10 / 05 / 2024

Ağrı toplu açılış töreni

Ağrı toplu açılış töreni

Başbakan Binali Yıldırım, Ağrı Stadyumu'nda gerçekleştirilen 18 tesisin toplu açılış töreni ve iftar programına katıldı. Yıldırım, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında birinci olan Marya Polat ile sohbet etti.

Başbakan Yıldırım Ağrı'da toplu açılış törenine katılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, saat 15.50'de Ağrı'ya gitti. Yıldırım'ı, Esenboğa Havalimanı'ndan yetkililer uğurladı. Başbakan Yıldırım Ağrı'da toplu açılış törenine katılacak.

TOKİ Kırıkkale projesi için tarih açıklandı! Kırıkkale Bahşılı'ya 210 ucuz konut geliyor!

2023'e yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte proje detayları...

TOKİ Kırıkkale Bahşılı'da 210 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Bahşılı'da 210 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 12 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Erzurum'da 132 milyon TL'lik toplu açılış töreni!

Erzurum Pasinler'de hayata geçirilen ve toplamda 132 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan yatırımların toplu açılışı yapıldı.

Muğla'da 782 milyon TL'lik toplu açılış!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 782 milyon TL'lik yatırımın toplu açılış törenini gerçekleştirdi.

Beyoğlu'nda toplu açılış töreni düzenlendi!

Kasımpaşa Meydanı'nda düzenlenen Beyoğlu İlçesi'ne Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Toplu Açılış Töreni düzenlendi.

Esenler'de toplu açılış töreni yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler'de düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Törenle birlikte toplam yatırım bedeli 271 milyon lirayı bulan eser ve hizmetlerin Esenler'e kazandırıldı.

Arnavutköy'de 2 milyarlık yatırımın toplu açılışı yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Arnavutköy'de yaptığı yatırım ve hizmetlerin toplu açılış ve temel atma töreni bugün gerçekleştirildi.

Pendik'teki 217 yatırım hizmete açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 217 yatırımın Toplu Açılış Töreni için Pendik’e geliyor. İlçeye kazandırılan toplam 1 milyar TL’lik yatırımların açılış töreni, 21 Ocak Cumartesi günü yapılacak.

SGK Hizmet Binalarının Toplu Açılış Töreni yapıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen SGK Hizmet Binalarının Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, bugüne kadar 367 hizmet binasını vatandaşların hizmetine sunduklarını belirtti.

Veysel Eroğlu Ankara'da toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreninde, Erzurum'daki "Nene Hatun Tarihi Milli Parkı Çevre Düzenleme ve Kültür Sokağı" projesinin de açılışı yapıldı.

Veysel Eroğlu Kırşehir'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Toplu temel atma ve açılış töreni için geldiği Kırşehir'de Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti. Bakan Eroğlu, valilik önünde çiçeklerle karşılandı. Ziyarette Vali Şentürk, Bakan Eroğlu'na çeşitli hediyeler takdim etti.

İznik'te 5 Kasım'da toplu açılış gerçekleşecek!

İznik Belediyesi tarafından hayata geçirilen 6 yatırımın 5 Kasımda toplu açılış töreniyle hizmete alınacağı bildirildi.

Şile'de toplu açılış töreni yapıldı!

Şile Kaymakamı Salih Yüce, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, meclis üyeleri, civar köy muhtarları, ve vatandaşların katılımı ile Hacıllı mahallemizde yapılan ve temeli atılan yatırımların toplu açılışı gerçekleştirildi.

Ağrı toplu açılış töreni Haberi

Ağrı toplu açılış töreni


Başbakan Binali Yıldırım, Ağrı Stadyumu'nda gerçekleştirilen 18 tesisin toplu açılış töreni ve iftar programına katıldı. Yıldırım, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında birinci olan Marya Polat ile sohbet etti.


Başbakan Yıldırım, ramazan ayının 15. iftarını Ağrılı hemşehrileriyle yapacaklarını belirterek, Ağrılılara bereket sofrasında kendilerini kabul ettikleri, ekmeklerini paylaştıkları için teşekkür etti. 


Ağrı'nın kendisinin ilk göz ağrısı olduğunu ve dedelerinin önce Ağrı'ya yerleştiklerini anlatan Yıldırım, AK Parti'nin kutlu yürüyüşe başladığı dönemde de kendisinin Ağrı'da görevlendirildiğini aktardı.


AK Parti'nin 15 yıl önce bu dava, kutlu yürüyüş için yola çıktığında partinin başında kurucu lider Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olduğunu hatırlatan Yıldırım, onun liderliğinde Türkiye'nin her bir köşesine hizmetler götürdüklerini söyledi. Başkan Yıldırım, Ağrılılara Erdoğan'ın da selamını getirdiğini belirtti.


Yola çıkarken "Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak."...