04 / 05 / 2024

Ağaoğlu dünya rekoru

Ağaoğlu dünya rekoru

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından düzenlenen "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru" etkinliği, Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin şantiyesinde gerçekleştirildi.

Ağaoğlu'ndan dövize yüzde 6 kira garantisi!

Ağaoğlu tarafından inşa edilen İstanbul Finans Merkezinin tek konut projesi A Blok satışa çıktı. Ağaoğlu'ndan dövize yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

Ali Ağaoğlu'nun damadının 3 milyonluk saati olay oldu!

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu ile geçtiğimiz yıl dünya evine giren Koray Kırcal'ın kolundaki saat olay oldu. Kırcal'ın saatinin bedeli tam 3 milyon TL...

Ağaoğlu, Ampute Milli Futbol Takımı'na dairelerini verdi!

Ali Ağaoğlu, Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına verdiği sözü yerine getirdi. Ağaoğlu düzenlediği basın toplantısına millilere dairelerini verdi.

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatları düşerken, maliyetler artıyor!

2013-2017 Ocak-Eylül dönemi “Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksleri” verilerine inşaat malzemeleri sektörü değerlendirildi. Ağaoğlu Şirketlet Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut fiyatları düşerken, maliyetlerin arttığını açıkladı.

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatlarının düşmesini beklemek hayal!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projenin lansmanında konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu "Konut fiyatlarının düşmesi hayal" şeklinde açıklamada bulundu.

Ali Ağaoğlu'ndan 'Tektaş Rekoru' açıklaması!

Medyada yer alan “Tektaş Rekoru” başlıklı haberlerle ilgili olarak Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’ndan açıklama geldi.

Ali Ağaoğlu ölümden döndü!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, jet ski yaparken ters dalgaya yakalanıp kontrolü kaybetti. Ali Ağaoğlu ölümden döndü.

Ali Ağaoğlu’ndan kızı Sena’ya Uludağ’da ikinci düğün!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena ve damadı Koray için Uludağ’da ikinci bir düğün organize etti.

Ali Ağaoğlu akrabalarına sucuk partisi düzenledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu düğün öncesi akrabalarına sucuk partisi düzenledi

Ali Ağaoğlu Uludağ’da sucuk partisi düzenledi!

Ünlü İşadamı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu'nun 2. düğünü için yaklaşık 2 bin yakınını Uludağ'daki Ağaoğlu My Mountain Otel'de ağırlıyor. Ağaoğlu Uludağ’da ağırladığı misafirleri için sucuk partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu kızına Uludağ’da bir düğün daha yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Çırağan Otel'de bir düğün yapmıştı. Ağaoğlu kızı için bir düğünde Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

Ali Ağaoğlu, kızı Sena için bir düğün daha yapacak!

Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda günlerce konuşulan bir törenle evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için bir düğün yapacak.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

Ağaoğlu dünya rekoru Haberi

Ağaoğlu dünya rekoru


Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından düzenlenen "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru" etkinliği, Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin şantiyesinde gerçekleştirildi. Sunuculuğunu tiyatro sanatçısı Veysel Diker'in yaptığı rekor denemesi kapsamında, şantiye alanındaki kişiler, 5 dakika boyunca baretlerini çıkarmadan bekledi. Süre tamamlandıktan sonra, şahitlerin huzurunda gerçekleştirilen sayımda, 1.306 kişiyle Kanada'da bulunan rekorun, bu yıl 2 bin 770 kişi ile Türkiye'nin olduğu açıklandı.


Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru" belgesini, Guinness World Records Türkiye Temsilcisi ve Tescilli Hakemi Şeyda Subaşı'nın elinden aldı.


Ağaoğlu, en büyük varlığının çalışanları olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Eğer bir şeyleri başarıyorsak, bu sizin emeğiniz ve alın terinizle oluyor. Benim için çok kıymetlisiniz. Sizin birinizin bir damla kanı bile benim için...