22 / 05 / 2024

afyonkarahisar Emekli Grubu Konut Projesi

afyonkarahisar Emekli Grubu Konut Projesi

Afyonkarahisar Belediyesi, emeklilere gerçekleştirdiği desteğe bir yenisini daha ekledi. Emeklilerin konut sahibi olması konusunda Toplu Konut idaresi ile girişimlerde bulunarak "Emekli Grubu Konut Projesi' kapsamında 300 aileyi konut sahibi yapacak.

Ayda 6 bin lira Bağ-Kur primi ödeyip 10 bin TL emekli maaş mı, yoksa hisse almak mı kazançlı!

Yapılan ek zamla en düşük emekli maaşı 10 bin TL’ye yükseltildi. Borsa eğitmeni Gani Gülaydın, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu maaşı almak için Bağ-Kur’a ödenen 6 bin TL primle Koç Grubu hissesi alınsa emeklilikte paşalar gibi yaşanacağını söyledi. Peki vatandaş ne tepki verdi!

Memur ve emekli maaşlarında flaş tarih

Asgari ücrete yapılan zamdan sonra zam bekleyen diğer çalışma grubu memurlar ve emekliler de kendi maaşlarına yapılacak zammı bekliyor. Memur ve emekli maaşları hakkında flaş bir tarih açıklandı.

Emekli ve memur maaşlarına yüzde 40 zam hesabı! Seçenek ikiye indirildi 15 meslek grubu etkilecek

Hükümet emekli ve memurlara zam hesaplamalasında en önemli kriter olarak enflasyon oranlarına bakacak. İlk 4 ayda açıklanan enflasyon rakamları maaşlara yansıyacak zamları şimdiden yüzde 30'un üzerine taşıdı. Mayıs ve Haziran enflasyonları ise hayati önemde..

TOKİ Afyonkarahisar Dinar alt gelir başvuruları 20 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar alt gelir grubu projesinde başvuru dönemi 20 Kasım'da başlıyor.

TOKİ dar gelirli ve emekli başvuru şartları 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği projelere başvuru yapacak alt gelir grubu ve emekli vatandaşlarda bazı şartlar aranıyor. İşte TOKİ dar gelirli ve emekli başvuru şartları 2019...

TOKİ Afyon Bayat alt gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Bayat alt gelir grubu projesinde yer alan 49 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ alt gelir grubu ve emekli başvuru şartları 2019!

TOKİ projelerine başvuru yapacak alt gelir grubu ve emekli vatandaşlarda bazı şartlar arıyor. İşte tüm detaylarıyla TOKİ alt gelir grubu ve emekli başvuru şartları 2019...

Kale Grubu'nun acı günü! Enver Nalçakan vefat etti!

Kale Grubu'nun emekli yöneticilerinden Enver Nalçakan vefat etti. Kale Grubu taziye ilanı yayınladı.

TOKİ Mersin Mezitli emekli başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Mezitli emekli grubu projesinde yer alan 262 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Afyonkarahisar Bayat alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Bayat alt gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ alt gelir grubu ve emekli başvuru şartları nelerdir?

Türkiye genelinde alt gelir grubu, orta gelir grubu ve emeklilere özel projeler inşa eden TOKİ, emeklilerin ve alt gelir grubunun ev hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Peki TOKİ alt gelir grubu ve emekli başvuru şartları nelerdir?

TOKİ Afyonkarahisar Emekli Konutları kurası 26 Nisan'da!

Afyonkarahisar'da TOKİ aracılığı emeklilere yapılacak konutlarla ilgili açıklama yapan Türkiye Emekliler Derneği (TUED), peşinatlarının 29 Mart-18 Nisan tarihleri arasında yatırılacağını kura çekiminin ise 26 Nisan'da yapılacağını bildirdi.

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

afyonkarahisar Emekli Grubu Konut Projesi Haberi

afyonkarahisar Emekli Grubu Konut Projesi

Afyonkarahisar Belediyesi, emeklilere yönelik gerçekleştirdiği desteğe bir yenisini daha ekledi. Emeklilerin konut sahibi olması konusunda Toplu Konut idaresi ile girişimlerde bulunarak "Emekli Grubu Konut Projesi' kapsamında 300 aileyi konut sahibi yapacak. Belediye bu kezde Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şubesi ile iş ortaklığı yaptı. Yapılan işbirliği neticesinde Taş Medrese Çay Bahçesinde artık Emekliler Derneği hizmet sunacak. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Şubesi işbirliği ile "Yaşlı ve Genç Nesli Buluşturmak" amacıyla tahsis edilen çay ocağının açılısı Afyon Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın katılımlarıyla geçtiğimiz hafta Cuma günü yapıldı Programın açılış konuşmasını TÜED Şube Başkanı Ahmet Ege yaptı. Belediye Başkanlığı ve Emekliler Derneği işbirliği ile yaslı ve genç nesli buluşturup, onları hayata tutunmaya çalıştıklarını söyleyen Ege; "Yaşlılara karşı duyulan saygı ve vefayı görünür kılma,...