30 / 04 / 2024

Ağrı Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Ağrı Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Ağrı’da, Cumhuriyet Anadolu Lisesinin yapımı devam eden halı saha iskelesinin çökmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Cumhuriyet Anadolu Lisesinin bahçesinde yapılan halı saha inşaatı bilinmeyen bir nedenle çöktü.

Ekonomist Remzi Özdemir dolarla ilgili öyle bir açıklama yaptı ki... Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak!

Dolar kurundaki rekor yükselişlerin ardından zam haberleri gündemden hiç düşmezken Ekonomist Remzi Özdemir'den dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki görenler hayrete düştü. Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak...

Binlerce kişiyi ilgilendiren yapılandırma için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok önemli çağrı!

Seçimler öncesi hükümetten özellikle küçük esnaf ve KOBİ’leri ilgilendiren önemli bir adım daha atıldı. Buna göre, devlete olan prim borcu, vergi ve cezalara yapılandırma geliyor. İşte Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı bu yapılandırması için hükümete onbinlerce esnafı heyecanlandıracak bir çağrı geld

TOKİ Ağrı İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi! Ağrı TOKİ kura sonucu 14 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Ağrı'da yapılacak 1480 konut için kura töreni gerçekleştirildi. İşte Ağrı TOKİ kura sonucu 14 Kasım 2022...

Çorum'da 14 mahalle için kentsel dönüşüm çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Çorum Belediye Başkanı'na çağrı yaparak kent genelinde 14 mahallede kentsel dönüşüm çalışmalarının başlaması gerektiğini dile getirdi. 

Kırklareli'nde elektrik akımına kapılan inşaat işçisi ağır yaralandı!

Kırklareli Cumhuriyet Mahallesi 200 Konutlar Sitesi mevkisinde elektrik akımına kapılan inşaat işçisi ağır yaralandı...

Binali Yıldırım: Anadolu Yakası'na da AKM düşünüyoruz!

İstanbul'da gerçekleştirmeyi planladığı projelerini anlatan Binali Yıldırım, Anadolu yakasına bir kültür merkezi inşa etmeyi düşündüklerini açıkladı.

Doğu’ya yatırım çağrısına destek geldi!

Başbakan Binali Yıldırım’ın Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yatırım çağrısı ve özel sektörün yapacağı yatırımlara sağlanacak teşvik ve destekler, iş dünyasında heyecan yarattı.

Ali Ağaoğlu ifadeye çağırıldı!

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu ifadeye çağrıldı. Ağaoğlu'nun ifade vermek için Bakırköy Adliyesi'ne gelmesi bekleniyor.

Ağrı'da Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin halı saha iskelesi çöktü!

Ağrı’da, Cumhuriyet Anadolu Lisesinin yapımı devam eden halı saha iskelesinin çökmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Cumhuriyet Anadolu Lisesinin bahçesinde yapılan halı saha inşaatı bilinmeyen bir nedenle çöktü.

Sefer Aşır Eraslan: TOKİ binalarıyla kentleştik!

Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sefer Aşır Eraslan bugünkü köşe yazısında kentsel dönüşümü ve kentsel dönüşüm ile kente dönüşümün farklılıklarını anlattı. İşte o yazı...

Ağrı Cumhuriyet İlkokulu'nun temeli atıldı!

Ağrı’da 12 derslikli Cumhuriyet İlkokulu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı. Vali Musa Işın, törende yaptığı konuşmada, insanlığın geleceğinin eğitim üzerine inşa edildiğini söyledi.

Atilla Yavuz dolandırıcılık suçundan ifadeye çağrılıyor!

UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) tarafından paylaşılan son belgeye göre Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz’un, Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı tarafından Emniyet kanalıyla ifade vermesi için çağrıldığı ortaya çıktı...

Tahir Büyükkörükçü Anadolu İmam Hatip Lisesi hizmete açıldı!

Meram Belediyesi tarafından yaptırılan Tahir Büyükkörükçü Anadolu İmam Hatip Lisesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’da okullaşma oranında çok iyi bir seviye yakaladıklarını söyledi.

Ağrı Cumhuriyet Anadolu Lisesi Haberi

Ağrı Cumhuriyet Anadolu Lisesi

İskelenin altında kalan Nevzat Kaya, Ayhan Serttaş ve Ferhat İnci adlı işçiler yaralanarak ambulansla Ağrı Devlet Hastanesine kaldırıldı. İskele demiri başına isabet eden Nevzat Kaya hayatını kaybetti.

Belinde kırık oluşması nedeniyle Ayhan Serttaş ambulansla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Kaburga kemiği kırık olan Ferhat İnci de yapılan tedavi sonucu taburcu...