05 / 05 / 2024

Ağaoğlu Grubunun yatırım yapılabilir notu

Ağaoğlu Grubunun yatırım yapılabilir notu

Kredi Derecelendirme Kuruluşu JCR Ağaoğlu Grubu’nun yatırım yapılabilir notunu yükseltti...

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Vedat Topoğlu tarafından kuruldu.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

Alanya’ya ilk gayrimenkul yatırım fonu Fenercioğlu’ndan!

Alanya’nın ilk gayrimenkul yatırım fonu olan Fenercioğlu Gayrimenkul Yatırım Fonu, gerçekleştirilecek basın toplantısıyla tanıtılacak.

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

Altına yatırım yapacaklar hemen koşsun. Ne çeyrek ne de gram. Bunu alan paraya para demeyecek

Altına yatırım yapmayı seven vatandaşlar altında hangilerinin alınması gerektiğini merak ediyor. Vatandaşların altında şaşmaması gereken bir yatırım aracı hakkında analistlerden flaş açıklama geldi.

İslam Memiş açıkladı! Buna yatırım yapan servetini ikiye katlayacak! Herkes bunu konuşacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş öyle bir yatırım aracı açıkladı ki, buna yatırım yapanların servetlerini katlayacağını söyledi. Herkes bunu konuşacak...

Ünlü uzman açıkladı: 2023’te yatırım araçlarının kralı ne olacak, hangisi yüzde 400 kazandıracak?

Finansal yatırımcılar, 2023’te hangi alanda yatırım yapacaklarını araştırırken, adını sıkça duyduğumuz bir uzmandan bu konuda ilginç yorumlar geldi.

Melih Reisoğlu Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melih Reisoğlu Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Melih Reisoğlu tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomist İslam Memiş altının rekor kıracağı tarihi açıkladı! Güvenli yatırım şeklini duyurdu

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın rekor kıracağı tarihi açıklarken, “Güvenli liman” dediği yatırım şeklini duyurdu. İşte detaylar…

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ali Efendioğlu ve Serhat Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

Ağaoğlu Grubunun yatırım yapılabilir notu Haberi

Ağaoğlu Grubunun yatırım yapılabilir notu



Geçtiğimiz günlerde Ağaoğlu Şirketler Grubu için yatırım yapılabilir notu veren Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Türkiye’nin not artırımına paralel olarak raporunu güncelledi. Raporda, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesindeki Akdeniz İnşaat ve İstanbul Finans Merkezi’nin yanı sıra Ziraat Bankası, Garanti Bankası, Halkbank ve Bilkent Holding gibi Türkiye’nin önde gelen 47 kuruluşun da rayting notu  yükseltildi.


JCR’ın yayınladığı güncelleme raporuna göre, Akdeniz İnsaat’ın Kısa vadeli Ulusal Notu A-2 (Trk) görünümü de “Pozitif”, Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı Para ve Uzun Vadeli Yerel Para Notu ‘BBB-’ görünümü de “ Stabil” olarak gösterildi. Desteklenme Notunu 2 ve Ortaklardan bağımsızlık notunu is B olarak belirledi. İstanbul Finans Merkezi’nin uzun vadeli ulusal notunu AA ‘ya, uluslararası notunu ise BBB- ‘ye yükseltti.


JCR derecelendirme ile ilgili yayınladığı raporda şu ifadelere...