25 / 07 / 2024

afyonkarahisar İGM Başkanı Salih Sel

afyonkarahisar İGM Başkanı Salih Sel

İGM Mart ayı toplantılarının ilki dün yapıldı. Meclis Başkanı Salih Sel, idare bünyesinde çalışmak üzere yapılan elaman alımı sınavında hak edenlerin istihdamı noktasında gösterilen gayret nedeniyle sınav komisyonuna teşekkür etti

Afyonkarahisar Dinar Suçıkan TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar Suçıkan 2020 projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar Suçıkan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar Suçıkan projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar Suçıkan başvuruları başladı!

Afyonkarahisar Dinar Suçıkan Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yer alan 30 adet konut için başvurular bugün başladı.

Afyonkarahisar Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı başladı!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ikinci dönem seçim projelerinden olan eski SKK Hastanesi'nin bulunduğu alana yapılacak Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nde inşaat çalışmalarına başlandı.

Afyonkarahisar-Antalya yolu 40 kilometre kısalacak!

Kocatepe-Serban yoluna yüz bin metrekarelik parke taşı döşeme işini yerinde inceleyen İGM Başkanı Salih Sel, işin bitimi ile birlikte Afyonkarahisar'ı Antalya'ya bağlayan mesafenin yaklaşık 40 kilometre kısalacağını söyledi.

TDMMB Genel Başkanı Akif Özkaldı oldu!

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Akif Özkaldı Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı seçildi. Özkaldı yaptığı konuşmada Türkiye'nin dünyada mimar ve mühendislikte öncü bir ülke olduğunu söyledi.

TOKİ Afyonkarahisar'da son başvuru 31 Aralık'ta!

2.Etap toplu konutlar Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın seçim vaatleri arasından yer alan alt gelir grubuna yönelik konut' projesinin hayata geçirileceği kaydedildi. 255 konut için başvurular 31 Aralık'ta sora erecek..

AK Parti, 35 ildeki ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı!

Adalet ve Kalkınma Partisi, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ardahan, Artvin, Batman, Bilecik, Bolu, Burdur, Çankırı, Çorum, Elazığ ve Giresun'daki ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı...

İNTES Başkanı Şükrü Koçoğlu: Kasım'da istihdamın yüzde 6,9'u inşaatta!

Türkiye'de istihdam oranlarına en fazla etki eden sektörler arasında yer alan inşaat sektörü adına değerlendirmelerde bulunan İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Koçoğlu, TÜİK verilerine göre, 2011 yılının Kasım ayında istihdam edilenlerin yüzde 6,9'unun i

Borova Yapı Endüstri'de Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Uzunova istifa etti!

Borova Yapı Endüstri'de Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Uzunova görevinden ayrıldı

Amasya Mimarlar Odası Başkanı ve 4 kişi daha tutuklandı!

Sivas merkezli olarak 3 ilde yapılan "ihale usulsüzlüğü" operasyonunda, aralarında Sivas Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü ile Amasya Mimarlar Odası Başkanının da bulunduğu 5 kişi tutuklandı

Vakıf GYO başkan vekili Ahmet Candan istifa etti!

Vakıf GYO'da yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili Ahmet Candan istifa etti

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'i konuk ediyor

afyonkarahisar İGM Başkanı Salih Sel Haberi

afyonkarahisar İGM Başkanı Salih Sel

İl Genel Meclisi (İGM) Mart ayı toplantılarının ilk birleşim dün tamamlandı. Toplantı Meclis Başkanı Salih Sel'in açılışı ile başladı. 


TİTİZ DEĞERLENDİRME YAPILDI

İGM Başkanı Salih Sel, İl Özel İdaresi bünyesinde çalıştırılmak üzere şoför, greyder operatörü, diğer iş makinelerini kullanacak operatörleri eleman alımında ilgili birim yetkililerinin güzel ve adil bir sınav yaptıklarını söyledi. Sel, 5 sınav komisyonu üyesinin titizlikle verdiği kararlar ölçüsünde alımın yapıldığını, gösterdikleri titizlik nedeniyle başta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Oyur olmak üzere emek sahiplerine teşekkür etti. 


TKDK'NIN KİRALAMA TALEBİ VAR

Gündemin 2. maddesinde, TKDK İl Koordinatörlüğünün 1 Şubat 2016 tarihli yazısı ile Karaman İş Merkezi'nde bulunan, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait 2. katta, 4. 

bağımsız bölümde 110,72 metrekare alanlı işyerinin de kiralanması talebi bulunuyor. 

Talebin ilgili komisyonlarda görüşülüp rapor hazırlanmasına karar...