02 / 05 / 2024

ağaoğlu grup ceo Hasan Rahvalı

ağaoğlu grup ceo Hasan Rahvalı

Ağaoğlu Grup CEO’su Hasan Rahvalı kimdir? Hasan Rahvalı ne zamandan beri Ağaoğlu Şirketler Grubu ile çalışıyor? İşte Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Müdürü Hasan Rahvalı'nın biyografisi...

Ağaoğlu, iki yeni halka arza hazırlanıyor: GYO süreci bu yıl tamamlanacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun iki halka arza daha imza atmayı planladığını belirtti. İşte Kutluğ'un o son dakika açıklaması...

Ali Ağaoğlu, İstanbul'da izole hayat yaşıyor!

Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul'da şehrin içinde kurduğu çiftlikte izole bir hayat yaşıyor.

Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni CEO'su oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'na 2015 yılında İş Geliştirme Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak katılan Burak Kutluğ, CEO'luk görevini üstlendi...

Önder Halisdemir, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Ağaoğlu CEO`su Önder Halisdemir ile Ali Ağaoğlu`nun yolları ayrıldı. Halisdemir`in Linkedln profilinde Ağaoğlu Grubu, geçmişte kalırken, Hasdemir "Bizim ayrılığımız için tıpkı ‘bir zaman sonra aileden ayrılmak’ gibi" değerlendirmesinde bulundu.

Ali Ağaoğlu: Uludağ'a yatırım yapacak yatırımcı kalmadı!

Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Uludağ’da 'Geleneksel Basın Buluşması’nda bir grup gazeteci ile bir araya geldi. Ağaoğlu, Uludağ’daki yatırım durumunun şu anda çok kötü olduğunu ifade etti.

Önder Halisdemir: Ağaoğlu, Anadolu'ya açılacak!

'Paranın bir çölü ne yaptığını görmek için görülmesi gereken iki yer var. Biri Las Vegas diğeri Dubai' diyen Ağaoğlu CEO'su Önder Halisdemir, şirketin amaçlarını açıkladı...

Ağaoğlu’ndan Alman yatırımcılara davet!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Dr. Önder Halisdemir, Almanya Ekonomi Konseyi’nde Alman yatırımcılara seslendi. " Alman yatırımcıları özellikle yaşlılar için Türkiye’de konut projeleri üretmek üzere ortak yatırıma davet ediyorum” dedi.

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu, ‘Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor’dedi

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu “Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor” dedi.

Ağaoğlu faiz desteği kampanyası detayları!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve CEO'su Hasan Rahvalı 13 Şubat Cuma günü yeni kampanyalarını Andromeda Gold Lobisi’nde gerçekleşen basın toplantısında tanıttı.

Ağaoğlu İnşaat 10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Kongresi'ne katıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen “10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler” kongresine konuşmacı olarak katıldı ve gençlere profesyonel deneyimlerini aktardı.

Ağaoğlu Gayrimenkul Satış Uzmanlığı eğitimi sertifikaları dağıtıldı!

'Gayrimenkul Satış Uzmanlığı' sertifika programına katılanlar sertifikalanın aldı Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Rahvalı, Ağaoğlu Grubu olarak başlattıkları "Gayrimenkul Satış Uzmanlığı" sertifika programının ilkini başarıyla tamamladıklarını söyledi.

Ağaoğlu 2015'te Maslak 1453'teki tüm daireleri satmayı hedefliyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, önümüzdeki yıl da 1453 Projesindeki kalan dairelerin yerli ve yabancı alıcılara satarak 2015’te tüm dairelerin satışlarının tamamlanmasını hedeflediklerini belirtti...

ağaoğlu grup ceo Hasan Rahvalı Haberi

ağaoğlu grup ceo Hasan Rahvalı

Hasan Rahvalı kimdir?

Hasan Rahvalı, 1944 yılı Balıkesir doğumlu. 1988’den itibaren Ali Ağaoğlu’nun sağ kolu olarak görev yapan Hasan Rahvalı, bugün Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Müdürü. 


Hürriyet Gazetesi’ndeki görevinden Ağaoğlu Grubu’na geçiş yapan Hasan Rahvalı, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu.


Hasan Rahvalı 1985-1988 yıllarında Hürriyet Ofset Matbaacılık ve Gazetecilik A.Ş.'de muhasebe müdürlüğü ve Avrasya Danışmanlık A.Ş.'de Genel Müdürlük yaptı.


1988 yılında Ağaoğlu Şirketler Grubu’na mali işler koordinatörü olarak katılan Hasan Rahvalı grupta 2000 yılına kadar çeşitli görevler üstlendi. 


Hasan Rahvalı, eğitim, kültür ve sosyal amaçlı çeşitli vakıf ve derneklerde yönetim kurulu üyesi ve başkanlık görevlerini üstlenmiştir. İstanbul İnşaatçılar Derneği geçmiş dönem yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunmuştur. Halen Kabataş Eğitim Vakfı mütevelli heyet Üyesi ve Konutder Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği kurucu üye ve Yönetim...