02 / 05 / 2024

ağrı fırat 2 etap başvurusu

ağrı fırat 2 etap başvurusu

TOKİ Ağrı Merkez Fırat 2. Etap başvuru işlemleri 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan projede fiyatlar 141 bin 295 TL'den başlıyor.

Fırat Üniversitesi 4 arsa satıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Zafran ve Sürsürü'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların merakla beklenen satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

BİM'de 48 parça yemek takımı 2 bin 249 TL'ye, 12 parça fincan takımı 195 TL'ye düştü! BİM 6 Ekim 2023 aktüel ürünler

BİM'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda, 48 parça yemek takımı 2 bin 249 TL'ye, 12 parça fincan takımı 195 TL'ye satılacak. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

Kur yüzünden fırsatçılık yapan e-ticaret sitelerine Ticaret Bakanlığı'ndan ağır ceza!

Seçim sonrasındaki kur dalgalanmaları, internet üzerinden yapılan alışverişleri iptal etmeye başladı. Sipariş veren tüketicilerin şikayetlerini belirtmesi durumunda Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Fırsatçılık yapan e-ticaret firmalarına Ticaret Bakanlığı’ndan ağır ceza geldi. 

Türkiye'nin 19 yıllık bilançosu ağır! Tam 2 milyondan fazla esnaf...

Zelzele felaketinin etkilediği 11 şehirde, 126 bin ticarethane ağır hasar gördü. En çok zarar gören ise 48 bin 881 işletmeyle Hatay başı çekiyor. Fakat ekonomik hasarın tek sebebinin depremler olmadığı tespit edildi. Türkiye'de son 19 senede borçlarını veremediği için 2 milyon 260 bin esnaf iflas et

LG 1400 Devir 10.5 Kg Çamaşır Makinesi'nde 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz! 12 Mart 2023 fiyat listesi 

Çamaşır makinesini değiştirmek isteyenler dikkat! LG Wi-Fi B Enerji Sınıfı 1400 Devir 10.5 Kg Çamaşır Makinesi'ne 2 bin TL indirimle sahip olabilirsiniz. İşte detaylar.. 

Fırsatçı konut sahipleri kiraları yüzde 70 artırdı! Uzmanlardan konutların boş tutulmasını önleyecek mekanizma çağrısı! 

Depremzedeler yakın şehirlere göç ederken bazı fırsatçı konut sahipleri kiraları yüzde 70’e varan oranda yükseltti. Çevre şehirlerdeki emlak komisyoncularından fırsatçılara göz açtırılmaması çağrısı yapılırken; uzmanlar boş tutulan konutlar ve yabancılar için önlem alınmasını istiyor.

Philips elektrik süpürgelerinde Prime’a Özel Fırsatlar başladı! İşte Amazon 2 Kasım fiyat listesi! 

Milyonlarca kişinin beklediği Efsane Kasım indirimleri pek çok online satış sitesinde olduğu gibi Amazon'da da başladı. Amazon'da Philips elektrik süpürgelerinde Prime’a Özel Fırsatlar sunuluyor. İşte Amazon 2 Kasım fiyat listesi...

TMO'dan çiftçilere son dakika çağrısı! Fındık fiyatlarında şok! Fındık hangi ilde kaç TL? 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

TMO, kabuklu fındık ve çekirdeksiz kuru üzüm alımlarının sürdüğünü ifade ederek, üreticilere çağrıda bulundu. Peki fındık fiyatlarında son durum ne? Fındık hangi ilde kaç TL? 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Çağrı Market yeni kataloğunu yayınladı! Acele edin bu fırsatı kaçırmayın! 9 Eylül 2022 fiyat listesi.

Bu fırsat kaçmaz. Çağrı markette indirim üzerine indirim. 9 Eylül 2022 Çağrı market indirim kataloğunu kaçırmayın. Bu fiyatlar herkesi çok sevindirecek. İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar vakıf üniversitelerine indirim çağrısı yaptı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Yükseköğretim Meclisi İstişare Toplantısı, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın katılımıyla yapıldı. Özvar, burada vakıf üniversitelerine de çağrıda bulundu. İşte detaylar!

TOKİ'den Ağrı'ya 254 konutluk yeni proje müjdesi!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ağrı projesinin ihalesini 2 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte TOKİ Ağrı projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

ağrı fırat 2 etap başvurusu Haberi

ağrı fırat 2 etap başvurusu

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Projede aylık taksitler 706 liradan başlıyor.


Konut seçeneklerinin 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede başvurular için temerküz şube Ağrı Merkez Şubesi olacak.


Ödeme koşullarına göre projede yüzde 10 peşinatta kalanı 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Projede fiyatlar 141 bin 295 lira ile 164 bin 587 lira arasında değişiyor.


TOKİ Ağrı Merkez Fırat 2. Etap başvuru işlemleri başladı ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek.



Satış duyurusu için