02 / 05 / 2024

ağaoğlu Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru

ağaoğlu Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru

Ağaoğlu Şirketler Grubu, "Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru''nu kırarak, Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı. Etkinlik, Maslak 1453 projesinin ortak alanında düzenlendi.

Ağaoğlu, 11'inci kez Türkiye'nin en itibarlı gayrimenkul markası oldu!

Ağaoğlu, 11'inci kez Türkiye'nin en itibarlı gayrimenkul markası oldu. Aynı zamanda şirket “İtibarda İstikrar Ödülü”nün de sahibi oldu. 

Ağaoğlu Maslak 1453'e leed gold yeşil bina sertifikası!

Ağaoğlu Maslak 1453, dünyanın en önemli çevresel sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği ödülü olan LEED GOLD sertifikası aldı. 

Ağaoğlu inşaat sektörünün en itibarlı firması seçildi!

Türkiye İtibar Endeksi 2017 Araştırması sonuçları açıklandı. Açıklamaya göre, İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aağaoğlu oldu.

Ağaoğlu, 7. kez Türkiye'nin en itibarlı inşaat firması seçildi!

İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, son 6 yılda olduğu gibi bu yıl da Ağaoğlu Şirketler Grubu seçildi.  Ali Ağaoğlu, “Geliştirdiğimiz nitelikli yaşam alanları ile ülkemize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Ağaoğlu'ndan dövize yüzde 6 kira garantisi!

Ağaoğlu tarafından inşa edilen İstanbul Finans Merkezinin tek konut projesi A Blok satışa çıktı. Ağaoğlu'ndan dövize yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

Ali Ağaoğlu'nun damadının 3 milyonluk saati olay oldu!

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu ile geçtiğimiz yıl dünya evine giren Koray Kırcal'ın kolundaki saat olay oldu. Kırcal'ın saatinin bedeli tam 3 milyon TL...

Ağaoğlu, Ampute Milli Futbol Takımı'na dairelerini verdi!

Ali Ağaoğlu, Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına verdiği sözü yerine getirdi. Ağaoğlu düzenlediği basın toplantısına millilere dairelerini verdi.

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatları düşerken, maliyetler artıyor!

2013-2017 Ocak-Eylül dönemi “Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksleri” verilerine inşaat malzemeleri sektörü değerlendirildi. Ağaoğlu Şirketlet Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut fiyatları düşerken, maliyetlerin arttığını açıkladı.

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatlarının düşmesini beklemek hayal!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projenin lansmanında konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu "Konut fiyatlarının düşmesi hayal" şeklinde açıklamada bulundu.

Ali Ağaoğlu ölümden döndü!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, jet ski yaparken ters dalgaya yakalanıp kontrolü kaybetti. Ali Ağaoğlu ölümden döndü.

Ali Ağaoğlu'ndan 'En itibarlı firma' unvanına teşekkür!

Türkiye İtibar Akademisi’nin Yıldız Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümü ile düzenlediği Türkiye İtibar Endeksi’nin 2016 sonuçları belli oldu. Ağaoğlu İnşaat 'En itibarlı firma' unvanını aldı.

Ali Ağaoğlu’ndan kızı Sena’ya Uludağ’da ikinci düğün!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena ve damadı Koray için Uludağ’da ikinci bir düğün organize etti.

Ali Ağaoğlu akrabalarına sucuk partisi düzenledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu düğün öncesi akrabalarına sucuk partisi düzenledi

ağaoğlu Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru Haberi

ağaoğlu Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru

Ağaoğlu Şirketler Grubu, "Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru''nu kırarak, Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkam Ali Ağaoğlu'nun katılımı ile gerçekleşen etkinlik, Maslak 1453 projesinin ortak alanında düzenlendi. Guinness tescilli hakemi Şeyda Subaşı Gemici'de etkinlik alanında hazır bulundu. Daha önce Kanadalı bir inşaat şirketinde, 1306 kişi ile olan rekor, 2770 personel ile Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun oldu. 2770 kişi baret taktı Rekor denemesinin kuralları içerisinde, ortak alanda toplanan personelin 5 dakika alanda kalma ve baretlerin çıkarılmama kuralı vardı. Kurallar uygulandıktan sonra Guinness hakemi Şeyda Subaşı Gemici rekoru açıkladı. Gemici açıklamalarında şunları söyledi, "2770 kişi ile rekorun sahibi Ağaoğlu Şirketler Grubunu tebrik ediyorum, îşçi sağlığı ve güvenliği konusunda dünya çapmda farkmdalık yaratarak bu rekor denemesini...