17 / 05 / 2024

Afyonkarahisar imar

Afyonkarahisar imar

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısını gerçekleştirmek Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Başkanlığında toplandı. Toplantıda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tekliflerinin de görüşüldü.

Afyonkarahisar'da güzergah eylemi yapıldı!

Afyon şehir merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltmak ve ulaşımı düzenli hale getirmek amacıyla aldığı güzergah değişikliği kararını protesto eden otobüs ve minibüs şoförleri, valiliğe yürümek üzere yolu trafiğe kapattı.

Amorium Antik Kenti için koruma amaçlı imar planı hazırlandı!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Amorium Antik Kenti'nin turizme kazandırılacağını açıkladı. Bu kapsamda, Amorium Antik Kenti için koruma amaçlı imar planı hazırlandı.

Afyonkarahisar Çay'da imar planı değişikliği onaylandı!

Afyonkarahisar ili Çay ilçesi, Dörtyol Mahallesi, 246 ada, 33 ve 109 numaralı parsellere ilişkin 1/5.000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı Değişikliği onaylandı. 

Afyonkarahisar'da imar planı değişikliği!

Afyonkarahisar ili Çay ilçesi, Dörtyol Mahallesi, 246 ada, 33 ve 109 numaralı parsellere ilişkin 1/5.000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı. 

Afyonkarahisar'ın 2 köyünde imar planı değişikliği!

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesine bağlı Atlıhisar ve Balçıkhisar köylerinde imar planı değişikliği gündeme geldi. Bölgenin imar planı ve eklerinin onaylanması konusu komisyona sevk edildi.

Sandıklı'da imar barışı anlatıldı!

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Sandıklı ilçesinde imar barışıyla ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Afyonkarahisar Şuhut Meclisi'nde imar konuşuldu!

Afyonkarahisar Şuhut İlçe Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Temmuz ayı meclis toplantısının 1. maddesi İmar komisyonu kararı otopark yönetmeliği ile ilgili raporun meclis üyeleri tarafından görüşülmesi ve karara bağlanmasıydı.

Afyonkarahisar Emirdağ'da imar barışı anlatıldı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde imar barışıyla ilgili bildilendirme toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan İnşaat teknikeri Halil İbrahim Yıldız, katılımcılara imar barışı hakkında bilgiler verdi. 

Afyonkarahisar'a yeni fuar alanı müjdesi!

AfyonkarahisarBelediye Başkanı Burhanettin Çoban Afyonkarahisar'a yeni bir fuar alanı müjdesi verdi. Çoban arazinin ayrıldığını, imar planlarının askıya çıktığını belirtti

Afyonkarahisar İGM toplantısında imar raporları karara bağlandı!

Afyonkarahisar İGM Mart ayı toplantıları dünkü son birleşimle tamamlandı.Toplantıda komisyon raporları oylanarak karara bağlandı.

Afyon Çimento Fabrikası'nın imar planında değişikliğe gidildi!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Çimento Fabrikası'nın bulunduğu alanda imar plan değişikliğine gidildiğini söyledi. Başkan Çoban, "Alanda imar yapılanması titizlikle gerçekleştirilecek. Bölge yeni bir Karaman Mahallesi olmayacak" dedi.

Afyonkarahisar Meclisi Ağustos toplantısına imarı konuşacak!

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısını gerçekleştirmek üzere 1 Ağustos Pazartesi günü 19:00'da toplanacak.

Afyonkarahisar Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısını gerçekleştirmek Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Başkanlığında toplandı. Toplantıda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tekliflerinin de görüşüldü.

Türkiye Şeker'in Afyon'daki imar planı değişikliğine itiraz reddedildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. 'nin Afyonkarahisar'daki imar planı değişikliğine yapılan itirazı reddetti. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Afyonkarahisar imar Haberi

Afyonkarahisar imar

2 Haziran Perşembe günü saat 19:00’da bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başlayan toplantıda Kanlıca Mahallesi 3638 ada 6 parsel nolu taşınmazdaki Belediyemiz hissesinin temel eğitim alanı olarak kullanılmak üzere İl Özel İdaresi’ne tahsis edilmesi hakkındaki teklif oy birliği ile kabul edildi.


Ön ödemeli su sayaç bedellerinin 205 lira olarak belirlendiği toplantıda şehir içi ulaşım ve trafikle ilgili gelen talepler görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Çavuşbaş minibüslerinin Devlet Hastanesine dönüşümlü olarak çalışan araç sayısının 7’den 9’a çıkarılması talebi oy birliği ile kabul edildi. Oto kiralama işyerleri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin uygulama yönetmeliğinin tasdiki hakkındaki teklifin de kabul gördüğü Mecliste, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesine çalışan Harbiş minibüslerinin güzergahının iptal edildiğinden Ataköy minibüslerinin söz konusu mahalleye çalışma isteği hakkındaki...