04 / 05 / 2024

Ağaoğlu ailesi 2. kuşak temsilcileri

Ağaoğlu ailesi 2. kuşak temsilcileri

Son aylardaki yönetici transferleri ile dikkat çeken Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun bu stratejisinin perdesi aralandı.Yeniden yapılanına süreci içine giren grupta, yönetim kurulunun yanına, icra kurulu oluşturuldu.

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a 2 milyon TL'lik hediye!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Duygu Su Gülpınar'a yılbaşı hediyesi olarak yaklaşık 2 milyon TL değerinde tektaş hediye etti..

Alican Ağaoğlu baba oluyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun oğlu Alican Ağaoğlu baba oluyor. Alican Ağaoğlu'nun 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Miray İskiliple kız çocukları olacak. 

Hazal Mesudiyeli: Ali Ağaoğlu bana ev kiraladı!

İş adamı Ali Ağaoğlu’nun 2,5 yıl birlikte olduğu eski sevgilisi Hazal Mesudiyeli açıklamalarda bulundu. Mesudiyeli, Ağaoğlu hakkında, “Bana ev kiraladı, anahtarı yüzüne fırlattım'' yorumlarında bulundu.

Ali Ağaoğlu Uludağ’da sucuk partisi düzenledi!

Ünlü İşadamı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu'nun 2. düğünü için yaklaşık 2 bin yakınını Uludağ'daki Ağaoğlu My Mountain Otel'de ağırlıyor. Ağaoğlu Uludağ’da ağırladığı misafirleri için sucuk partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu kızı Sena için 2. kına gecesi düzenledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu için Uludağ’da 2. kez kına eğlencesi gerçekleştirdi.

Ağaoğlu'ndan 2 RES projesi için 330 milyon TL'lik yatırım!

Ağaoğlu Enerji Grubu, Bursa ve Yalova’daki 2 RES projesinin rüzgâr türbinleri için Alman Nordex GmbH ile 330 milyon liralık sözleşme imzaladı.

Marzuk Ailesi, Ali Ağaoğlu’na Arap atı hediye etti!

Havalar ısınınca iş adamı Ali Ağaoğlu’nu Ortaköy’den Bebek’e at sırtında giderken görürseniz, sakın şaşırmayın.Çünkü inşaat fuarı için gittiği Kuveyt’te ünlü iş adamına Marzuk Ailesi, 3 milyon dolarlık bir Arap atı hediye etti.

Ağaoğlu ailesinin 2'nci kuşak temsilcilerine önemli sorumluluk!

Son aylardaki yönetici transferleri ile dikkat çeken Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun bu stratejisinin perdesi aralandı.Yeniden yapılanına süreci içine giren grupta, yönetim kurulunun yanına, icra kurulu oluşturuldu.

Ağaoğlu Ailesi, Medeniyetler Buluşması'nda bir araya geldi!

Anadolu’dan Renkler ‘Medeniyetler Buluşması’nda bir araya gelen Ağaoğlu Ailesi, çalışanlarından oluşan halkoyunları ekibini ve Antakya Medeniyetler Korosu’nu izledi. Anadolu’dan Renkler ‘Medeniyetler Buluşması’na 3 bin kişi katıldı.

Ali Ağaoğlu oğlu Ali Ege'nin 2. yaş günü için parti düzenledi!

Ali Ağaoğlu, 2 yaşına giren oğlu Ali Ege için Ortaköy'deki köşkünde dillere destan bir parti düzenledi. Ağaoğlu, her detayın düşünüldüğü kutlamada çocuklar gibi eğlendi.

Büyük Ağaoğlu ailesine Volkan Konak konseri!

Volkan Konak 10 bin kişilik Ülker Sports Arena'da muhteşem bir konser verdi. Çalışanları, ev sahibi ve kiracılarıyla büyük Ağaoğlu Ailesi salonu doldurdu.

Ağaoğlu My Towerland kampanyası!

Toplam 3 bin 500 adet daireden meydana gelen My Towerland Konutları'nda 2+1'den 4+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. İşte Ağaoğlu My Towerland kampanyası...

Ali Ağaoğlu: Arapların yaptığını ben yapamazdım!

Abduljawad Holding'in Maslak 1453 projesinden 200 milyon dolara 2 kule aldığını hatırlatan Ali Ağaoğlu, "Benim için zor geçen 17 Aralık döneminde 80 milyon dolarla Yeniköy'deki otel projemize ortak oldular" dedi.

Ağaoğlu ailesi 2. kuşak temsilcileri Haberi

Ağaoğlu ailesi 2. kuşak temsilcileri

Rahvalı, CEO'luk görevini bırakırken, yeni oluşumda Ağaoğlu Ailesi'nin ikinci kuşak temsilcileri önemli sorumluluklar aldı.


Faaliyetler 5 grupta toplandı

İnşaat Grubu: Başında Murad Acar bulunuyor. Şu dönemde mesainin büyük bölümü, Maslak 1453'ün kalan kısmının satışına ayrılıyor. Bu yılsonuna kadar tüm konutların satışı tamamlanacak. Ticari ünitelerin ne şekilde satılacağı ise yakın zamanda netlik kazanacak.


Turizm Grubu: Başına Murat Türker getirildi. Türker uzun yıllar Ağaoğlu My Resort Hotel'in genel müdürlüğünü yürütüyordu. Grubun yeni projeleri arasında ilk etapta Bodrum'daki 10 bin dönüm arazi üzerinde dünya çapında bir turizm kompleksi geliştirmek var. Bu arazi üzerinde yakın zamanda dünyanın dev gruplarından birisinin CEO'su inceleme yaptı. İşbirliği imkanı doğarsa iki grup ortak yatırıma soyunacak.


Sanayi Grubu: Ali Ağaoğlu'nun oğlu Alican Ağaoğlu başına geçti. Amaç, madencilik alanında başlayan üretim alanında daha...