10 / 05 / 2024

Ağar Grup Yapı

Ağar Grup Yapı

Ağar Grup Yapı Anonim Şirketi, Erdoğan Ağar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Alsancak Caddesi'nde kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Hss Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hss Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Selen Merve Karaağaç tarafından kuruldu. 

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Binbir Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binbir Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tugay Sahtiyan tarafından kuruldu.

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Bask Grup Yapı Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Bask Grup Yapı Dekorasyon Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Açıkgül ve Serhat Kızıltepe ortaklığında kuruldu.

Orasıa Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orasıa Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL  sermaye bedeli ile Ashraf Hasan A Al Tameemı, Eslam M A Shaanon tarafından kuruldu.

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Müsteşar Grup Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Meshaal A F A A ve Mustafa Açar ortaklığında kuruldu.

TMSF, Penta Grup Yapı'nın 10 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Penta Grup Yapı'nın Bursa'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı. 

Sav Grup Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sav Grup Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Kaya ve Oğuzhan Kaya ortaklığında kuruldu.

Sistem Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Centro Futura Şubesi açıldı!

Sistem Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Centro Futura Şubesi Sancaktepe'de 40 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin tarafından kuruldu. 

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yapıcı tarafından kuruldu.

Ağar Grup Yapı Haberi

Ağar Grup Yapı

Ağar Grup Yapı Anonim Şirketi, Erdoğan Ağar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Alsancak Caddesi'nde kuruldu. 


Ağar Grup Yapı Anonim Şirketi iş konusu, MİMARLIK, MÜHENDİSLİK, İNŞAAT, MÜŞAVİRLİK. 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...