02 / 05 / 2024

Ağsan Taahhüt inşaat nerede

Ağsan Taahhüt inşaat nerede

Ağsan Taahhüt Peyzaj Lojistik İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Demir tarafından kuruldu.

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı tarafından kuruldu.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Min Grup Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Min Grup Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Gül tarafından kuruldu.

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Önal ve Ertuğrul Eken ortaklığında kuruldu.

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Altınkılıç ve Kemal Altınkılıç ortaklığında kuruldu.

Arak İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arak İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Halid Babelli tarafından açıldı.

Eska Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eska Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Ataşehir’de açıldı. Eska Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 3 milyon TL bedelle Mihraç Çetin tarafından açıldı.

Tufan As Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi açıldı!

Tufan As Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Amanet tarafından açıldı. 

Hema Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hema Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Şengezer ve Murat Acat ortaklığında kuruldu.

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 40 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Güneş tarafından açıldı.

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Öztaş tarafından kuruldu...

Ağsan Taahhüt inşaat nerede Haberi

Ağsan Taahhüt inşaat nerede

Ağsan Taahhüt Peyzaj Lojistik İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Demir tarafından kuruldu.

Ağsan Taahhüt Peyzaj Lojistik İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt konut yapım. 2-Her türlü inşaat işleri konut yapım taahhüt ve inşaat malzemeleri imalat toptan alım satım. 3-Her türlü peyzaj ,işleri bahçe park bakım ve peyzaj malzemeleri imalat toptan alım satım. 4-Her türlü lojistik hizmeti nakliye taşımacılık hafriyat şehir içi ve şehirler arası servis hizmeti. 5-Her türlü metal imalat toptan alım satım.

Ağsan Taahhüt Peyzaj Lojistik İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Armağanevler Mahallesi Ortanca Sk.No:2/2...