01 / 05 / 2024

Ağaoğlu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir

Ağaoğlu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir

Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanlığına Önder Halisdemir getirildi. Ali Ağaoğlu yeni yapılanma hakkında şu bilgiyi verdi: “Kurumsallaşma yolunda bir adım daha atarak İcra Kurulu oluşturuyoruz. ” dedi.

Önder Halisdemir kimdir?

Önder Halisdemir, Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı oldu. Peki, Önder Halisdemir kimdir? Önder Halisdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Önder Halisdemir...

Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni CEO'su oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'na 2015 yılında İş Geliştirme Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak katılan Burak Kutluğ, CEO'luk görevini üstlendi...

Ali Ağaoğlu'ndan dostlarına iftar yemeği!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu, dostları ve iş ortaklarına Maslak 1453’te iftar yemeği düzenledi.

Ali Ağaoğlu'na Petek Ertüre'den destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, BBC'ye verdiği röportajla kadınların tepkisini çekmişti. Ağaoğlu'na eski sevgilisi ve oğlu Ali Ege'nin annesi Petek Ertüre'den destek geldi.

Ali Ağaoğlu'ndan belgesel açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, BBC'de yayınlanan Türkiye belgeseliyle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Ali Ağaoğlu'ndan kan bağışı kampanyası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Türk Kızılay iş birliği ile başlattığı kan bağışı kampanyası kapsamında kan verme çadırında kan verdi.

Ali Ağaoğlu: FETÖ tehtitlerine rağmen yatırıma devam!

Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ’den defalarca tehdit aldığını ama bunlara aldırış etmeden yatırımlarını sürdürdüğünü belirterek, 31 Mart’ta bitecek olan kampanyanın büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Ali Ağaoğlu: Teşvikler gayrimenkul sektörünü olumlu etkiledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu: "Getirilen teşviklerin, vatandaşlık hakkı gibi düzenlemelerin gayrimenkul sektörüne ve ekonomimize çok olumlu katkısı oldu ve olacak'' dedi.

Ağaoğlu İnşaat bu yıl 4 yeni projeye başlayacak!

Fanatik Gazetesi'ne özel röportaj veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi-Murahhas Aza Hasan Rahvalı, “2017 yılı içerisinde başlamayı planladığımız 4 projemiz var; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy” dedi.

Ali Ağaoğlu’ndan kızı Sena’ya Uludağ’da ikinci düğün!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena ve damadı Koray için Uludağ’da ikinci bir düğün organize etti.

Ali Ağaoğlu akrabalarına sucuk partisi düzenledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu düğün öncesi akrabalarına sucuk partisi düzenledi

Ali Ağaoğlu kızı Sena için 2. kına gecesi düzenledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu için Uludağ’da 2. kez kına eğlencesi gerçekleştirdi.

Ali Ağaoğlu rötarlı Sevgiler Günü partisi verdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve kendisinden 38 yaş küçük sevgilisi Duygu Su Gülpınar, MyClub World’da gecikmeli ‘Sevgiler Günü’ partisi verdi.

Ali Ağaoğlu, Hayatına Sahip Çık partisine katıldı!

Duygu Su Gülpınar’ın ev sahipliğini üstlendiği ‘Hayatına Sahip Çık’ sivil toplum hareketine destek olmak amacıyla, bir parti düzenlendi. Gecenin onur konuğu, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’ydu.

Ağaoğlu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir Haberi

Ağaoğlu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir


Ocak ayında Aktifbank Genel Müdürlüğü’nden ayrılan Önder Halisdemir ise; “Ağaoğlu’nun gayrimenkul, enerji, turizm ve madencilik sektörlerindeki gücü belli. Grubu ayrıca yatırım holdingine dönüştürme hedefimiz var” şeklinde konuştu.


Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanlığına Önder Halisdemir getirildi. Ağaoğlu Şirketler Grubu’ndaki yeni yapılanma hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu şöyle konuştu: “Ağaoğlu Şirketler Grubumuz kurumsallaşma yolunda bir süredir önemli adımlar atıyor. Bu doğrultuda bir İcra Kurulu oluşturuyoruz. İcra Kurulu Başkanlığına da, daha önce İstanbul Uluslararası Finans Merkezi gibi projelerde ortak mesai yaptığımız Dr. Önder Halisdemir’i getirdik.  Önder Bey yakından tanıdığımız, iş yapma becerilerini beğendiğimiz bir yönetici.  Yaratıcı iş fikirleri geliştirebilen, hesaplı risk almayı öngörebilen, girişimci bir kişiliği var. Bu yönüyle Önder Bey’i ben Ali Ağaoğlu’nun genç versiyonu olarak görüyorum. Türkiye’nin...