10 / 05 / 2024

ağaoğlu citscape fuarı

ağaoğlu citscape fuarı

Satışa çıktığı ilk günden bu yana, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı olan Maslak 1453, Dubai Cityscape 2015’te de Körfez yatırımcılarının ilgi odağı oldu.

Ağaoğlu Central Park basın toplantısı yarın!

Cityscape Turkey 2016 fuarına Ağaoğlu Central Park projesiyle katılacak olan Ağaoğlu Şirketler Grubu, proje lansmanı için 23 Mart Çarşamba günü, Ağaoğlu Central Park satış ofisinde basın toplantısı düzenleyecek.

Marzuk Ailesi, Ali Ağaoğlu’na Arap atı hediye etti!

Havalar ısınınca iş adamı Ali Ağaoğlu’nu Ortaköy’den Bebek’e at sırtında giderken görürseniz, sakın şaşırmayın.Çünkü inşaat fuarı için gittiği Kuveyt’te ünlü iş adamına Marzuk Ailesi, 3 milyon dolarlık bir Arap atı hediye etti.

Ağaoğlu, Cityscape Fuarı'na damga vurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na 'Maslak 1453' projesinde 140 dairenin bulunduğu kuleyi 67 milyon dolara satarak, Dubai'ye damga vurdu.

Ağaoğlu, Maslak 1453'ün kulesini Dubai'de sattı!

DUBAİ'de gerçekleşen emlak fuarının verimli geçtiğini söyleyen Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkam Önder Halisdemir, "Her yıl olduğu gibi fuarda bu sene de hem Türk gayrimenkul sektörünü hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik. " dedi.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin doğum günü için parti verdi!

Ali Ağaoğlu, küçük oğlu Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin doğum gününü unutmadı. İşadamı, Dubai Cityscape Global 2015 fuarı dönüşü, 31 yaşına giren Ertüre için Ortaköy’deki Boğaz manzaralı lüks villasının havuz başında 40 kişilik bir parti verdi.

Cityscape Global Fuarı'nın en büyük satışını Ağaoğlu yaptı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Dubai'deki Cityscape Global'de fuarının en büyük satışını yaptı. Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Maslak 1453'ten bir kuleyi 67 milyon dolara sattıklarını açıkladı.

Ağaoğlu Dubai'de İFM'yi tanıttı!

DUBAİ'de düzenlenen Cityscape 2015 emlak fuarına katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (IFM) projesini dünyaya tanıttı. Öte yandan Ağaoğlu'nun fuarda 67 milyon dolarlık satış yaptığı bildirildi.

Ağaoğlu Grubu Uluslararası Finans Merkezi projesini tanıttı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesini tüm dünyaya tanıttı. Projenin fuar sırasında düzenlenen maket açılış törenine TC. Dubai Başkonsolosu Erdem Ozan, özel davetliler ve fuar ziyaretçileri katıldı.

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı’na katılacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 6 - 8 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde bu sene 4.sü düzenlenecek olan İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı’na katılacak...

Körfez yatırımcısının gözü Ağaoğlu’nda!

Dubai Cityscape Gayrimenkul Fuarı’na 375 metrekarelik standla katılan Ağaoğlu Grubu ‘İstanbul’a Yatırım Yapın’ sloganıyla yatırımcıları davet etti. Fuarda My Newwork hakkında bilgi alan yatırımcıların yüzde 50’si ile sözleşme imzalandı.

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının hedefi İstanbul!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Bu sene Dubai Cityscape Fuarı'na tam anlamıyla bir çıkarma yaptık. Satışların gecmis yıllara oranla daha da yüksek olmasını hedefliyoruz." diyor.

Ağaoğlu Dubai'de Finans Merkezi'ni tanıttı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan ve 35 bine yakın yatırımcının sektör temsilcileri ile buluştuğu Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi yoğun ilgiyle karşılaştı.

Ali Ağaoğlu: İstanbul Finans Merkezi'nde 1 milyar dolarlık satış yapardım!

Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dubai Emlak Fuarı Dubai Cityscape Global 2014'te Emlakkulisi.tv mikrofonuna çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Ağaoğlu'nun İstanbul Finans Merkezi ve sektöre dair bomba açıklamaları...

ağaoğlu citscape fuarı Haberi

ağaoğlu citscape fuarı

Ağaoğlu Cityscape 2015’te 67 milyon dolarlık satış yaptı. Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı’na yapılan satış ile Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu kule tek kalemde satıldı.


Tek kalemde 67 milyon dolar


Satışa çıktığı ilk günden bu yana, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı olan Maslak 1453, dünyanın en önemli emlak fuarı Dubai Cityscape 2015’te de Körfez yatırımcılarının ilgi odağı oldu. Yoğun görüşmelerin yapıldığı fuarda, Maslak 1453’ün 140 daireden oluşan C1 bloğunun satışı gerçekleşti.


Ağaoğlu Cityscape 2015’te dünyanın en büyük fonlarından birini yöneten Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı’na tek kalemde 67 milyon dolarlık satış yaptı. 


Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı, hayır işleri ve eğitim konusuna yoğunlaşmış Suudi merkezli bir kuruluş. Vakfın, gelirleri Türkiye’de kalmak üzere eğitim, kültür alanları ile yardıma...