22 / 07 / 2024

Ağaoglu MyTown

Ağaoglu MyTown

Park Verde'de fiyatlar 120 bin TL ile 350 bin TL arasına değişiyor

Ali Ağaoğlu torununa Maslak 1453'teki penthouse daireyi ayırdı!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoglu, dede olmaya hazırlanıyor. Şimdiden hediyesini hazırlayan Ağaoğlu torunu Alin için Maslak 1453'te yaptığı siteden 280 metrekarelik penthouse daireyi ayırdı..

Ahmet Ağaoğlu'ndan Trabzon'a golf sahası müjdesi!

Ahmet Ağaoglu, hava şartlarının golf sporunun yapılmasına çok elverişli olmamasına rağmen Samsun'da yarışmaların, Trabzon'da ise antremanların yapılabileceği sahaları projelendirdiklerini söyledi.

Ağaoğlu'ndan enerji, madencilik ve turizm atağı!

Ağaoglu Şirketler Grubu'nun yeniden yapılanması sonucu icra kurulunun başkanlığına getirilen Önder Halisdemir, yaptığı açıklamada enerji,turizm ve madencilik sahalarında da önemli ataklarının olduğunu söyledi.

Ali Ağaoğlu 61. yaş gününü Moskova'da kutladı!

Ali Ağaoglu, Telman İsmailov'un davetlisi olarak Rusya'ya gitti. 61. yaş gününü yakın dostunun organize ettiği bir partiyle kutlayan Ağaoğlu, Moskova'da adım atmadık yer bırakmadı

Ağaoğlu'ndan faiz destekli konut kampanyası!

AĞAOGLU Şirketler Grubu hemen teslim, yüzde 1 peşinat ve yüzde 35 'e varan faiz desteğiyle yeni bir kampanya başlattı.

Ağaoglu Şirketler Grubu faizsiz kampayasıyla stokların yarısını sattı!

Ağaoglu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, iki ay önce 'Beni seven faizsiz sevsin' sloganı ile başlattıkları '50 ay, 0 faiz, hemen teslim' kampanyası ile stokların yarısını erittiklerini söyledi.

İnşaatta dışarıdan hizmet döviz kaybı yaratıyor!

AĞAOGLU Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, 5. Boğaziçi Zirvesi kapsamında düzenlenen bir panelde konuştu. Ağaoğlu, Türkiye'nin müteahhitlik hizmetlerinde oyun kurucu olması gerektiğini vurguladı..

Emlakkonut İkitelli Ağaoglu My World’de 231 bin TL'den başlıyor!

TOKİ kuruluşu Emlakkonut GYO A.Ş , Olimpiyat Stadı yakını, TEM kenarındaki Başakşehir Ağaoğlu My World’de daire satışlarına devam ediyor. Hemen teslim avantajıyla satışa sunulan dairelerin fiyatları 231 bin TL'den başlıyor...

Ali Ağaoğlu, Suudi Arabistan'da 1 milyar dolarlık ortak proje yapacak!

Yazlık Evler Fuarı'nda Iraklı yatırımcıların İlgisiyle karşılaşan Ali Ağaoglu, Arap yatırımcılarla ortak projeler yapmaya devam edeceklerini söyledi. Arabistan'da 1 milyar dolarlık ortak proje yapacağının altını çizen Ağaoglu "Yeni yatırımlar yolda" dedi.

Emlak Konut, TEM kenarı Ağaoglu MY World’de daire satışlarına başladı!

200 bin metrekare alanda kurulan ve satışa ilk çıktığında alıcıların yoğun ilgisine maruz kalan Emlak konut My World projesinde fiyatlar 231 bin TL ile 552 bin TL arasında değişiyor...

Ağaoğlu Mytown Evleri'nde 302 bin TL'ye 2+1! Hemen teslim!

Ağaoğlu İnşaat'ın hayata geçirdiği Mytown Evleri'nde 583 konut yer alıyor. Ağaoğlu Mytown Ispartakule'de 1+1 ve 3+1 dairelerin tamamı satıldı

Ağaoğlu Mytown'da 400 bin TL'ye 4+1! Haziran ayı fiyatları!

1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin satıldığı Ağaoğlu Mytown projesinde Haziran ayı boyunca geçerli olacak fiyatlar açıklandı

Ağaoğlu Mytown Ispartakule Evleri'nde 302 bin TL'ye 2+1! Hemen teslim!

Sınırlı sayıda dairenin bulunduğu Ağaoğlu Mytown Ispartakule Evleri projesinde evler oturuma hazır durumda. Projede daire fiyatları 302 bin liradan başlıyor

Ağaoglu MyTown Haberi

Ağaoglu MyTown

BGM İnşaat ile Ekcan İnşaat tarafından Çekmeköy Taşdelen'de hayata geçirilen Park Verde'de fiyatlar 120 bin TL ile 350 bin TL arasına değişiyor.

200 konuttan meydana gelen proje, toplam 12 bin 100 metrekare arsa üzerinde, 37 bin 500 metrekare inşaat alanında kurulu.

Park Verde'de alanları 61 metrekare olan 1+1'ler, 105 metrekare olan 2+1'ler ve alanları 148 metrekare olan 3+1'ler yer alıyor.

Projenin ortak alanlarında, parklar, yürüyüş parkurları, tenis kortları, basketbol ve voleybol sahaları, yüzme havuzu, otopark yer alıyor.

İnşaatına Şubat'ta başlanan ve Eylül 2011'de tamamlanması planlanan Park Verde'de şu an için herhangi bir banka anlaşması bulunmuyor. Tüm bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor.

Projenin ortak alanlarında, parklar, yürüyüş parkurları, tenis kortları, basketbol ve voleybol sahaları, yüzme havuzu, otopark yer alıyor.

Park Verde, Carrefour Vega'ya 6 dakika, BJK Tesislerine...