14 / 05 / 2024

Ağaoğlu The Finance Residence iletişim

Ağaoğlu The Finance Residence iletişim

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku olarak yükselen Ağaoğlu The Finance Residence'ta dolar bazında yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

Ağaoğlu The Finance Residence'ta kira garantisi!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku olarak yükselen Ağaoğlu The Finance Residence'ta dolar bazında yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

Finance Residence A Blok Ağaoğlu fiyatları!

Finance Residence A Blok Ağaoğlu fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloğu olarak yükseliyor.

Ağaoğlu The Finance Residence A Block fiyat!

The Finance Residence A Block, Ağaoğlu İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Projede lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor...

Ağaoğlu Maslak 1453'te ilk imzalar atıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun en büyük projesi olan Maslak 1453'ten 2013 yılında iki kule satın alan Abduljawad Holding'in, dünyanın en büyük rezidans isletmecilerinden The Ascott Limited ile yaptığı anlaşmanın imza töreni gerçekleştirildi.

Ağaoğlu Maslak 1453 imzasını Ascott attı!

4 bin 681 konut ve 533 ticari alanla Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun en büyük projesi Ağaoğlu Maslak 1453'ün iki kulesini satın alan Abduljawad Holding, rezidans işletmecisi The Ascott Limited ile anlaştı.

Ağaoğlu Maslak 1453'te ilk imzalar atıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun en büyük projesi olan Maslak 1453'ten iki kule satın alan Abduljawad Holding'in, dünyanın en büyük rezidans işletmecilerinden The Ascott Limited ile anlaştı.

Ali Ağaoğlu: Cadde 1453'e yoğun talep var!

Yerli ve yabancı, dünyanın seçkin markalarına ev sahipliği yapacak olan Ağaoğlu Maslak 1453’te ilk imzalar atıldı. Abduljawad Holding, dünyanın en büyük residence işletmecisi The Ascott Limited ile anlaştı..

Ali Ağaoğlu: İstanbul'u deprem değil inşaat firmaları yıksın

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul için acil 'afet yasası'nın bir an önce çıkması gerektiğini söyledi

Ağaoğlu My Office'te 457 bin TL'ye!

Ağaoğlu'nun yeni ofis projesi, 'My Office' için düğmeye basıldı

Ağaoğlu My Office'te 457 bin TL'ye!

Ağaoğlu tarafından tasarlanan ve yapılan "My Office" Emlak Konut tarafından ihale usulüyle satılacak

Ali Ağaoğlu, Uludağ'da kaza geçirdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Uludağ'da kaza geçirdi

Ağaoğlu My Towerland'in ikinci etabı satışa çıkıyor

Ağaoğlu Şirketler Grubu Towerland projesinde 54 katlı yüksek bloktan oluşan ikinci etabı bu ay içinde satışa sunacak

Ali Ağaoğlu: İliklerime kadar sigortalıyım!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Her şeyim sigortalı, özellikle sağlık sigortalarını çok önemsiyorum. Sigorta zengin işi değil, gerçekte olası zararlarını karşılayamayacakların  sigo

Ağaoğlu The Finance Residence iletişim Haberi

Ağaoğlu The Finance Residence iletişim

İstanbul Finans Merkezinin tek konut projesi A Blok, Ağaoğlu imzası ile hayata geçiriliyor. Satışların başladığı A Blok, 22 katlı olarak yükseliyor. Blokta toplam 319 rezidans daireye yer veriliyor. 

Dolar bazında yıllık yüzde 6 kira garantisinin sunulduğu A Blok'ta 200 bin dolarlık yatırıma yıllık minimum 12 bin dolar kira garantisi sağlanıyor. 

The Finance Residence A Blok, Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku olarak yükseliyor.

İstanbul Finans Merkezi A Blok'ta çoğunluğu 1+1 daire olmak üzere az sayıda 2+1 daire alternatifleri de yer alıyor.

Dövize yüzde 6 kira garantisi


Ağaoğlu The Finance Residence A Blok'ta, dolar bazında yıllık yüzde 6 kira garantisi sunuluyor. Ağaoğlu The Finance Residence A Blok'ta fiyatlar 500 bin TL'den başlıyor, 2 milyon TL'ye kadar yükseliyor. 

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi...