28 / 04 / 2024

ağaoğlu en çok hatırlanan konut reklamımı

ağaoğlu en çok hatırlanan konut reklamımı

Hitay Yatırım Holding firmalarından Türkiye'nin en büyük izinli veritabanına sahip online araştırma şirketi DORinsight, 'Konut Reklamları Beğeni Araştırması' gerçekleştirdi. Sonuçlara göre en çok hatırlanan konut markası Ağaoğlu oldu...

Ağaoğlu, 11'inci kez Türkiye'nin en itibarlı gayrimenkul markası oldu!

Ağaoğlu, 11'inci kez Türkiye'nin en itibarlı gayrimenkul markası oldu. Aynı zamanda şirket “İtibarda İstikrar Ödülü”nün de sahibi oldu. 

Ağaoğlu inşaat sektörünün en itibarlı firması seçildi!

Türkiye İtibar Endeksi 2017 Araştırması sonuçları açıklandı. Açıklamaya göre, İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aağaoğlu oldu.

Ağaoğlu, 7. kez Türkiye'nin en itibarlı inşaat firması seçildi!

İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, son 6 yılda olduğu gibi bu yıl da Ağaoğlu Şirketler Grubu seçildi.  Ali Ağaoğlu, “Geliştirdiğimiz nitelikli yaşam alanları ile ülkemize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Ali Ağaoğlu'ndan 'En itibarlı firma' unvanına teşekkür!

Türkiye İtibar Akademisi’nin Yıldız Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümü ile düzenlediği Türkiye İtibar Endeksi’nin 2016 sonuçları belli oldu. Ağaoğlu İnşaat 'En itibarlı firma' unvanını aldı.

Cengiz Semercioğlu, Ali Ağaoğlu'nu yazdı!

Hürriyet Gazetesi Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, Ali Ağaoğlu'nun çok konuşulan pilates performansını kaleme aldı. İşte o yazı...

Ali Ağaoğlu: Konut ihtiyacı 30 yıl daha devam eder!

Ali Ağaoğlu Türkiye’nin en çok tartışılan isimlerinden biri. İş hayatıyla olduğu kadar özel yaşamıyla da sürekli gündemde. Ağaoğlu, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda konut ihtiyacının 25-30 sene daha süreceğini belirtti.

Linet'in yeni klibi Ali Ağaoğlu'nun çiftliğinde çekildi!

Sanatçı Linet 'Yorum Farkı 2' albümünde en çok beğenilenlerin arasında bulunan söz ve müziği Bora Duran'a ait 'Aman Aman' şarkısına klip çekti. Ali Ağaoğlu, Cumali Çöp yönetmenliğinde çekilen klip için, şarkıcıya çiftlik evinin kapılarını açtı.

Ali Ağaoğlu: 1 Kasım'da Türkiye için en iyi senaryo yazıldı!

Ali Ağaoğlu, "Türkiye için en iyi senaryoyu yazın deseydik 1 Kasım sonuçlarından daha iyisini kimse yazamazdı" dedi. Ağaoğlu, "2016 yılından umutluyuz belirsizlik kalktı şimdi herkes işlerine yoğunlaşacak" açıklaması yaptı.

Ağaoğlu Guinness rekorunu kırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2 bin 770 kişi ile ‘Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru’nun sahibi oldu. Etkinlik, Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin şantiyesinde gerçekleştirildi.

Ağaoğlu 'Baret giyme rekoru' kırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2 bin 770 kişi ile "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru"nun sahibi oldu.

Ağaoğlu'ndan Guinness rekoru!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2 bin 770 kişi ile "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru"nun sahibi oldu. Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru etkinliği, Ağaoğlu Maslak 1453 Projesi'nin şantiyesinde gerçekleştirildi.

Ağaoğlu Guinness rekorunu kırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından düzenlenen "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru" etkinliği, Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin şantiyesinde gerçekleştirildi.

Ağaoğlu Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru'nu kırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, "Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru''nu kırarak, Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı. Etkinlik, Maslak 1453 projesinin ortak alanında düzenlendi.

ağaoğlu en çok hatırlanan konut reklamımı Haberi

ağaoğlu en çok hatırlanan konut reklamımı

Hitay Yatırım Holding firmalarından Türkiye'nin en büyük izinli veritabanına sahip online araştırma şirketi DORinsight, 'Konut Reklamları Beğeni Araştırması' gerçekleştirdi. 


Online olarak yapılan araştırmaya 18-55 yaş arası, İstanbul, Ankara, İzmir'de yaşayan, yüzde 50'si kadın, yüzde 50'si erkek olmak üzere toplam 494 kişi katıldı. Araştırma sonuçlarına göre, katılımcılara son dönemde reklamını gördükleri ilk 3 konut markası sorulduğunda görüşülen her 10 kişiden yaklaşık 8'i 'Ağaoğlu' cevabını verdi. Bunu yüzde 17 ile Sinpaş GYO, yüzde 16 ile TOKİ...