10 / 05 / 2024

ağaoğlu büyük kampanya

ağaoğlu büyük kampanya

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen kampanya kapsamında yüzde 1 peşinat ile ödeme yapılabiliyor ve banka kredisinin yüzde 35'i için faiz desteği sağlanıyor. Peki Ağaoğlu kampanyası hangi projelerde geçerli?

Tesla'dan yeni indirim! Elektrikli araçlarında büyük kampanya yaptı!

ABD'li dev elektrikli otomobil üreticisi Tesla, elektrikli araçlarında büyük kampanya yaptı. Peki Tesla'nın elektrikli arabaları ne kadar oldu?

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Yeni Opel Corsa'da büyük kampanya! 200 bin TL kredi 12 ay vade 0,99 faiz fırsatı! 23 Ekim Yeni Opel Corsa fiyat listesi

Cesur ve yalın Alman tasarımı, üstün teknolojisi ve verimli motor seçenekleriyle satışs çıkan Yeni Opel Corsa'da büyük kampanya başladı. 200 bin TL kredi için 12 ay vade 0,99 faiz fırsatı devam ediyor. İşte detaylar...

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

Tunç Şatıroğlu'nun Açıklamasıyla Büyük Servet Vaat Eden O Yer: Ev Sahiplerine Müjde mi?

Burada evi olanlar çok şanslı çünkü oldukça değerli yerler. Ünlü ekonomist açıklama yaptı ve evi olanlara büyük müjde verdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu o yer hakkında açıklama yaparak gayrimenkul konusunda önemli tavsiyeler verdi. İşte ev sahiplerine büyük servet vadeden o yer…

Ziraat Bankası’ndan 19 Mayıs’a özel büyük kampanya! Bu parayı hemen alın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel bir kampanya başlattı. Banka, kampanya kapsamında 190 TL hediye edeceğini duyurdu.

1,3 milyon yolcuya hizmet verecek Büyük İstanbul Tüneli 2028'de hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin 2028'de açılmasını planladıklarını ve 1,3 milyon yolcuya hizmet vereceği öngörüsünde bulunduklarını açıkladı.

Altın birden pat diye çakıldı! Uzman isimler peş peşe açıkladı! Dikkat büyük tüyo geldi! Bunu yapan kazanacak!

Altın fiyatlarının birden düşmesi vatandaşların ve yatırımcıların paniklemesine neden oldu. Altın neden pat diye çakıldı? Uzman isimler peş peşe açıkladı! Dikkat büyük tüyo geldi! İşte uzman isimlerden dikkat çeken açıklamalar...

Avrupalı yerbilimci açıkladı! Büyük hasarlı depremlerin nedeni ortaya çıktı! 

Avrupa Yerbilimleri Birliği yetkilisi De Batist, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerle ilgili açıklamalarda bulunarak büyük hasarlı depremlerin nedenini tek tek açıkladı.

Sina pırlantada yeni yıla özel büyük kampanya! Yüzde 50 indirim fırsatı başladı! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Sina pırlantada yeni yıla özel büyük kampanya başladı. Ekinoks koleksiyonunu kapsayan bu indirimde pırlanta küpeden yüzüğe hepsine sahip olabilirsiniz. İşte 29 Aralık 2022 Sina pırlanta fiyat listesi.

Altın küpelerde yüzde 30'a varan indirim! Kaçırılmayacak büyük fırsat! İşte Altınbaş 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Tüm altın küpe modellerinde yüzde 30'a varan indirim fırsatı başladı. Altınbaş'ta baget küpelerden, halka küpeye kadar tüm ürünlerde büyük kampanya başladı. Peki altın küpe fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş altın küpe fiyat listesi 20 Ekim 2022..

Arçelik’te büyük indirim! Arçelik çamaşır makineleri ne kadar? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kaliteli beyaz eşyanın adresi Arçelik’te büyük kampanya başladı. Arçelik çamaşır makineleri indirimli fiyatıyla satışa çıktı. Peki, Arçelik çamaşır makineleri ne kadar? İşte Arçelik 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

Altın küpe, yüzük ve kolyelerde büyük kampanya başladı! Altınbaş indirimli ürünler 5 Ekim 2022 fiyat listesi 

Altın küpe, yüzük, bileklik ve kolyelerde büyük indirim başladı. Altınbaş indirimli ürünler listesini açıkladı. Peki altınbaş altın küpe, kolye, bileklik ve yüzük fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş indirimli ürünler fiyat listesi 5 Ekim 2022...

ağaoğlu büyük kampanya Haberi

ağaoğlu büyük kampanya

'Ağaoğlu kampanyası hangi projelerde geçerli?' sorusunun yanıtlamadan önce kampanya hakkında bilgi verelim. 13 Şubat itibariyle başlayan kampanyanın 3 hafta boyunca uygulamada olması planlanıyor.


Ağaoğlu İnşaat'ın kampanyası kapsamında; yüzde 25 peşinat'ın yüzde 1'i ödeniyor ve kalan yüzde 24'lük kısım için taksit imkanı sunuluyor. Projede yüzde 75'lik banka kredisi kullanılan kısım için ise yüzde 35 faiz desteği sağlanıyor. 


Ayrıca yüzde 0,47 faiz oranıyla 60 ay vade yapılan Ağaoğlu İnşaat'ın yeni kampanyasında yüzde 0,57 faiz oranıyla da 120 ay vade fırsatı sağlanıyor. 


Ağaoğlu kampanyası hangi projelerde geçerli?

Toplam 3 projeyi kapsayan Ağaoğlu kampanyasının geçerli olduğu projeler arasında; My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold bulunuyor.


My Home Maslak projesi!

Toplam 786 adet konuttan meydana gelen My Home Maslak projesnde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1...