29 / 04 / 2024

ağaoğlu kampanyalı projeler

ağaoğlu kampanyalı projeler

Ağaoğlu Şirketler Grubu hemen teslim, yüzde 1 peşinat ve yüzde 35’e varan faiz desteğiyle yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 60 aya yüzde 0.47,120 aya ise yüzde 0.57 faiz uygulanacak.

Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitecek?

Ağaoğlu İnşaat'ın hemen teslim projeler için hayata geçirdiği kampanyası kapsamında yüzde 1 peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor. Peki Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitecek?

My Home Maslak daire fiyatları ne kadar?

My Home Maslak projesi 3 blok olarak hayata geçiriliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 daireler yer alıyor. Peki My Home Maslak daire fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu İnşaat'tan 3 milyar dolarlık 4 yeni proje geliyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2017 yılı içinde başlamayı planladığı 4 proje için 3 milyar dolarlık yatırım planlıyor. Projeler; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy'de hayat bulacak

Ağaoğlu GYODER kampanyasında hangi projeler var?

GYODER'in başlattığı konut kampanyasına Ağaoğlu da dahil oldu. Ağaoğlu GYODER kampanyasında hangi projeler var?

Ağaoğlu YÖK'ten haber bekliyor!

2016'yı yeni projeler yılı ilan eden Ağaoğlu Şirketler Topluluğu, yatırım yapacağı dört alana eğitimi de ekledi. Şirket, butik üniversite için YÖK'ten izin bekliyor. İşte ayrıntılar...

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında hemen teslim daireler!

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında yer alan projeler Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak olarak karşımıza çıkıyor.

Ağaoğlu My Home Maslak kampanyalı ödeme planı!

Ağaoğlu My Home Maslak kampanyalı ödeme planı kapsamında yüzde 0,57 faiz oranı ile 120 ay vade yapılıyor. Satışları devam eden proje TEM otoyoluna, 2. köprüye ve metroya yakın mesafede bulunuyor.

Ağaoğlu My Towerland kampanyalı ödeme planı!

Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen My Towerland Konutları alanları 41 metrekareden başlangıç gösteren dairelerden meydana geliyor. İşte Ağaoğlu My Towerland kampanyalı ödeme planı...

Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitecek?

Ağaoğlu İnşaat'ın hemen teslim projeler için hayata geçirdiği kampanyası kapsamında yüzde 1 peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor. Peki Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitecek?

Ali Ağaoğlu: Banka faizinin yüzde 35'i peşin peşin benden!

Ağaoğlu İnşaat'ın My Home Maslak, My Towerland ve Andromeda Gold projeleri için hayata geçirdiği kampanya devam ediyor. Projeler "Ali Ağaoğlu: Banka faizinin yüzde 35'i peşin peşin benden" sloganıyla tanıtılıyor.

Ali Ağaoğlu: Her şeyi devletten beklememek gerek!

Ağaoğlu İnşaat'ın Ataşehir ve Maslak'ta inşa edilen 3 projesi için hayata geçirilen kampanya kapsamında yüzde 35 faiz desteği sağlanıyor. Projeler "Ali Ağaoğlu: Her şeyi devletten beklememek gerek" sloganıyla tanıtılıyor.

Ağaoğlu kampanyalı projeleri!

Ağaoğlu İnşaat'ın Maslak ve Ataşehir'deki projeleri için başlattığı kampanya kapsamında yüzde 1 peşinat ile ödeme yapılabiliyor ve yüzde 35’e varan faiz desteği sağlanıyor. İşte Ağaoğlu kampanyalı projeleri...

Ağaoğlu yüzde 1 peşinat kampanyası!

Ağaoğlu yüzde 1 peşinat kampanyası Ağaoğlu My Home Maslak, My Towerland ve Andromeda Gold projeleri için geçerli olacak. Projeler hakkında detaylı bilgi haberimizde bulunuyor.

Büyük Ağaoğlu kampanyasındaki projeler!

Kampanya kapsamında yüzde 50 peşinatla 50 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Büyük Ağaoğlu kampanyasındaki projeler şöyle; Ağaoğlu My Towerland ve Ağaoğlu My Home Maslak...

Büyük Ağaoğlu kampanyası kapsamındaki projeler!

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından başlatılan "Büyük Ağaoğlu kampanyası" kapsamında 50 ay vade farksız taksit yapılıyor. Kampanyanın reklam yüzü Ali Ağaoğlu oldu. İşte Büyük Ağaoğlu kampanyası kapsamındaki projeler...

ağaoğlu kampanyalı projeler Haberi

ağaoğlu kampanyalı projeler

Ağaoğlu Şirketler Grubu hemen teslim, yüzde 1 peşinat ve yüzde 35’e varan faiz desteğiyle yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 60 aya yüzde 0.47,120 aya ise yüzde 0.57 faiz uygulanacak. Kampanya 3 konut projesi için geçerli olacak.  Ocak’ta açıklanan konut destek hamlesine özel sektör de katıldı. Devlet ev almak için bankada biriken yüzde 25 peşinata yüzde 15 destek verecek. Ağaoğlu Şirketler Grubu da 1 peşin ödemeli ve 60 aya yüzde 0.47,120 aya ise yüzde 0.57 faiz oranları ile hemen teslim projelerinde yeni bir kampanya başlattı. 13 Şubat’ta başlayan, My Tovverland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerindeki hemen teslim dairelerde uygulanacak, kampanya 3 hafta süreyle geçerli olacak.


PEŞİNAT YÜZDE 1

Geçen ay Ankara’da yapılan, Başbakan ve bakanların katıldığı inşaat Zirvesi’nin sektöre...