05 / 05 / 2024

ağaoğlu kentsel dönüşüm projeleri

ağaoğlu kentsel dönüşüm projeleri

Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi başlattı.Nakit alımlarda yüzde 10 indirim sağlanan Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi projeleri 2017 yılı içerisinde tamamlanacak.

Ağaoğlu'ndan Bağdat Caddesi'ne 5 kentsel dönüşüm projesi!

Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi başlattı.Nakit alımlarda yüzde 10 indirim sağlanan Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi projeleri 2017 yılı içerisinde tamamlanacak.

Ağaoğlu'na kentsel tasarım ödülü geldi!

Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm projelerinden olan Ağaoğlu My World Europe'a uluslararası ödül geldi. Standard International'ın Kentsel Tasarım Ödülü, şirketin Dünya Başkanı David Hamili tarafından verildi.

Ağaoğlu projesi Uluslararası Kentsel Tasarım ödülü aldı!

Gecekondu önleme bölgesinde yapılan ve Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm projelerinden olan 3050 konutluk Ağaoğlu My World Europe'a uluslararası ödül geldi. Kentsel Tasarım Ödülü, David Hamili tarafından verildi.

Ali Ağaoğlu Ayten Alpar ile Bağdat Caddesi'nde dönüşüme giriyor!

Ayten Alpar’la birlikte kentsel dönüşüm işine giren Ağaoğlu, İstanbul’un lüks caddelerine el attı. ‘Limitsiz bir bütçeyle yola çıkan’ ortaklar, Bağdat Caddesi’nde dört bina ile işe başladı, Etiler ve Ulus’a da bakıyorlar..

Ağaoğlu Ayten Alpar için inşaat şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi ve bir oğlunun annesi Ayten Alpar için yeni bir inşaat şirketi kurdu. Şirketin kentsel dönüşüm projeleri geliştirecek.

Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi Ayten Alpar için inşaat şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi ve bir oğlunun annesi Ayten Alpar için yeni bir inşaat şirketi kurdu. Şirketin kentsel dönüşüm projeleri geliştireceğini belirten Ağaoğlu, “Yeni şirkete ortanca eşim bakacak” dedi...

Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi için inşaat şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi ve bir oğlunun annesi Ayten Alpar için yeni bir inşaat şirketi kurdu. Şirketin kentsel dönüşüm projeleri geliştireceğini belirten Ağaoğlu, “Yeni şirkete ortanca eşim bakacak” dedi.

Ağaoğlu'na Rusya'dan 3 milyar dolarlık teklif!

Dün kapılarını açan Emlak 2014 Fuarı'na yerli ve yabancı yatırımcı ilgisinin yoğun olduğunu belirten Ağaoğlu Şirketler Topluluğu CEO'su Hasan Rahvalı Emlak Fuarı'nda Rus bakanın konut ve kentsel dönüşüm için kendilerini davet ettiğini söyledi.

Ağaoğlu Gaziosmanpaşa kentsel dönüşümden çekildi!

Ağaoğlu, Gaziosmanpaşa kentsel dönüşümden çekildi. Bir süredir Gaziosmanpaşa Belediyesi ile görüşme halinde olan şirket sonunda dönüşümden çekilme kararı aldı. Geçtiğimiz ay Artaş İnşaat da Gaziosmanpaşa kentsel dönüşümden çekilmişti…

Ali Ağaoğlu: Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm için görüşmeler sürüyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 1 yılda 15 bin konutu yenilecek şirketler arasında Ağaoğlu’nun da olduğunu açıklamıştı. Ali Ağaoğlu ise açıklamayı reddederek, “Belediye ile görüşmeler sürüyor kesin bir şey yok” dedi…

Ağaoğlu Çekmeköy ve Bağcılar 'da karma proje yapacak!

İstanbul 'da 15 bin konutluk arsa stoku olduğunu söyleyen Ali Ağaoğlu, kentsel dönüşüme de göz kırptı, Ali Ağaoğlu, Çekmeköy ve Bağcılar'da karma proje yapmayı planlıyor...

Erdoğan Bayraktar, Ali Ağaoğlu, Ömer Faruk Çelik ve Turgay Tanes, Okan Üniversitesi'nde!

Van depremiyle birlikte önemi bir kez daha vurgulanan ‘kentsel dönüşüm' sorunu ve çözüm önerileri, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ö. Faruk Çelik ve İş GYO Genel

Ali Ağaoğlu: Kentsel dönüşüm, ekonomide 1 trilyon dolarlık hareket yaratır!

Ali Ağaoğlu, katıldığı Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde "İnşaat sektöründeki 400 milyar dolarlık iş, ekonomiye 1 trilyon dolarlık hareket getirecek" diye konuştu

ağaoğlu kentsel dönüşüm projeleri Haberi

ağaoğlu kentsel dönüşüm projeleri

Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi başlattı. Toplam 5 mahallede bulunan kentsel dönüşüm projesinde peşin alımlarda yüzde 10 indirim sağlanıyor. 


Ağaoğlu Bağdat Caddesi projelerinde 12 ay sıfır faiz, 18 ay yüzde 0,55 faiz oranı ya da 24 ay yüzde 0,60 faiz oranı fırsatıyla daire sahibi olunabiliyor. 



1- Hakkı Bey Apartmanı


Konut ve ticari alanlardan meydana gelen Hakkı Bey Apartmanı kentsel dönüşüm projesinde 22 daire ve 1 dükkan yer alıyor. Projede 5+2 Dublex daire tipleri mevcut. Caddebostan'da inşa edilen Hakkı Bey Apartmanı zemin+11 kat şeklinde yükseliyor. 2017 yılı Haziran ayında teslimlerin gerçekleşeceği Hakkı Bey Apartmanı sahil yolu üzerinde konumlandırılıyor. 

Proje Bağdat Caddesi’ne 420 metre, Marmaray Erenköy İstasyonu  1,40 kilometre, D-100 Karayolu 3,20 kilometro mesafede yer alıyor. 


2- Derya Apartmanı 


Konut ve ticari alanlardan oluşan...