17 / 05 / 2024

Afyon şuhut

Afyon şuhut

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, seçim projelerini bir bir yerine getiriyor. Başkan Bozkurt, seçim sürecinde beyannamesinde yer alan TOKİ 2.Etap konutları için yaptığı yoğun girişimler sonuç verdi.

TOKİ Afyon Şuhut Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Afyon İli, Şuhut İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Afyonkarahisar Şuhut Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Afyon İli, Şuhut İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Afyon Millet Bahçesi 20 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Afyon İli, Şuhut İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 20 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

ÖİB Afyon'daki gayrimenkul satışını onayladı!

Afyon ili Şuhut ilçesi Hisar Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Şuhut Afyon TOKİ kura sonuçları tam listesi 25 Nisan!

Şuhut Afyon TOKİ kura sonuçları tam listesi 25 Nisan henüz açıklanmadı. Şuhut Afyon TOKİ kura sonuçları tam listesi 25 Nisan açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Afyon Şuhut kura sonuçları sıralı tam liste!

TOKİ Afyon Şuhut kura sonuçları sıralı tam liste henüz açıklanmadı. TOKİ Afyon Şuhut kura sonuçları sıralı tam liste açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Afyon Şuhut kura sonucu isim isim tam liste!

TOKİ Afyon Şuhut kura sonucu isim isim tam liste henüz açıklanmadı. TOKİ Afyon Şuhut kura sonucu isim isim tam liste açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Afyon Şuhut'taki yatırımlar hızlandırılmalı!

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, ilçede belediye ve kamu kurumları tarafından yapılan yatırımlarla alakalı çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalarla alakalı bilgiler aldı. Bozkurt, devam eden yatırımlarla ilgili olarak Şuhut ilçesini adeta şantiye alanına döndüğünü söyledi.

Afyon Şuhut'ta tarihi hamam restorasyon çalışmaları incelendi!

Recep Bozkurt, belediye tarafından yürütülen bazı çalışmaları yerinde inceledi. Bozkurt, ilk olarak geçtiğimiz yıllarda yoğun girişimler neticesinde restorasyonuna başlanarak, tarihi dokusuna uygun restore edilen hamamda incelemede bulundu.

TOKİ Afyon Şuhut 2. Etap 412 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Afyon Şuhut 2. Etap 412 konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Afyon Şuhut 2. Etap 412 konut ihalesi 18 Ocak'ta!

TOKİ Afyon Şuhut 2. Etap 412 konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 18 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Afyon Çimento faaliyet raporunu açıkladı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş., 3 aylık faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait faaliyet raporu...

Hızlı Tren'in Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin inşaatı başlıyor!

2012 yılında başlanan İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi'nde, 167 kilometrelik Polatlı-Afyonkarahisar bölümünün ardından bu yıl Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin altyapı inşaatına başlanacak..

Afyon şuhut Haberi

Afyon şuhut

TOKİ 2. Etap ile alakalı olarak Başkan Bozkurt yaptığı açıklamada, TOKİ 2.Etap'ın Şuhut'a hayırlı olmasını temenni etti. Başkan Bozkurt, herkesin ev sahibi olmaya hakkı olduğunu bunun için girişimlerde bulunulduğunu ve sonucunda TOKİ'nin ilk defa Şuhut'a kendi döneminde geldiğini hatırlatarak, "Rabbimize Şükürler olsun ki 2.etabı Şuhuta getirmekte yine bize nasip oldu" dedi Aynı alanda yapılacak TOKİ 2. Etap projesinin yapılacağı yer ile alakalı olarak ta bilgiler veren Başkan Bozkurt, 2.Etabın da l.etapın bulunduğu alana yapılacağını ifade etti. Şuhut Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise, TOKİ 2.Etap projesi için Başvuru bedellerinin yatırma süresinin başladığı, 30 Mart - 29 Mayıs tarihleri arasında 2+1 daireler için 4.000 lira, 3+1 daireler için 6.000 lira başvuru bedellerinin Ziraat Bankası Şuhut Şubesine yatırılması gerektiğini belirtti. 

Vade...