12 / 05 / 2024

Ağaoğluna yüksek derecede yatırım yapabilir notu

Ağaoğluna yüksek derecede yatırım yapabilir notu

Japon kredi derecelendirme kuruluşu olan JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş.’yi yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi.

En pahalı öğrenci şehrinde bir oda kirası 17 bin lirayı aştı! Öğrenciler yüksek kiralara isyan ediyor

Flaman bölgesindeki en pahalı öğrenci şehri olan Hasselt'te bir odanın kirası 500 euro sınırına dayandı. Öğrenciler yüksek kiralara tepki göstermeye başladı.

Bakan Nebati'den son dakika enflasyon açıklaması! En yüksek seviye...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye olarak enflasyonda en yüksek değeri gördüğümüzü, mücadelenin ve vatandaşların refah seviyesini yükseltmek için bütün adımların atılmaya devam edeceğini söyledi.

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Ali Ağaoğlu yılbaşına böyle girdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni yıla Uludağ'da sahibi olduğu otelde ailesiyle birlikte girdi.

Adana-Mersin Yüksek Hızlı Treni ne zaman açılacak?

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, hazırladığı yazılı soru önergesinde Bakan Turhan'a Adana-Mersin Yüksek Hızlı Treninin ne zaman açılacağını sordu...

Ağaoğlu'na "yüksek derecede yatırım yapılabilir" notu!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nu yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi...

Konut hesabı olmasaydı tasarruf açığı daha yüksek olacaktı!

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Bireysel emeklilik sistemi, konut hesabı, çeyiz hesabı... Bunlar olmasaydı tasarruf açığı çok daha yüksek olacaktı." dedi.

İTÜ'den Ali Ağaoğlu'na Tesla yanıtı!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İTÜ'ye bağışladığı Tesla marka araçla ilgili bazı iddialarda bulunmuştu. İTÜ, Ağaoğlu'nun bu söylemlerine karşı bir açıklama yayınladı...

Ağaoğlu Üçyüzlü projesi başlıyor!

Ağaoğlu Üçyüzlü projesi başlıyor. Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de inşa edilecek proje için tabela asıldı. Projenin yıl içerisinde başlaması planlanıyor.

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Emlak Konut Muratpaşa ihalesine en yüksek teklif Kabataş Rönesans Ortaklığı'ndan!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün gerçekleştirildi. İhaleye en yüksek teklifi Kabataş Gayrimenkul verdi...

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Ali Ağaoğlu'na devrediliyor!

Ağaoğlu'nun patronu Ali Ağaoğlu sadece konut sektöründe faaliyet göstermiyor. Ağaoğlu, eğitimde de boy gösterecek. Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin Ağaoğlu yönetimine geçmesi planlanıyor.

İstanbul'a yapılacak yüksek katlı binalara yeni düzenleme geliyor!

İBB Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'a yapılacak yüksek katlı binalarla ilgili bir çalışma yaptıklarını belirti. Başkan Topbaş, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da üzerinde durduğu 'az serbest', 'yükselti serbest' mantığını artık geride bırakıyoruz." dedi.

Ağaoğluna yüksek derecede yatırım yapabilir notu Haberi

Ağaoğluna yüksek derecede yatırım yapabilir notu

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesindeki Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş.’yi yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirerek, Uzun Vadeli Ulusal Notunu BBB+ (Trk)’dan A- (Trk)’ye, Kısa Vadeli Ulusal Notunu ise A-2 (Trk)’dan A-1 (Trk)’ye yükseltirken görünümlerini “Stabil” olarak belirledi.


JCR, şirketin Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı Para ve Yerel Para Notlarını ‘BBB-’ olarak belirlerken, Destekleme Notunu 2, ortaklardan Bağımsızlık Notunu ise AB olarak gösterdi.


JCR tarafından yapılan açıklamada konu ile ilgili olarak şu ifadelere yer verildi: “2013 yılında da büyümesini sürdüren grup, devam eden prestijli projelerinin ve etkili pazarlama politikalarının katkısıyla satış hacmini oldukça yükseltmiş ve esas faaliyetlerinden önemli miktarda kaynak ve likidite yaratmıştır. Marka bilinirliği ve etkin fiyatlama yöntemlerinin katkısıyla gelişen iş hacmine paralel olarak varlık ve...