21 / 05 / 2024

afyonda öğretmen ihtiyacı varmı

afyonda öğretmen ihtiyacı varmı

Afyonkarahisar’da 500 derslik ihtiyacıyla birlikte bin 500’ün üzerinde öğretmen açığı bulunuyor. Buda 24 derslikli 21 okul anlamına geliyor. Derslik sıkıntısından dolayı 31 okulda halen ikili öğretim yapılıyor...

Konut sektörünün devlet desteğine ihtiyacı var!

Konut sektörünün asıl ihtiyacı devlet desteği. İktidarının ilk yıllarında sektörü destekleyip, büyümesini sağlayan ama sonrasında sektörün çarpık büyümesine neden olan hükümetin, inşaat sektörü için bir paket hazırlaması lazım.

Dünyanın trilyonlarca dolarlık altyapı yatırımı ihtiyacı var!

Başbakan Yardımcısı Yılmaz, "Dünyanın trilyonlarca dolarlık altyapı yatırımına ihtiyacı var. Bir taraftan finansman var ama bu yeterince yatırıma dönüşmüyor" dedi.

Afyonkarahisar'ın ihtiyacı fuar merkezi!

Afyonkarahisar Mermer, Maden, Doğaltaş, Makine Teknolojileri Fuarı’nda yapılan konuşmalarda şehrin büyük ve modern bir fuar merkezine ihtiyacı olduğu belirtildi

1937 yılında İstanbul'un park ve bahçe ihtiyacı giderilecek!

1937 yılında İstanbul'un ihtiyacı olduğu park ve bahçe ihtiyacı giderilecekmiş. Prost, şehirde şehirde yedi büyük park ile on üç umumi bahçe ve büyük camilerin de etrafında meydanlar açılmasına karar vermiş.

Gaziantep'in yeni imarlı alanlara ihtiyacı var!

Mehmet Tahmazoğlu: En önemli gündemimiz kentsel dönüşüm ve yeni imarlı alanların uygulamaya geçmesiyle ilgili süreçti, bunları ele ele aldık. Bizim bu konudaki görüşümüz, Gaziantep’in mutlaka yeni imarlı alanlara ihtiyacı var.

Antalya'nın deprem mastır projesine ihtiyacı var!

İnşaat Mühendisleri Odası, depremin ülkenin hala en büyük sorunlarından biri olduğunu hatırlatmak için basın toplantısı düzenledi. Cem Oğuz “Antalya’nın çılgın projelere değil deprem mastır projesine ihtiyacı var” dedi.

Arif Gürdal: Isparta'nın ucuz konuta ihtiyacı var!

Isparta'da özellikle dar gelirli kesimin şiddetle ihtiyaç duyduğu konut ihtiyacı konusu Belediye Meclisi'nde de geçtiğimiz günlerde gündeme geldi.

Kahramanmaraş'ta konut ihtiyacı büyük oranda giderildi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yaptıkları toplu konutlarla halkın büyük oranda konut ihtiyacını giderdiklerini söyledi.

TeamFores Mimarlık yeni ürünüyle konut ihtiyacını karşılayacak!

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, kullanıcılarına sunduğu kişiselleştirilebilen, çağdaş mekan alternatifleriyle, yeni nesil rezidans çözümü ortaya koyarken, üst düzey konut ihtiyacını da karşılamayı hedefliyor.

DRS Loft ve Rezidans konut ihtiyacını karşılamayı hedefliyor!

Ümraniye'de yükselen DRS Loft ve Rezidans, finans bölgesinin üst düzey konut ihtiyacını da karşılamayı hedefliyor.

TeamFores Mimarlık Ümraniye'de lüks konut ihtiyacını karşılayacak!

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, çağdaş mekan alternatifleriyle, yeni nesil rezidans çözümü ortaya koyarken, Ümraniye'de gelişmekte olan finans bölgesinin lüks konut ihtiyacını karşılayacak.

Bitlis Güzelsu köyünde 6 dairelik öğretmen lojmanı yapılacak!

Bitlis 'in Ahlat ilçesine bağlı Güzelsu köyünde öğretmenlerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla 6 dairelik lojman yapılıyor.

Konut ihtiyacı giderek artıyor!

Artan nüfus ve coğrafi bölgeler arası göç gibi unsurlarla ortaya çıkan konut ihtiyacı inşaat sektörü içinde yeni bir sayfa açtı. Ekonomik konuttan birçok alanda farklı talep süreci etkiliyor.

afyonda öğretmen ihtiyacı varmı Haberi

afyonda öğretmen ihtiyacı varmı


Afyonkarahisar’da 500 derslik ihtiyacıyla birlikte bin 500’ün üzerinde öğretmen açığı bulunuyor. Buda 24 derslikli 21 okul anlamına geliyor. Derslik sıkıntısından dolayı 31 okulda halen ikili öğretim yapılıyor. Öğretmen olarak 8 bin 935 normuna karşılık halen bin 500’ün üzerinde öğretmen kadrosuna ihtiyaç var. 


Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, 2013 yılında 624 derslik planlaması yapıldığını, bazılarının ihalesinin yapıldığını ancak bunların tamamlanmasının 2-3 yılı bulabileceğini söyledi. 


AK Parti Afyonkarahisar İl Genel Meclisi(İGM) üyesi Eğitim Danışmanı Ünal Yılmaz da Afyonkarahisar’ın eğitimdeki başarı sırasının istenilen bir düzeyde olmadığını söyledi. Yılmaz, başarı sırasının 50’nci sıralarda olduğunu kaydetti. Derslik ve öğretmen açığının başarısızlığın nedenlerinden birisi olarak söylenebileceğini ifade eden Yılmaz, “Şimdiye kadar problemin tespiti ve çözüm önerileriyle ilgili hazırladığımız raporları hem İGM’ye hem de valilik nezdinde defalarca...