15 / 05 / 2024

AGT antalya bayi toplantısı

AGT antalya bayi toplantısı

AGT, geleneksel bayi buluşmasını Antalya – Belek Sueno Deluxe Otel’de gerçekleştirdi. Bu yıl “Geleceği Birlikte Tasarlıyoruz” teması üzerine gerçekleştirilen buluşmada, 2015 yılı değerlendirildi, 2016 yılına ilişkin planlar ve hedefler paylaşıldı.

AGT’den Antalya'ya 130 milyon Euro’luk yatırım!

AGT Ağaç Sanayi, Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 120 milyon Euro'luk yatırımla Antalya'da ikinci fabrikasını açacak..

AGT Ağaç,  Antalya'ya 120 milyon euro yatırımla 2. fabrikasını açıyor!

Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer alan AGT Ağaç Sanayi ve Tic. A.Ş., ekonomik açıdan zor günlerin yaşandığı dönemde, Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 120 milyon Euro yatırımla ikinci fabrikasını açmaya hazırlanıyor. 

Saint-Gobain Rigips Türkiye Dalga Dalga Değişim bayi toplantısı gerçekleşti!

Türkiye’de 2001 yılından bu yana yapı malzemeleri sektöründe, faaliyet gösteren Saint-Gobain Rigips Türkiye, “Dalga Dalga Değişim” temalı bayi toplantısını 18-19 Mart tarihlerinde Antalya Royal Holiday Palace’ta gerçekleştirdi.

AGT Antalya'daki fabrikasında 1000 kişiye istihdam sağlıyor!

Antalya'daki fabrikasında 1000 kişiyi istihdam eden AGT, ağaç ve orman ürünlerini 5 kıtada 60 ülkeye satıyor. Firma sosyal sorumluluk projelerini de ihmal etmiyor.

Hekim Yapı A.Ş.'nin 11. Bayi Toplantısı gerçekleşti!

Hekim Yapı A.Ş.'nin 11. Bayi Toplantısı bu yıl 11-14 Şubat 2016 tarihleri arasında Spice Hotel & Spa / Antalya'da gerçekleşti. Yurtiçi ve yurtdışından gelen 160'a yakın değerli iş ortağı ağırlandı.

AGT, bayileri ile Belek'te bir araya geldi!

AGT, geleneksel bayi buluşmasını Antalya – Belek Sueno Deluxe Otel’de gerçekleştirdi. Bu yıl “Geleceği Birlikte Tasarlıyoruz” teması üzerine gerçekleştirilen buluşmada, 2015 yılı değerlendirildi, 2016 yılına ilişkin planlar ve hedefler paylaşıldı.

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı Antalya’da gerçekleşti!

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı’nı Antalya’da, Voyage Belek Hotel’de gerçekleştirdi. 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik’in 17-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen buluşmasında 2016 yatırım ve büyüme hedefleri paylaşıldı,

Yurtbay Seramik bayi toplantısını Antalya'da yaptı!

Yurtbay Seramik bayi toplantısını Antalya'da yaptı. Seramik sektörünün öncü markalarından Yurtbay Seramik, 11 - 13 Aralık tarihleri arasında Türkiye’nin dört bir yanındaki bayileriyle bir araya geldi.

Ford Trucks'ın bayi sayısı 13'e ulaştı!

Ford Trucks bayi atağı dahilinde şimdiye kadar Bursa, Eskişehir, Ankara, İzmir, Antalya, Diyarbakır, İstanbul, Konya, Kayseri, Mersin, Malatya ve Gaziantep illerinde 4S konseptli yeni Ford Trucks bayileri açılmıştı.

AGT Store, üçüncü ahşap ihtisas marketini Menemen'de hizmete sundu!

Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT bünyesinde yer alan Türkiye'nin ilk "Ahşap ihtisas marketi" AGT Store, İstanbul ve Antalya'dan sonra üçüncü marketini İzmir'in Menemen ilçesinde açtı.

Pronet’in bayi ve çalışanları Antalya’da buluştu!

Pronet’in bayi ve çalışanları Antalya’da buluştu. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını CEO Alp Saul yaparken, katılımcılar skeç ve müzikle renklenen etkinlikte eğlenceli saatler geçirdi.

Hekim Yapı bayileri Antalya Maxx Royal’de bir araya geldi!

Hekim Holding şirketlerinden Hekim Yapı’nın geleneksel bayi toplantısı 23-26 Ocak tarihlerinde Antalya Maxx Royal’de yapıldı. Hekim Yapı’nın iş ortaklarını ve yöneticilerini bir araya getiren toplantıda 2013 yılı değerlendirildi...

GoldMaster bayi toplantısı Antalya’da gerçekleştirildi!

GoldMaster 8. Geleneksel Bayi Toplantısı, 21-24 Kasım tarihleri arasında Antalya RixosLares’de gerçekleştirildi. Araba çekilişiniAnkara bayisi ToprakGrubu’nun sahibi Fatih Toprak kazandı ve 2013 model Renault Fluence arabanın sahibi oldu...

AGT antalya bayi toplantısı Haberi

AGT antalya bayi toplantısı

AGT bu yılki bayi buluşmasını 18-20 Aralık tarihleri arasında Antalya – Belek Sueno Deluxe Otel’de gerçekleştirdi. “Geleceği Birlikte Tasarlıyoruz” teması kapsamında gerçekleşen AGT 2016 buluşması’na yurtiçi ve yurtdışından yaklaşık 500’e yakın bayi, AGT Yönetim Kurulu Üyeleri, Satış ve Pazarlamadan sorumlu Grup Başkanı Şirzat Subaşı, üst düzey yöneticiler ve AGT çalışanları katıldı.


Toplantının birinci gününde AGT’nin Antalya’daki fabrikasına ziyaret düzenlendi. Bayiler fabrikada kokteylin ardından üretim hatlarını gezme fırsatı buldu. Buluşmanın Sueno Delux’te gerçekleşen ikinci gününde ünlü sunucu Metin Uca’nın möderatörlüğünde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan AGT Satış Pazarlama Grup Başkanı Şirzat Subaşı sektör ve AGT’deki son gelişmeleri bayilerine aktardı. Subaşı; “AGT’yi farklı kılan, gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında sizler gibi saygın ve seçkin bayilere sahip olmamızdır. AGT olarak şirketimizin Türkiye’deki güçlü konumunu,...