02 / 05 / 2024

agi 2022 ne oldu

agi 2022 ne oldu

Asgari ücretin 4 bin 253 TL olması ile beraber AGİ'nin ne olacağı merak konusu oldu. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; yeni yılda AGİ uygulaması sona eriyor. 

Fındık fiyatları 31 Aralık 2022 ne kadar oldu? Bugün fındık fiyatları kaç TL?

Fındık fiyatları 31 Aralık 2022 günü bugün fındık kaç TL şeklinde sorgulamaktadır. İşte 31 Aralık 2022 fındık fiyatları!

TOKİ taksit ödemeleri 2022 ne zaman başlayacak? Taksitler nasıl ödenecek? Hemen bakın!

TOKİ taksit ödemeleri 2022 ne zaman başlıyacak sorusunun yanıtı TOKİ projelerinebaşvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TOKİ taksitleri nasıl ödenecek? Hemen bakın...

Sağlık Bakanlığı kura çekimi yapıldı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2022 ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı kura çekiminin yapılıp yapılmadığı, ne zaman yapılacağı merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2022 ne zaman? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı branş dağılımı!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımına dair detaylar merakla araştırılıyor. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı hakkındaki araştırılanlar!

Ziraat Bankası promosyon 2022 ne kadar? Emekliye en çok promosyon veren bankalar 2022?

Ziraat Bankası promosyon tutarı ve emekliye en çok promosyon veren bankalar, emekli olan ve yeni emekli olan vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte konuya dair detaylar!

Ziraat bankası emekli promosyon 2022 ne zaman verilecek? Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar oldu?

Emekli promosyonları hala emekli ve yeni emekli olan vatandaşlarının gündeminde yer alıyor. Emekli promosyonuna dair tek tek bankalar araştırılıyor. Özellikle Ziraat Bankasının emekli promosyonunun ne kadar olduğu sorgulanıyor.

Prefabrik ev 3+1 fiyatları 2022 ne kadar?

Prefabrik evler son dönemde çok sık tercih edilen yapılardan biridir. Prefabrik konutlar çok kısa bir zaman diliminde hazırlanır. Bu yönden diğer betonarme evlerden ayrılmaktadır.

Demir ve bakır hurda fiyatlarına indirim geldi! Hurda fiyatları 2022 ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Geçen hafta üst üste zam gelen hurda fiyatları rekor rakamlara ulaştı. Bu hafta ise hurda fiyatları düşmeye başladı. Hurdaya 3 TL indirim gelirken, hurda fiyatları gerilemeye başladı. Peki hurda fiyatları 2022 ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira?

Vakıfbank emekli promosyon ödemeleri ne zaman? Vakıfbank emekli promosyon 2022 ne zaman verilecek?

Promosyon ödemeleri gündemi meşgul eden konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar tek tek hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini araştırıyor. İşte detaylar!

İş Bankası promosyon 2022 ne kadar?

Emekli promosyonları hala gündemdeki yerini koruyor. Emekli vatandaşlar ya da emekli olacaklar tek tek bankaların ne kadar emekli promosyonu verdiğini araştırmaktadır.

Mazot gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Tarım Destekleri 2022 ne zaman ödenecek?

Mazot gübre desteğine dair sorulan sorular hız kazandı. Destek alan çiftçiler, “Mazot gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Tarım Destekleri 2022 ne zaman ödenecek?” sorularına yanıt arıyor.

Sağlık Bakanlığı promosyon 2022 ne zaman yatacak? İşte Sağlık Bakanlığı promosyonuna dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı promosyonunun ne zaman hesaplara geçeceği merakla araştırılıyor. İşte konuya dair son güncellemeler!

Bankalar promosyon kampanyalarını güncelledi! Kasım ayı emekli promosyonu 2022 ne kadar?

Emeklilerin gündeminde Kasım ayı için yapılan promosyon güncellemesi var. Peki Kasım ayı güncellemelerine göre promosyonlar ne kadar oldu? İşte detaylar!

agi 2022 ne oldu Haberi

agi 2022 ne oldu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 2022 senesinde geçerli asgari ücretin en alt rakamının 4 bin 250 lira olarak uygulanacağını açıklamıştı. Posta'da yer alan habere göre; dün de Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun, işçinin bir günlük normal çalışma karşılığı asgari ücretinin 166 lira 80 kuruş olarak tespitine yönelik  kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu tutar günlük brüt ücreti temsil ediyor. Bunun da aylık karşılığı 5 bin 4 liralık brüt asgari ücrete eşit düşüyor. 

VERGİNİN KALKMASININ YARARI NE?

Yüzde 50.5 zamla beraber asgari ücretteki Gelir Vergisi ve Damga Vergisi de kalkmış oldu. Bu önemli hamle tüm çalışanları ilgilendiriyor. Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Sekreteri Pevrul Kavlak, tüm çalışanların asgari ücret düzeyine kadar olan gelirlerinden Gelir Vergisi’nin kaldırılacağını söyledi. Asgari ücretin vergi dışı bırakılmasının önemli bir kazanım...