04 / 05 / 2024

Ağaoğlu Medeniyetler Buluşması gösterisi

Ağaoğlu Medeniyetler Buluşması gösterisi

Anadolu’dan Renkler ‘Medeniyetler Buluşması’nda bir araya gelen Ağaoğlu Ailesi, çalışanlarından oluşan halkoyunları ekibini ve Antakya Medeniyetler Korosu’nu izledi. Anadolu’dan Renkler ‘Medeniyetler Buluşması’na 3 bin kişi katıldı.

Ali Ağaoğlu iddia borcunu şartlı ödeyecek!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Bülent Cankurt bugünkü yazısında, Ali Ağaoğlu ile karşılaşmasını anlttı. Referandum iddiasını kaybeden Ağaoğlu'na borçlarını ödeyip ödemediği soruldu.

Ali Ağaoğlu eski eşi ve çocuğuyla buluştu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Yanında küçük oğlu Ali Ege ve çocuğunun annesi Petek Ertüre olan Ağaoğlu, kameralara mutluluk pozu verdi.

Ağaoğlu'nun Uludağ'daki Oteli imara aykırı mı?

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Ali Ağaoğlu'nun Uludağ'da düzenlediği 'Geleneksel Basın Buluşması’nda gazetecilere yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığı dile getirdi.

Ağaoğlu basın gezisi 17-19 Mart'ta!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 17 – 19 Mart tarihleri arasında geleneksel basın buluşmasını Uludağ’da My Mountain Otel’de gerçekleştirecek.

Ağaoğlu'nun Çekmeköy'deki arazisinde terk alanı tartışması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Çekmeköy’deki Mehmet Akif Mahallesi ile Şile Otobanı arasında kalan arazide terk alanı tartışması başladı. Ağaoğlu’nun; dini tesis, okul alanı ve sosyal alanların terkinin iptali için Büyükşehir Belediyesi’ne müracaat ettiği ortaya çıktı.

Ali Ağaoğlu: Mevzuat değişiklikleri sektörde sıkıntı yaratıyor!

İş dünyasının önemli isimlerini buluşturan Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katılan Ali Ağaoğlu, sık sık yapılan mevzuat değişikliklerinin yatırımcıları zorladığını belirterek, ''Projelerimiz yarım kalıyor'' dedi.

Ali Ağaoğlu: Uludağ'a yatırım yapacak yatırımcı kalmadı!

Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Uludağ’da 'Geleneksel Basın Buluşması’nda bir grup gazeteci ile bir araya geldi. Ağaoğlu, Uludağ’daki yatırım durumunun şu anda çok kötü olduğunu ifade etti.

Ağaoğlu Central Park için logo tasarımı yarışması düzenliyor!

Ağaoğlu, Bakırköy’deki şehir parkının hemen yanındaki Ağaoğlu Central Park projesi için uluslararası logo tasarımı yarışması düzenliyor. Başvuruları 15 Mart’a kadar sürecek yarışmanın büyük ödülü ise 10 bin dolar.

Ağaoğlu Ailesi, Medeniyetler Buluşması'nda bir araya geldi!

Anadolu’dan Renkler ‘Medeniyetler Buluşması’nda bir araya gelen Ağaoğlu Ailesi, çalışanlarından oluşan halkoyunları ekibini ve Antakya Medeniyetler Korosu’nu izledi. Anadolu’dan Renkler ‘Medeniyetler Buluşması’na 3 bin kişi katıldı.

Ağaoğlu Anadolu'dan Renkler Medeniyetler Buluşması 11 Haziran'da!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 11 Haziran Perşembe günü Ağaoğlu çalışanlarından oluşan halkoyunları ekibi, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde, “Anadolu'dan Renkler Medeniyetler Buluşması” isimli muhteşem bir performans sergileyecek.

Ali Ağaoğlu ve küçük oğlu Ali Ege Bebek'te bir araya geldi!

34 yaş küçük sevgilisi Hazal Mesudiyeli ile Rus Sofie Larina arasında mekik dokuyan işadamı Ali Ağaoğlu’nun hızına yetişilmiyor. Ağaoğlu en küçük çocuğu Ali Ege ve Annesi Petek Ertüre ile buluştu..

Ağaoğlu spora destek olmaya devam ediyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Londra'da düzenlenecek NBA Sokak Basketbolü Turnuvası'na Türkiye Şampiyonu olarak katılacak kadın basketbol takımının sponsoru oldu. Ali Ağaoğlu, kadın basketbolcuların Ataşehir My Club'taki son çalışmasını izledi.

Ali Ağaoğlu kızı ve eşiyle Uludağ'da buluştu!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, ilk kez bir yılbaşı gecesini ailesi ile birlikte geçirmeyince hafta sonu vakit kaybetmeden soluğu Uludağ'daki eşi Semra Ağaoğlu ve kızları Sena'nın yanında aldı.

Ağaoğlu Medeniyetler Buluşması gösterisi Haberi

Ağaoğlu Medeniyetler Buluşması gösterisi

Anadolu’dan Renkler ‘Medeniyetler Buluşması’nda bir araya gelen Ağaoğlu Ailesi, çalışanlarından oluşan halkoyunları ekibini ve Antakya Medeniyetler Korosu’nu izledi. Ali Ağaoğlu: “Kültürel çeşitliliği, kültürel zenginlik haline getirmek için etkinliklerimiz devam edecek. Bu etkinliğinin bizim için en gurur verici yanı, tamamen çalışanlarımız tarafından organize edilmesi ve sahnelenmesidir” dedi.


Dün akşam Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşen Anadolu’dan Renkler ‘Medeniyetler Buluşması’na 3 bin kişi katıldı. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı ve Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Ağaoğlu ailesi bir araya geldi.


Gecede sahneye çıkan ekip 135 parçadan oluşan 17 farklı yöresel kostüm ve takı kullandı.  Zeybekten halaya, çayda çıradan Roman gösterisine ve Artvin-Trabzon yörelerine kadar geniş bir...