28 / 08 / 2024

Ağaoğlu Otel kaçak yapı

Ağaoğlu Otel kaçak yapı

Ağaoğlu Grubuna ait otel ve sosyal yapıların yıkımına karşı alınan yürütmeyi durdurma kararı, Orman ve Su İşleri Bakanlığının itirazı üzerine kaldırıldı

Ağaoğlu Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ağaoğlu Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 10. 000. 000.00 TL sermaye bedeli ile Besme Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Ferruh Taşdemir yeni mekanı Balkabağa'nı Ağaoğlu Maslak 1453’te açtı!

Balkabağa adlı eğlence mekanı önceki gün Ağaoğlu Maslak 1453’ün içerisinde açıldı. Mekanın açılışına ünlü isimler akın etti.

Ali Ağaoğlu Bodrum Yalıçiftlik'teki arsasını satıyor!

Türkiye'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Ali Ağaoğlu'nun Bodrum Yalıçiftlik'te bulunan arazisine otel yapacağı konuşuluyordu. Hatta araziye "Ali Ağaoğlu Turizm Projesi" tabelası da asılmıştı. Ağaoğlu bu projeden vazgeçti. Hatta araziyi satmak için müşteri arıyor...

Menemen şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddiası!

AK Parti Menemen Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddia edildi.

Ağaoğlu’nun Boğaz'a yapacağı otel gündemde!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu tarafından 2012'de satın alınan, Yeniköy’deki Sait Halim Paşa Yalısı’nın bitişiğindeki arazi ile ilgili olarak hazırlanan yeni imar planı, Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu’nun gündeminde...

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisinden bomba paylaşım!

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Duygu Su Gülpınar dün akşam yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Müslüm Gürses'in Unutamam şarkısı çalarken Gülpınar dikkat çeken paylaşım yaptı.

Ali Ağaoğlu, Rolls Royce marka aracıyla görüntülendi!

Geçtiğimiz günlerde oğlu Ali Ege'ye sünnet düğünü yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, önceki akşam yeni Rolls Royce marka aracı aracıyla Bebek'te seyir halindeyken görüntülendi.

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Ali Ağaoğlu dolar milyarderi unvanını kaybetti!

Hamdı Akın ve Ali Ağaoğlu dolar milyarderi unvanını kaybetti. Ağaoğlu'nun kur ve borsanın seyrine göre Mart 2018’de yayımlanacak Global Milyarderler Listesi’nde unvanını geri alması öngörülüyor.

Ağaoğlu'nun Mahmutbey'deki oteli satıldı!

Edip GYO'nun Mahmutbey-İstanbul'da bulunan arsası üzerinde Ağaoğlu ile geliştirmiş olduğu otel projesinin natamam haliyle satışı yapıldı.

Ağaoğlu Mahmutbey'deki otelini satıyor!

Edip Gayrimenkul ile Ağaoğlu ortaklığının Mahmutbey'de geliştirmiş olduğu otel projesi natamam haliyle üçüncü kişi alıcılara satılacak.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkıldı!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’daki Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümünün yıkımı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkılıyor!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’da yer alan Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümü yıkılıyor.

Ağaoğlu Otel kaçak yapı Haberi

Ağaoğlu Otel kaçak yapı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Uludağ'da orman alanına kaçak yapı inşasına ilişkin yürüttüğü hukuk mücadelesini kazandı. Ağaoğlu Grubuna ait otel ve sosyal yapıların yıkımına karşı alınan yürütmeyi durdurma kararı, Bakanlığın itirazı üzerine kaldırıldı. Binalar Bakanlığa teslim edilirken, Ağaoğlu Grubu da davadan feragat etti. 

     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Uludağ 1. Gelişim Bölgesi Kurtkaya mevkisinde Uludağ Tur-Uludağ Turizm ve Tic. A.Ş. tarafından işletilen Ağaoğlu Otel ile ilgili Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bölge Müdürlüğünce başlatılan süreç tamamlandı. 

     Süreç, Bakanlık Bölge Müdürlüğünün, 2012'de söz konusu şirketin tahsis alanı dışında, ormanlık araziye aralarında otelin de yer aldığı 5 ayrı izinsiz inşa edilmiş yapının bulunduğunu raporlaması üzerine başladı. 

     Ardından Taşınmaz Mal Zilyedliğine Yapılan Tecavüzlerin Önlenmesi Hakkında Kanun kapsamında, Osmangazi Kaymakamlığına...