04 / 05 / 2024

Afyonkarahisar tesis açılışı

Afyonkarahisar tesis açılışı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da inşa edilecek olan toplam 72 adet tesisten 44 adet tesisin açılışını gerçekleştirecek, 28 adet tesisin ise temelini atacak.

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Sinanpaşa projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. İşte söz konusu proje ile ilgili detaylar....

Kayseri Kocasinan'daki 5 tesis hizmete açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi’nin hizmet odaklı projelerinin ürünü olan 5 yeni tesisin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Kocasinan Sancaktepe Sosyal Tesisi açılışa hazır!

Kocasinan Belediyesi tarafından Sancaktepe Mahallesi'nde inşa ettirilen yeni nesil sosyal tesis açılış için hazır.

Dinar 112 Acil Çağrı Merkezi binasının açılışı TBMM'de!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi Altmışevler Mahallesi'ndeki 112 Acil Çağrı Merkezi binasının açılışı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gaziantep Yaylacık'a yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi, Yaylacık Mahallesi'nde hayata geçirdiği cami ve sosyal tesis açılışını yaptı.

Erzurum'da askeri tesis yapılıp yapılmayacağı TBMM'de!

Erzurum'a veya ilçelerine bir askeri tesis yapılıp yapılmayacağı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Sinanpaşa projesinde yer alan konutlar için başvurular 21 Ocak tarihinde başlıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesi, Ahmetpaşa Beldesi’nde inşa edeceği 100 konutun ihalesi gerçekleşti.

TOKİ Afyonkarahisar Ahmetpaşa 100 konut ihalesi yarın!

Afyonkarahisar İli, Sinanpaşa İlçesi Ahmetpaşa Beldesi 100 Adet Tarımköy Tipi Konut ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

İncirliova'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Aydın İncirliova'da 8 tesis ve 15 parkın toplu açılış töreni gerçekleşti.

Afyonkarahisar'da 273 dev eserin açılışı yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Afyonkarahisar'a gelecek. Afyonkarahisar tarihinde en büyük açılışı yani rakamsal olarak 1 milyar 12 milyon TL’lik 273 dev eserin açılışı yapılacak.

Antalya'daki 732 milyon TL'lik 67 tesis yarın açılıyor!

Başbakan Binali Yıldırım Antalya'da birçok alanda inşa edilen, maliyeti 732 milyon lira olan 67 tesisin açılışını yapacak.

Tuz Gölü'ndeki 670 milyon dolarlık tesis bugün açılıyor!

Avrupa’ya giden doğal gazın güvenli tek geçiş ülkesi konumunda bulunan Tuz Gölü'ndeki 670 milyon dolara mal olan dev tesis bugün açılıyor.

Afyonkarahisar tesis açılışı Haberi

Afyonkarahisar tesis açılışı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da inşa edilecek olan toplam 72 adet tesisten 44 adet tesisin açılışını gerçekleştirecek, 28 adet tesisin ise temelini atacak Açılışı gerçekleştirilecek tesislerin 69 adedi Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, 2 adedi Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve 1 adedi de Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'a kazandırılacak. Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 22 Nisan Çarşamba günü saat 14.00'te Anıtpark Önünde düzenlenecek olan toplu temel atma ve açılış merasimi ile 117 milyon TL yatırım bedelli 72 adet tesisin temelini atacak ve açılışını gerçekleştirecek. 




117 Milyon TL'lik 72 Tesis 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Anıtpark Önü'nde düzenlenecek merasimde Bolvadin Taşlıdere- Yörükkaracaören Göleti, Sinanpaşa Güney Göleti ile Güney Göleti Sulaması ve...