03 / 05 / 2024

Ağaoğlu çimento sektörü

Ağaoğlu çimento sektörü

Geçen yıl yapılanmaya giden ve markalı konut sektörünün önemli isimlerinden Ağaoğlu Grubu krizi nasıl fırsata çevirdi?

Ağaoğlu inşaat sektörünün en itibarlı firması seçildi!

Türkiye İtibar Endeksi 2017 Araştırması sonuçları açıklandı. Açıklamaya göre, İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aağaoğlu oldu.

Ahmet Ağaoğlu: Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçim bildirgesi yayımlamadıklarını belirterek, "HES projesini aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Bir rüzgar enerji projesi mevcut. Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var" dedi.

Ali Ağaoğlu Kuveytlilerden özür diledi!

BBC’de yayınlanan Türkiye belgeselinde hayatına dair paylaşımlarda bulunan Ali Ağaoğlu program sırasında kullandığı sözler nedeniyle Kuveytlilerden özür diledi

Ali Ağaoğlu: Teşvikler gayrimenkul sektörünü olumlu etkiledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu: "Getirilen teşviklerin, vatandaşlık hakkı gibi düzenlemelerin gayrimenkul sektörüne ve ekonomimize çok olumlu katkısı oldu ve olacak'' dedi.

Rusya'dan Ağaoğlu'na yatırım daveti!

Kırım Ekonomik Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile bir araya gelen Ağaoğlu heyetine; “Konut, ofis, AVM inşaat işleri ile enerji alanında işbirliğine hazırız” mesajı verildi.

Ali Ağaoğlu: Yeni yatırımlarımız engellendi!

Paralel yapının iş hayatına verdiği zarara dikkat çeken Ağaoğlu, “Kilit noktalara yerleştirdikleri adamlarla başta inşaat sektörü olmak üzere ekonomiyi durdurmaya çalıştılar. İntikam almak için projemizi durdurdular, yeni yatırımları engellediler. " dedi.

Ali Ağaoğlu'nun şöförü kaza yaptı!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, Çeşme'de talihsiz bir olay yaşadı. Ağaoğlu'nun şoförü önceki gün işadamını Aya Yorgi Koyu'na bıraktı. Şoför dönüşte tek başına giderken virajı alamayıp kaza yaptı.

Ali Ağaoğlu Gayrimenkul Yatırım Fonu kuruyor!

Sektörde bir ilk olarak ‘Maslak 1453 Gayrimenkul Yatırım Fonu’ kurmak için düğmeye basan Ağaoğlu’na, SPK’dan olumlu yanıt geldi.

Ali Ağaoğlu, Elazığ'da çimento fabrikası inşaatını gezdi!

Elazığ’a gelen ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Baskil ilçesinde iş kadını Yasemin Açık tarafından dağ eteğinde yapımı devam eden devasa çimento fabrikasını görünce şok olduğunu söyledi.

Ali Ağaoğlu sanayi grubunun başına oğlu Alican’ı getirdi!

Düzce’de çimento fabrikası kurmaya hazırlana Ali Ağaoğlu sanayi grubunun başına oğlu Alican’ı getirdi. Yatırımın danışmanlığını ise inşaat sektörünün duayenlerinden Atalay Şahinoğlu yapıyor.

Ali Ağaoğlu: Yabancı yatırımcı endişeli!

Terörün sektörü de vurduğunu belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Yabancı yatırımcı, sıkıntıları dile getirmiyor ama endişeleri var.” dedi.

Ağaoğlu sektörün deneyimli isimlerini bünyesine katıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu sektörün deneyimli isimlerini bünyesine katmaya devam ediyor. Murat Uluğ Grubun Mali İşler Başkanı, Mehmet Burak Kutluğ ise İş Geliştirme Başkanı oldu. Uluğ ve Kutluğ aynı zamanda İcra Kurulu üyesi olarak görev yapacak.

Ali Ağaoğlu, Aslı Çakır Alptekin'e verilen daireyi geri istemiyor!

2012 Olimpiyatlarında altın madalya kazanan ancak doping yaptığı gerekçesiyle madalyası alınan ve 8 yıl men cezası verilen Aslı Çakır Alptekin'e, Ali Ağaoğlu tarafından verilen daire geri alınmayacak.

Ağaoğlu çimento sektörü Haberi

Ağaoğlu çimento sektörü

Markalı konut sektörünün önemli isimlerinden Ağaoğlu Grubu, geçen yıl yeniden yapılanmaya gitti. Yönetim kademeleri grup başkanlıkları çatısı altında toplandı. Yeni oluşturulan sanayi grup başkanlığını, Ali Ağaoğlu'nun oğlu Alican Ağaoğlu yönetiyor. Sanayi Grup Başkanlığımın en önemli projesini ise Düzce'nin en uzak ilçelerinden Yığılca'da kurulacak çimento fabrikası oluşturuyor.Fabrika, 300 dönümlük arazi üzerine kurulacak. Fabrika arazisinin 110 dönümü Yıldız Holding'ten satın alındı. Kalan kısım ise yerli yatırımcılardan toplandı. Dağlık arazide 2 milyon metreküplük hafriyatla başlayan çalışmaların ardından tesis iki yıl içinde bitirilecek. Fabrikada toplam 400 işçinin çalışması planlanıyor. 


CEO olarak görev yaptığı Nuh Çimento Grubu'nun kapasitesini 4 kat büyüten Atalay Şahinoğlu'nun yönettiği projede, çok önemli bir gelişme oldu. Aldığımız duyumlara göre, yıllık toplam 2 milyon ton üretim kapasitesine sahip olacak tesisin yatırım maliyeti...