kolaylık, hem kurumsal düzeyde belediyenin bütün gücü ve personeliyle hem de başkanın bizzat kişisel destekleriyle sağlanıyor. 


BEŞ YILDIZLI YATIRIMLAR 


Teşvik Yasası kapsamında turistik tesis yapımı için arsa tahsisine talep patlamış durumda. Halen bütün arsalar otel...