07 / 07 / 2024

Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal

Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal

Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinin Karaağaç Köyü'ndeki yol yapımı ihtiyacı ile Alanyurt Köyü'nde bulunan bir yolun yapım ihtiyacına ilişkin 2 ayrı soru önergesi hazırladı.

Kentsel dönüşüm yaparken esnaf hakları korunmalı!

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, İkinci Belediye Çarşısı’nın yıkılması hâlinde esnafın haklarının gözetilmesini istedi.

Bir emeklinin maaşı artık ev kirasına yetmiyor! Fahiş kiralar emeklileri de vurdu!

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Avukat Burcu Köksal, bir emeklinin maaşının artık ev kirasına yetmediğini belirtti. İşte Köksal'ın konu ile ilgili o açıklaması...

Afyonkarahisar esnafının kira çıkmazı!

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaflar, kiralardan dert yandı. Dükkanlarını kapatma ihtimali olduğunu belirten esnaflar, kira ödemelerinde zorlandıklarını dile getirdi.

2019'da 541 bin 424 çift evlendi, 155 bin 147 çift boşandı!

TÜİK'in evlenme ve boşanma verilerini paylaşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, "TÜİK verilerine göre 2019'da evlenen çift sayısı 541 bin 424, boşanan aile sayısı ise 155 bin 147 kişi, yani yüzde 29 oranında artış var, bu korkunç bir rakam" dedi

Kanal İstanbul projesi meclis gündeminde!

DP Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı. Uysal, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar'da teslimler yıl sonunda!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar ilçesinde yapımı süren TOKİ konutlarının yıl sonunda teslim edileceğini söyledi.

Kütahya-Eskişehir-Afyonkarahisar YHT projesine ilişkin 4 soru mecliste!

Kütahya-Eskişehir-Afyonkarahisar Yüksek Hızlı Tren projesi meclis gündemine taşındı. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, projenin ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Eskişehir-Afyonkarahisar yoluna ilişkin 5 soru mecliste!

Eskişehir-Afyonkarahisar yolunun iyileştirilmesi hususu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Afyon İscehisar'a TOKİ müjdesi!

İscehisar'da yapımı devam eden TOKİ konutlarının inşaatını inceleyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, "İhtiyaç olması halinde yeni TOKİ konutlarının yapımı tekrardan düşünülebilir" şeklinde açıklama yaptı.

Afyonkarahisar'da yeni cezaevleri inşa edilecek!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar'da inşa edilecek yeni cezaevleri hakkında bilgi verdi.

Afyonkarahisar Kızılören'de Devlet hastanesi ihtiyacı mecliste!

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesine Devlet hastanesi yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Afyonkarahisar Kızılören'e İlköğretim Yatılı Bölge Okulu yapılacak mı?

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesine İlköğretim Yatılı Bölge Okulu yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şehitlerin anne ve babalarına konut hakkı tanınması meclis gündeminde!

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, şehit yakınlarına TOKİ'den verilen konut hakkını meclis gündemine taşıdı. Köksal, yalnız eş ve çocuklara değil, anne ve babalara da konut hakkı tanınmasını talep etti..

Afyonkarahisar'a TOKİ müjdesi!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar ilçesine yapılması planlanan Toplu Konut Projesinden sonra Dazkırı ilçesine de konut projesinin uygulanacağını söyledi.

Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal Haberi

Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal


Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinin Karaağaç Köyü'ndeki yol yapımı ihtiyacı ile Alanyurt Köyü'nde bulunan bir yolun yapım ihtiyacına ilişkin 2 ayrı soru önergesi hazırladı. 


Köksaş sorularını Dönemin Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.


Köksal ilk önergesinde "Afyonkarahisar ilimize bağlı İscehisar ilçesinin Karaağaç köyü ile İscehisar yollarının uzun süredir yapılmadığı ve Afyonlu vatandaşlarımızın mağdur edildiği görülmüştür.


2016 yılında “köyleri hizmete boğduk!” denen söylemin aksine hala hizmette ciddi manada eksiklik yaşandığı da bilinmektedir." dedi.


Bu bağlamda;

1) Afyonkarahisar ilimize bağlı İscehisar İlçemizin Karaağaç Köyü ile İscehisar ilçe merkezi arasındaki yolların yapımına yönelik herhangi bir çalışma bulunmakta mıdır? Herhangi bir çalışma yürütülmesi planlanmakta ise ne zaman faaliyete geçirilecektir? Yürütülecek olan çalışmanın kapsamı ne olacaktır?


2) Ulaşım gibi önem arz eden bir sorunun çözüme...