29 / 04 / 2024

Ağrı Kültür Evi nerede

Ağrı Kültür Evi nerede

Esenyurt Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesinde Ağrı Kültür Evi’nin temeli atıldı. Ağrı Kültür Evi temel atma töreninde yapılan konuşmalarda, yaklaşan genel seçimlere yönelik siyasi söylemler dikkat çekti...

Ağrı Kültür Evi’nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesinde Ağrı Kültür Evi’nin temeli atıldı. Ağrı Kültür Evi temel atma töreninde yapılan konuşmalarda, yaklaşan genel seçimlere yönelik siyasi söylemler dikkat çekti.

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Kültürpark Platformu: Kültürpark’ta daha fazla betona gerek yok!

Kültürpark Platformu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kültürpark için Koruma Amaçlı İmar Planı ile ilgili başlattığı çalışmanın ardından açıklama yaptı. Açıklamada, Kültürpark’ta daha fazla betona gerek olmadığı belirtildi.

Kartal'da kültür merkezi ve aşevi için ilk kazma vuruldu!

Kartal Belediyesi tarafından Yalı Mahallesi'ne inşa edilecek Yalı, Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi" ile Esentepe Mahallesi'nde kurulacak "Aşevi ve Gıda Bankası Projesi" için ilk kazma vuruldu.

Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatı hızla yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Gazipaşa'da inşa edilen kültür merkezi tamamlanıyor. Toplam 7 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve 5 bloktan meydana gelecek projede kaba inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Göbeklitepe'ye kültür evi inşa ediliyor! 

Tarihin sıfır noktası olarak belirtilen Göbeklitepe'ye kültür evi yapılıyor. Belediye tarafından yapılacak olan Göbeklitepe Kültür Evi'nde, kütüphane, gastronomi merkezi ve Meslek Edindirme Merkezi yer alacak...

Ankara'da Kültür Evleri projesinin ilk adımı atıldı! 

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında yer alan ve tüm merkez mahallelere inşa edilecek Kültür Evleri projesi için ilk adımı atıldı...

Tekirdağ Türk-Macar Kültür Evi hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen törenle restorasyonu tamamlanan Türk- Macar Kültür Evi açıldı.

Ankara'nın en büyük kültür ve kongre merkezinin temeli atıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada, Sincan'da inşa edilecek kültür ve kongre merkezinin Selçuklu mimarisinin özelliklerini taşıyacağını belirterek, "Merkez, 25 bin 500 metrekarelik kapalı alanıyla Ankara'nın en büyük merkezi unvanını taşıyacak." dedi. 

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı yönetiminde değişiklik!

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı Yönetim ve Ticaret Anonim Şirketi yönetiminde değişiklik yapıldı.

Ankara’da Balıkesir Kültür Evi açıldı!

Ankara’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Balıkesir Kültür Evi açıldı.

Artvin Gençlik Kültür Sanat Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artvin Belediyesi, Artvin Gençlik Kültür Sanat Evi'ni hizmete açtı.

Denizli Gerzele Kültür Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Gerzele El Becerileri Kurs Merkezi ve Kültür Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Ağrı Kültür Evi nerede Haberi

Ağrı Kültür Evi nerede


Esenyurt Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesinde Ağrı Kültür Evi’nin temeli atıldı. Ağrı Kültür Evi temel atma töreninde yapılan konuşmalarda, yaklaşan genel seçimlere yönelik siyasi söylemler dikkat çekti.

Temel atma törenine Ağrı Valisi Musa Işın, Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Milletvekili adayları, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, iş adamları ve çok sayıda Ağrılı vatandaşlar katılım sağladı.


‘Ağrılılar olarak guruluyuz’


Esenyurt Ağrılılar Derneği Başkan ve Esenyurt Belediye Meclis Üyesi olan Şerafettin Öztürk açılış konuşması yaparak Ağrı Derneğinin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Öztürk, “ Esenyurt ’ta bizler 5 yıl önce Ağrı Derneğimizi kurarken kısa sürede böyle başarı kimsenin aklına gelmezdi. Fakat bizler gece gündüz kendimizi memleketimize adayarak, tüm hemşerilerimizi bir araya getirdik ve derneğimizi...