05 / 05 / 2024

ağrıya doğalgaz müjdesi

ağrıya doğalgaz müjdesi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Ağrı ve Tunceli için yeniden doğalgaz dağıtım lisansı ihalesine çıkılacağını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika doğalgaz desteği açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak’taki Madenci Anıtı’nda düzenlenen mitingde ücretsiz doğalgaz desteği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Doğalgaz desteği devam edecek mi? İşte ayrıntılar...

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

Benzine indirim geliyor! Sürücüler bu gece fiyatlar 1 lira 15 kuruş düşecek! Son dakika müjdesi! 

Araç sahipleri akaryakıtta zam ya da indirim olup olmadığını da sık sık araştırıyor. Benzinde indirim müjdesi verildi. İşte İşte BP, Opet, Total, PO, Shell 26 Eylül 2023 fiyat listesi...

TÜRSAB’ın fiyat indirimi çağrısına turizmcilerden destek geldi!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın, iç pazarda otel fiyatlarının indirilmesi için yaptığı çağrıya destek geldi. Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Şebnem Akman Balta, “İç pazarı kazanmak için oteller acilen indirime gitmeli” dedi.

Sel felaketi tarımda hesapları değiştirdi! Çiftçilerin kredileri ve fındık alım fiyatı ne olacak? Bakan tek tek açıkladı

Batı Karadeniz'deki aşırı yağışlar tarım arazilerinde büyük bir hasar yaratırken, Bakan Yumaklı, çiftçilerin Tarım Kredi ve Ziraat Bankası kredileri ile ilgili açıklama yaptı. Bölgede fındık alım fiyatlarının ne olacağı da merak konusu. İşte ayrıntılar...

Doğalgaz mayıs ayında bedeva olacak mı? Doğalgaz kaç ay ücretsiz?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ücretsiz doğalgaz müjdesinden sonra vatandaşlar " Doğalgaz mayıs ayında bedeva olacak mı?" sorusuna yanıt arıyor. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Doğalgaz kullananlar hemen baksın! Yeni döneme girildi!

Doğalgazın ne zaman ücretsiz olacağı vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki doğalgaz ne zaman ücretsiz olacak? İşte detaylar!

Milyonlara ücretsiz doğalgaz müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıntıları verdi! İşte faturalar artık böyle gelecek!

Yerli doğal gaza dair son dakika gelişmeleri peş peşe yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yeni bir müjde bekleniyor. Konutlarda ise kullanılan doğal gaza büyük oranda ücretsiz olarak kullanma imkanı geliyor.

Yapı Kredi az önce açıkladı… EYT’lilere promosyon müjdesi! 8.500 TL ödenecek!

EYT’den emekli olacaklara ve halen emekli olanlara promosyon müjdesi geldi. Emekli maaşı promosyon miktarını yenileyen Yapı Kredi Bankası, maaşını taşıyana  8.500 TL’ye varan nakit ödeme yapıyor.

Benzinde indirim müjdesi geldi: Yarın resmen değişiyor! Hemen fiyata bakın! Opet, BP, PO 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Milyonlarca sürücü sık sık benzin, motorin ve LPG fiyatlarında indirim olup olmayacağını araştırıyor. Benzinde indirim müjdesi geldi: Yarın resmen değişiyor! Hemen fiyata bakın! Opet, BP, PO, Shell 22 Şubat 2023 fiyat listesi...

TOKİ'den Antalyalılara Şubat 2023 müjdesi! Tek bir ilçeye 84 yeni konut geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ'den Antalya'ya Şubat 2023 müjdesi... Tek bir ilçeye 84 yeni konut geliyor... Aman kaçırmayın...

Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır?

Ülkemiziz geçtiği ekonomik zorlukların yanında vatandaşa nefes olması amaçlanarak devletin destek ödemeleri imdada yetişti. Peki Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabını haberimizde bulacaksınız.

ağrıya doğalgaz müjdesi Haberi

ağrıya doğalgaz müjdesi

EPDK'dan yapılan yazılı açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Yılmaz, tüm illerin doğalgazın sağladığı konfordan yararlanması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Bu yılın dördüncü çeyreğinde Ağrı ve Tunceli illerimizin de doğalgaz dağıtım lisansı kapsamına alınması mümkün olacak." ifadesini kullandı.


Ağrı, Tunceli, Artvin, Hakkari, Şırnak için EPDK tarafından değişik tarihlerde çıkılan ihalelere yatırımcılar tarafından gereken ilginin gösterilmediğini belirten Yılmaz, şunları kaydetti.

"Başbakanımız Binali Yıldırım Ağrı'ya doğalgaz müjdesini geçtiğimiz günlerde verdi. Biz de talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. EPDK olarak şartları yeniden değerlendirerek, Doğubayazıt'ı da kapsayacak şekilde Ağrı ve Tunceli için yeni süreci başlattık. Yatırımcıyı teşvik edecek bir şartname hazırlayacağız. İnşallah 2016'nın dördüncü çeyreğinde Doğubayazıt'ın da dahil olduğu Ağrı ve Tunceli illerimizin de doğalgaz dağıtım lisansı kapmasına alınması mümkün olacak."


Yılmaz, bu süreçte yatırımcıların bölgeye neden...