04 / 05 / 2024

Ağaoğluna dava

Ağaoğluna dava

SARIYER'deki " Maslak 1453 " projesinin doğalgaz tesisatı imalatında çalışırken üzerine 3,5 metre uzunluğundaki kalıp demirin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Hakan Tek'in ailesi dava açtı.

Ağaoğlu'ndan oğluna bayram sürprizi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu 9 günlük Bayram tatilinde soluğu Bodrum’da küçük oğlu Ali Ege’nin yanında aldı...

Ali Ağaoğlu, Ayşe Özyılmazel'e 500 bin liralık dava açtı!

Ayşe Özyılmazel, Ali Ağaoğlu’na hakaret nedeniyle 250 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.Ali Ağaoğlu da boş durmadı. İşadamı, Özyılmazel’in köşe yazısından kendisine hakaret ettiği iddiasıyla 500 bin liralık tazminat davası açtı.

Ayşe Özyılmazel'den Ali Ağaoğlu'na 250 bin liralık dava!

Ayşe Özyılmazel, işadamı Ali Ağaoğlu’na 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Özyılmazel, Ağaoğlu’nun e-posta hesabından ağır hakaretler içeren mesaj aldığını iddia etti.

Ağaoğlu Maslak 1453 iş kazası davasında dikkat çeken ayrıntı!

Ağaoğlu Maslak 1453'de ölen işçi Hakan Tek ile ilgili açılan dava dosyalarında dikkat çekici bir bilgi yer aldı. Tanık ifadelerine göre, Tek’in öldüğü esnada, Çalışma Bakanlığı müfettişleri de ‘teftiş’ amacı ile inşaat sahasında bulunuyordu.

Ali Ağaoğlu'ndan oğluna inşaat temalı yaşgünü!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, pazar günü ortanca oğlu Emre Ağaoğlu'nun 11'inci yaşgünü partisini Ortaköy'deki evinin havuz başında yaptı.

Ali Ağaoğlu, oğlu Alican'a sürpriz doğum günü yaptı!

Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican’ın 29’uncu yaş günü için Cahide adlı eğlence mekanını kapattı.Ali Ağaoğlu oğluna doğum günü hediyesi olarak ise yaklaşık 45 bin Euro değerinde Patek Philippe marka özel bir saat aldı.

Ali Ağaoğlu Aga6 adlı teknesini oğluna tahsis etti!

Ünlü iş adamı, ABD'de özel olarak yaptırdığı 'Aga6' adlı teknesini, oğlu Ege ve Petek Ertüre'ye tahsis etti. Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ege de şimdiden lüks hayata alışmaya başladı.

Ağaoğlu 1453'e durdurma kararı!

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi'nden yapılan açıklamaya göre TMMOB Şehir Plancıları Odası'nın açtığı dava sonucunda Danıştay Altıncı Daire`nin aldığı kararla Ağaoğlu 1453'e durdurma kararı verildi.

Ali Ağaoğlu oğluna yarım yaş kutlaması yaptı!

Ali Ağaoğlu ve Petek Ertüre' nin Ege ismini verdiği çocukları, 6 aylık oldu. Ertüre ve Ağaoğlu, oğullarının 6’ ncı ayı için geçtiğimiz gün kutlama yaptı...

Ali Ağaoğlu oğluna doğum günü hediyesi almadı!

27. yaş gününü kutlayan oğlu Alican Ağaoğlu,"Babam hediye falan almadı sadece buraya gelip doğum günümü kutladı"dedi...

Ağaoğlu Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Şirketi kuruldu!

İstanbul Kadıköyde yer alan Ağaoğlu Mimarlık 90 bin TLye sahip bir şirket. Sermaye dağılımına göre; 30 bin TLsi Doruk İbrahimağaoğluna, 30 bin TLsi Enver İbrahimağaoğluna ve 30 bin TLsi ise Selçuk İbrahimağaoğluna ait

Kemal Yanoğlu, Ağaoğlu Kuzey Yaka İnşaat Şirketini kurdu!

100 bin TL sermayeye sahip olan Ağaoğlu Kuzey Yaka İnşaatın 51 bin TLsi Kemal Yanoğluna ve 49 bin TLsi ise Mehmet Can İbrahimoğluna ait durumda...

THY: Ali Ağaoğlu 10 milyon dolara başvursun!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Ağaoğlu Grubu Başkanı Ali Ağaoğluna takıldı: THY reklamında rol alabilmen için 10 milyon dolarlık başvuruda bulunman gerekiyor. Başvur, 5 milyon dolara seni reklamlarımızda oynatırız...  

Ağaoğluna dava Haberi

Ağaoğluna dava

"Maslak 1453" projesinin doğalgaz tesisatı imalatında çalışırken üzerine 3,5 metre uzunluğundaki kalıp demirin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Hakan Tek'in ailesinin avukatı, işçinin 2 çocuğu ve eşi için 500 bin TL'lik tazminat davası açtı. İstanbul İş Mahkemesi'ne sunulan dilekçede, projeyi yürüten 3 ayrı şirket davalı olarak yer aldı. 


Ayrıca Hakan Tek'in 2 bin 500 lira maaşla çalıştığı, bu paranın asgari ücret kadar olan kısmını bankadan, kalanını ise elden aldığı aktarıldı. Davayı açan ailenin avukatı Şule Gökyay, Hakan Tek'in olayda herhangi bu kusurunun bulunmadığını, inşaatı yürüten 3 firmanın ise sorumluluğu olduğunu vurguladı. Avukat Şule Gökyay, mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde, Hakan Tek'in hayatını kaybetmesinin ardından geride zor durumda bir eş ve 2 çocuk kaldığını belirterek şu ifadelere yer verdi: "Asiye Tek, çok genç...