15 / 05 / 2024

afyon Şuhut Devlet Hastanesi

afyon Şuhut Devlet Hastanesi

Birinci dereceden deprem bölgesi olan Afyon’da bir ilk gerçekleştiriliyor ve Türkiye’de bir hastaneye depreme dayanıklı asma tavan uygulaması yapılıyor

TOKİ Afyon Şuhut Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Afyon İli, Şuhut İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Afyonkarahisar Şuhut Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Afyon İli, Şuhut İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Afyon Millet Bahçesi 20 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Afyon İli, Şuhut İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 20 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

ÖİB Afyon'daki gayrimenkul satışını onayladı!

Afyon ili Şuhut ilçesi Hisar Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Şuhut Afyon TOKİ kura sonuçları tam listesi 25 Nisan!

Şuhut Afyon TOKİ kura sonuçları tam listesi 25 Nisan henüz açıklanmadı. Şuhut Afyon TOKİ kura sonuçları tam listesi 25 Nisan açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Afyon Şuhut kura sonuçları sıralı tam liste!

TOKİ Afyon Şuhut kura sonuçları sıralı tam liste henüz açıklanmadı. TOKİ Afyon Şuhut kura sonuçları sıralı tam liste açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Afyon Şuhut kura sonucu isim isim tam liste!

TOKİ Afyon Şuhut kura sonucu isim isim tam liste henüz açıklanmadı. TOKİ Afyon Şuhut kura sonucu isim isim tam liste açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Afyon Şuhut'taki yatırımlar hızlandırılmalı!

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, ilçede belediye ve kamu kurumları tarafından yapılan yatırımlarla alakalı çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalarla alakalı bilgiler aldı. Bozkurt, devam eden yatırımlarla ilgili olarak Şuhut ilçesini adeta şantiye alanına döndüğünü söyledi.

Afyon Şuhut'ta tarihi hamam restorasyon çalışmaları incelendi!

Recep Bozkurt, belediye tarafından yürütülen bazı çalışmaları yerinde inceledi. Bozkurt, ilk olarak geçtiğimiz yıllarda yoğun girişimler neticesinde restorasyonuna başlanarak, tarihi dokusuna uygun restore edilen hamamda incelemede bulundu.

TOKİ Afyon Şuhut 2. Etap 412 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Afyon Şuhut 2. Etap 412 konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Afyon Şuhut 2. Etap 412 konut ihalesi 18 Ocak'ta!

TOKİ Afyon Şuhut 2. Etap 412 konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 18 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Afyon Şuhut'a TOKİ müjdesi!

Şuhut İlçe Belediye Başkanı Recep Bozkurt, yerel seçimler öncesi vatandaşlara verdiği bir seçim vaadini daha yerine getirerek, ilçe halkı için toplu konut müjdesi verdi.

TOKİ Afyon Şuhut 2. etap başvuruları başladı!

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, seçim projelerini bir bir yerine getiriyor. Başkan Bozkurt, seçim sürecinde beyannamesinde yer alan TOKİ 2.Etap konutları için yaptığı yoğun girişimler sonuç verdi.

afyon Şuhut Devlet Hastanesi Haberi

afyon Şuhut Devlet Hastanesi

Depreme dayanıklı duvarlar kadar, depreme dayanıklı tavanların neden önem kazandığına, ilk sismik asma tavan uygulamasını yapan, yapı sektörünün yenilikçi üreticisi Aspen’in Genel Müdürü Ertuğrul Gündoğdu açıklık getiriyor. 


Aspen’in Genel Müdürü Ertuğrul Gündoğdu; müteahhitliğini Kart İnşaatın yaptığı, Türkiye’de ilk kez Afyon Şuhut Devlet Hastanesi’ne yapılan depreme dayanıklı sismik tavan uygulamasının önemine, Sağlık Bakanlığı kadar inandıklarını söylüyor. Gündoğdu, doğal afetle karşılaşan her insanın, tedavi için ilk gideceği yerin hastane olacağını ve bu alana da korkmadan güvenle girebilmesi gerektiğini dile getiriyor. Bundan önceki örneklerde, depreme dayanıklı binaların yapıldığını, ancak bu binalardaki tavanların çökmesi sonucu, yaralanmaların oluştuğunu, çok pahalı olan tıbbi cihazların kırıldığını ve bozulduğunu hatırlatıyor.  


Ertuğrul Gündoğdu; fay hatlarında oluşan gerilimli hareketliliğin, sismik dalga olarak bilinen şok dalgalarını yeryüzüne gönderdiğini, bu titreşimlerin en...