10 / 05 / 2024

ağaoğlu ne kadar satış yaptı

ağaoğlu ne kadar satış yaptı

Satışa çıktığı ilk günden bu yana, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı olan Maslak 1453, Dubai Cityscape 2015’te de Körfez yatırımcılarının ilgi odağı oldu.

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak?

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Dev projeyle ilgili izinler tamamlandığında projenin başlaması bekleniyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları ne kadar?

Ali Ağaoğlu, 3 milyar dolar yatırım bedeline sahip Çekmeköy Park projesinden Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına ev verdi. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu Çekmeköy Park ev fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi 739 adet daireden meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park ev fiyatları ne kadar?

Ali Ağaoğlu: 10 tane daha çocuk yapayım ne olacak?

Ağaoğlu Şirketler Başkanı Ali Ağaoğlu magazincilerin sorularını yanıtladı. Ağaoğlu "Yeniden baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "10 tane daha yapayım ne olacak?" şeklinde yanıt verdi.

Ali Ağaoğlu'ndan projelerine tam gaz devam kararı!

Ali Ağaoğlu’nun, şimdiye kadar önü kesilen ve bu yıl başlatmak istedikleri Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy projelerinin önü açıldı. Konuyla ilgili bazı iş adamları “İki sene geçiyor üstüne ÇED raporu iptal ediliyor” dedi.

Ali Ağaoğlu'nun kredi kartı limiti ne kadar?

CNN Türk'teki bir programa konuk olan iş adamı Ali Ağaoğlu, kredi kartı limitini açıkladı. Ağaoğlu,"Hayatımda alış verişte hiç taksit yaptırmadım. Kartımın limitini söylesem inanmazsınız. 50 bin lira ve bir tane kredi kartım var." dedi.

Ali Ağaoğlu: Konut ihtiyacı 30 yıl daha devam eder!

Ali Ağaoğlu Türkiye’nin en çok tartışılan isimlerinden biri. İş hayatıyla olduğu kadar özel yaşamıyla da sürekli gündemde. Ağaoğlu, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda konut ihtiyacının 25-30 sene daha süreceğini belirtti.

Ali Ağaoğlu sevgilisi ile Bebek Kahve'de kahvaltı yaptı!

İş hayatındaki başarısı kadar özel yaşamıyla da merak edilen Ali Ağaoğlu, önceki gün müdavimi olduğu Bebek Kahve'deydi. Pazar günkü güneşli havayı fırsat bilerek soluğu Boğaz'da olan ünlü işadamına, Rus sevgilisi Sofia Larina eşlik etti.

Ali Ağaoğlu, Deniz Temiz Derneği'ne tekne aldı!

Ali Ağaoğlu İşadamı Ali Ağaoğlu, denizden atık temizlenmesi için Deniz Temiz Derneği'ne 350 bin liraya tekne alıyor. Ünlü işadamı, Tezman Yaramancı'nın başkanı olduğu Deniz Temiz Derneği'ne tekne alma kararı verdi.

Ağaoğlu My Home Maslak kampanyası ne zaman bitiyor?

Toplam 786 adet daireye yer verilen My Home Maslak'ta daire fiyatları 571 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Ağaoğlu My Home Maslak kampanyası ne zaman bitiyor?

Ağaoğlu My Towerland kampanyası ne zaman bitiyor?

Bin metrekarelik yaşam alanına sahip olan My Towerland Konutları'nın TEM ve E-5 karayoluna ulaşım kolaylığı bulunuyor. Peki Ağaoğlu My Towerland kampanyası ne zaman bitiyor?

Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitecek?

Ağaoğlu İnşaat'ın hemen teslim projeler için hayata geçirdiği kampanyası kapsamında yüzde 1 peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor. Peki Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitecek?

ağaoğlu ne kadar satış yaptı Haberi

ağaoğlu ne kadar satış yaptı

Ağaoğlu Cityscape 2015’te 67 milyon dolarlık satış yaptı. Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı’na yapılan satış ile Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu kule tek kalemde satıldı.


Tek kalemde 67 milyon dolar


Satışa çıktığı ilk günden bu yana, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı olan Maslak 1453, dünyanın en önemli emlak fuarı Dubai Cityscape 2015’te de Körfez yatırımcılarının ilgi odağı oldu. Yoğun görüşmelerin yapıldığı fuarda, Maslak 1453’ün 140 daireden oluşan C1 bloğunun satışı gerçekleşti.


Ağaoğlu Cityscape 2015’te dünyanın en büyük fonlarından birini yöneten Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı’na tek kalemde 67 milyon dolarlık satış yaptı. 


Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı, hayır işleri ve eğitim konusuna yoğunlaşmış Suudi merkezli bir kuruluş. Vakfın, gelirleri Türkiye’de kalmak üzere eğitim, kültür alanları ile yardıma...