05 / 05 / 2024

Ağaoğlu ifm rezidans bloğu

Ağaoğlu ifm rezidans bloğu

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

Ağaoğlu The Finance Residence'ta kira garantisi!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku olarak yükselen Ağaoğlu The Finance Residence'ta dolar bazında yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

Finance Residence A Blok Ağaoğlu fiyatları!

Finance Residence A Blok Ağaoğlu fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloğu olarak yükseliyor.

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu lansman kampanyası!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku, A Block Ağaoğlu tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel kampanyalar sunuluyor..

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu satışta!

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

Ağaoğlu Maslak 1453 Dusit International ile anlatı!

Yerli ve yabancı dünyanın seçkin markalarına ev sahipliği yapan Ağaoğlu Maslak 1453, dünyanın önde gelen lüks rezidans işletmecisi Dusit International ile anlaştı.

Ağaoğlu Central Park Rezidans fiyat!

Ağaoğlu Central Park Rezidans projesinde konutların Mart 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor. İstanbul Bakırköy'de yer alan Ağaoğlu Central Park projesinde yüzde 10 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor...

Ali Ağaoğlu: İFM ekonomiye kan pompalayacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin (İFM) Türk ekonomisinin dönmesi için kan pompalayan en önemli enstrüman olacağını söyledi. Ağaoğlu, "Finans Merkezi kesinlikle hayata geçecek." dedi.

Ağaoğlu Dubai'de İFM'yi tanıttı!

DUBAİ'de düzenlenen Cityscape 2015 emlak fuarına katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (IFM) projesini dünyaya tanıttı. Öte yandan Ağaoğlu'nun fuarda 67 milyon dolarlık satış yaptığı bildirildi.

Ağaoğlu Maslak 1453'te ilk imzalar atıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun en büyük projesi olan Maslak 1453'ten 2013 yılında iki kule satın alan Abduljawad Holding'in, dünyanın en büyük rezidans isletmecilerinden The Ascott Limited ile yaptığı anlaşmanın imza töreni gerçekleştirildi.

Ağaoğlu Maslak 1453 imzasını Ascott attı!

4 bin 681 konut ve 533 ticari alanla Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun en büyük projesi Ağaoğlu Maslak 1453'ün iki kulesini satın alan Abduljawad Holding, rezidans işletmecisi The Ascott Limited ile anlaştı.

Ağaoğlu Maslak 1453'te ilk imzalar atıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun en büyük projesi olan Maslak 1453'ten iki kule satın alan Abduljawad Holding'in, dünyanın en büyük rezidans işletmecilerinden The Ascott Limited ile anlaştı.

Ağaoğlu Bakırköy 46 fiyat!

Ağaoğlu Bakırköy 46 fiyat listesine göre daireler 367 bin 640 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Banka kredisi ile taksitli ödemelerin yapıldığı Bakırköy 46 Rezidans'ta 1.277 konut bulunuyor...

Ali Ağaoğlu, Boğaz'da 3 otel yapmayı planlanıyor!

Ağa gözünü marina, otel ve enerjiye dikti! Boğaz'a 3 otel yapmayı planlayan Ağaoğlu, DAP Yapı ile ortak aldığı Kartal arazisine otel ve rezidansın yanına marina yapacak. Ayrıca enerjiye 2 milyar euro yatıracak

Ağaoğlu ifm rezidans bloğu Haberi

Ağaoğlu ifm rezidans bloğu

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan ve tek rezidans bloku olan A Blok'u satışa çıkardı. 

Ali Ağaoğlu,  Bugün, burada TOKİ ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile hasılat paylaşımı modeliyle geliştirdiğimiz İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloğu olan A Blok’un lansmanını gerçekleştiriyoruz. Cumhurbaşkanımız, başbakanken Ataşehir’i münhasıran finans merkezi olarak ilan etti. 9. Kalkınma Planı ile birlikte, İstanbul’un ilk etapta bölgesel ve daha sonra küresel bir finans merkezi olması amaçlandı. Birçok kurum ve kuruluşun katılımı ile hazırlanan eylem planı da Ekim 2009’da yürürlüğe girdi. Ağaoğlu olarak, ilk kazmayı 2012 yılında vurduğumuz günden bu yana 8.5 milyon metreküp hafriyat çıkardık. Taahhüt ettiğimiz gibi projedeki diğer kurumlara ait alanları temel seviyesine getirip teslim ettik. Metro istasyonunu tamamlayıp Ulaşım AŞ’ye...